Φωτογραφία και περιγραφή των φυλών γαλοπούλας

Γαλοπούλες διαφορετικών φυλώνΟικισμένοι από μετανάστες από τον Παλαιό Κόσμο, οι γαλοπούλες έχουν γίνει σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, αλλά εδώ και πολλούς αιώνες έχουν εκτραφεί μεγάλα πουλερικά σε όλο τον κόσμο. Από εκείνη τη στιγμή, ελήφθησαν από μια ποικιλία των φυλών των γαλοπούλες, φωτογραφία και περιγραφή που θα βοηθήσει τους αρχάριους πτηνοτρόφοι να κάνει μια επιλογή και τα οφέλη ενός συγκεκριμένου είδους για το ναυπηγείο σας.

Τον περασμένο αιώνα, το πουλί προσελκύει την προσοχή μεγάλων παραγωγών κρέατος. Ήταν από αυτή τη στιγμή άρχισε συστηματική εργασία για την απομάκρυνση βαρέων γαλοπούλων και γαλοπούλων γαλοπούλες, μέχρι τη σφαγή να αυξηθεί σε ένα ρεκόρ βάρος 25-30 κιλά.

Οι σύγχρονες φυλές διαφέρουν όχι τόσο στην εμφάνιση και το χρώμα του φτερού, αλλά και:

 • ο χρόνος για την επίτευξη του βέλτιστου ζωντανού βάρους για σφαγή.
 • το βάρος του σώματος και η αναλογία του προς την ποσότητα κρέατος που λαμβάνεται ·
 • ωοτοκίας.

Οι φυλές γαλοπούλας για εκτροφή στο σπίτι είναι καλά προσαρμοσμένες στη διατήρηση των βοσκοτόπων. Ένα τέτοιο πουλί είναι ανθεκτικό, αυξάνει γρήγορα το βάρος του, δεν είναι επιλεκτικό όταν επιλέγει τη χορτονομή.

Χάλκινες γαλοπούλες

Χάλκινο γαλοπούλαΤο όνομά του είναι παλιό, γνωστό στους κτηνοτρόφους που έλαβε η φυλή γαλοπούλας λόγω του χαρακτηριστικού χρωματισμού του. Το φτέρωμα του φόντου φαίνεται καστανό-κόκκινο, χάλκινο. Στα φωτεινά, μεγάλα αρσενικά, το ανώτερο τρίτο του στέρνου και του λαιμού είναι βαμμένα σχεδόν μαύρα, το ίδιο, μόνο με μια χάλκινη λωρίδα, φτερωτά στην πλάτη. Τα φτερά στην ουρά είναι διακοσμημένα με καφέ και κόκκινες ρίγες. Στους γοφούς και τα φτερά της χάλκινης γαλοπούλας, παρατηρούνται αντίθετες λευκές ζώνες. Τα βλαστάρια στο κεφάλι και τα κοράλλια του πτηνού είναι λαμπερά κόκκινα με μετάβαση από λευκό ή μπλε.

Χάλκινες γαλοπούλες στο αγρόκτημαΟι γυναίκες έχουν πιο μικρό χρωματισμό, το ίδιο πουλί μπορεί να μάθει και λευκό περίγραμμα για τα φτερά των φτερά, στο στήθος και την πλάτη, πιο κομψό από αυτό των ανδρών σιλουέτα χάλκινο Τουρκία και η έλλειψη της διακόσμησης στο κεφάλι.

Το μέσο βάρος της γαλοπούλας είναι 18 κιλά, και η γαλοπούλα – 11 κιλά. Για ένα χρόνο η γυναίκα μπορεί να κατεδαφίσει έως και 100 αυγά.

Τα πουλιά αντέχουν τέλεια την υπαίθρια συντήρηση ακόμη και σε εύκρατα κλίματα. Στον Καναδά, στα μέσα του περασμένου αιώνα, εισήχθη μια ντόπια έκδοση χάλκινης γαλοπούλας με αντοχή ρεκόρ, αξιοπρεπές βάρος και υψηλή ωοτοκία. Δυστυχώς, σήμερα αυτή η φυλή καναδικής γαλοπούλας έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα αγροκτήματα. Σύμφωνα με την απογραφή του πουλιού, το 2013 υπήρχαν μόνο 225 ωοπαραγωγές όρνιθες σε ολόκληρη τη χώρα. Σήμερα, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για την αναπαραγωγή του πρώην ζωικού κεφαλαίου και τη διατήρηση της φυλής.

Αρσενικά χάλκιναΗ φυλή των χάλκινων πτηνών, που προέρχονται από τις ΗΠΑ, καθώς και από την καναδική, προέρχεται από άγριες αυριανές γαλοπούλες. Αλλά σήμερα δεν χρησιμοποιείται σχεδόν, προκαλώντας πολλές πιο σύγχρονες γραμμές πουλερικών.

Χάλκινες γαλοπούλες γαλοπούλας

Χάλκινο γαλοπούλα γαλοπούλαςΟ διάδοχος των χάλκινων γαλοπούλων ήταν η φυλή της χάλκινης γαλοπούλας, που μοιάζει με τον πρόγονο της, αλλά μεγαλύτερη στο θωρακικό τμήμα του σώματος. Το βάρος της γαλοπούλας είναι 16 κιλά κατά μέσο όρο και 9 κιλά στο θηλυκό. Ο πρωταθλητής της φυλής είναι μια γαλοπούλα βάρους 35 κιλών.

Δυστυχώς, αυτή η φυλή γαλοπούλων δεν είναι για αναπαραγωγή στο σπίτι. Ο λόγος για αυτό – μια σχετικά χαμηλή παραγωγή αυγών, μόνο 50-60 αυγά το χρόνο και ανικανότητα να περπατήσετε στον ανοιχτό αέρα. Αλλά το πουλί προσαρμόζεται εύκολα στη συντήρηση των βιομηχανικών κατοικιών πουλερικών.

Σήμερα, αυτή η ποικιλία χάλκινων γαλοπούλων χρησιμοποιείται σε εργασίες αναπαραγωγής και καλλιεργείται σε συνθήκες έντονης κτηνοτροφίας πουλερικών για κρέας.

Βόρειες καυκάσιες χάλκινες γαλοπούλες

Γαλοπούλες Βόρειοι ΚαυκάσιοιΗ φυλή γαλοπούλων, που αυξήθηκε το 1946 στην ΕΣΣΔ, καλλιεργείται στο σπίτι ακόμα και σήμερα. Οι πρόγονοι του πουλιού ήταν εκπρόσωποι τοπικών ποικιλιών γαλοπούλας και παραγωγοί γαλοπούλων με μπρούτζινα και χάλκινα φύλλα. Μεγάλα προσαρμοσμένα στις διαφορετικές συνθήκες του ατόμου είναι εντυπωσιακά.

Το ενήλικο αρσενικό μεγαλώνει στα 14 κιλά. Και τα θηλυκά, κατά κανόνα, είναι μισά ελαφρύτερα. Οι γαλοπούλες δεν είναι κακή βιασύνη και να δώσει ισχυρούς απογόνους.

Μόσχες από χάλκινο μούρο στη Μόσχα

Μόσχα χάλκινο γαλοπούλαΑπό τις χάλκινες χάλκινες γαλοπούλες και τα τοπικά πτηνά, αποκτήθηκε μια άλλη εγχώρια φυλή – η χάλκινη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα της Μόσχας. Όπως προκύπτει από την περιγραφή και τη φωτογραφία της φυλής, οι γαλοπούλες αυτής της ποικιλίας έχουν ένα ευρύ κυρτό στήθος και ένα μακρύ σώμα. Τα πτηνά είναι ανθεκτικά, αισθάνονται υπέροχα σε βοσκότοπους, γεγονός που τους επιτρέπει να περιέχουν γαλοπούλες όχι μόνο σε μεγάλες κατοικίες πουλερικών αλλά και σε ιδιωτικές εκμεταλλεύσεις.

Οι αρσενικοί από αυτή τη φυλή γαλοπούλων για αναπαραγωγή στο σπίτι φτάνουν σε βάρος 19 κιλών. Οι γαλοπούλες είναι μικρότερες, το μέγιστο βάρος τους είναι 10 κιλά.

Λευκές γαλοπούλες γαλοπούλας

Λευκή γαλοπούλα γαλοπούλαςΣτα μέσα του περασμένου αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κτηνοτρόφοι έλαβαν μια φυλή γαλοπούλων γαλοπούλας, η οποία σήμερα κατέχει αδιαμφισβήτητες ηγετικές θέσεις σε όλο τον κόσμο. Οι λευκές γαλοπούλες γαλοπούλας είναι αποτέλεσμα της διασταύρωσης των δημοφιλών και σήμερα φυλών ολλανδικών λευκών γαλοπούλων και γενεθλίων χάλκινων γεννητικών χεριών.

Ο λόγος για την ευρύτερη διάδοση του πουλιού ήταν η πρόωρη ωρίμανσή του, η υψηλή απόδοση του πολύτιμου διαιτητικού κρέατος, φτάνοντας μέχρι και το 80% του βάρους του σφαγίου. Σε σύγκριση με τις χάλκινες γαλοπούλες, τα θηλυκά λευκών πτηνών φέρνουν περισσότερα αυγά, από περίπου 100 έως 120 τεμάχια το χρόνο.

Οι γαλοπούλες αυτής της φυλής έχουν ωοειδές σώμα με μεγάλο κεκλιμένο στήθος και φαρδιά πλάτη. Το πουλί είναι καλά φτερωτό και συναντά πλήρως το όνομά του. Δεν υπάρχουν μαύρα φτερά στο σώμα, εκτός από μια μικρή δέσμη στο στέρνο. Τα ροζ, ευρέως διαχωρισμένα πόδια είναι αρκετά μεγάλα, ισχυρά. Το φτέρωμα είναι πυκνό, λευκό, στο στήθος είναι μια δέσμη μαύρων φτερών.

Λευκές γαλοπούλες γαλοπούλαςΟι λευκές γαλοπούλες γαλοπούλας στην αναπαραγωγή δίνουν τρεις γραμμές:

 1. Η βαριά γραμμή και οι σταυροί από αυτήν είναι γαλοπούλες βάρους μέχρι 25 κιλά και γαλοπούλες μέχρι 11 κιλά.
 2. Η μέση γραμμή είναι άνδρες μέχρι 15 και θηλυκά έως 7 κιλά.
 3. Τα ελαφρά άτομα και οι σταυροί από αυτά είναι τα πιο πρώιμα και μικροσκοπικά. Οι γαλοπούλες ζυγίζουν περίπου 8 κιλά και τα θηλυκά μεγαλώνουν στα 5 κιλά.

Οι δείκτες εγγραφής δεν θα μπορούσαν παρά να ενδιαφέρουν τους παραγωγούς κρέατος πουλερικών και ιδιωτών ερασιτεχνών πουλερικών. Οι λευκές γαλοπούλες γαλοπούλας έχουν γίνει οι ιδρυτές πολλών ενδιαφέρουσες, εξαιρετικά παραγωγικές φυλές και σταυροί που εκτρέφονται σε όλο τον κόσμο.

Λευκές γαλοπούλες του βόρειου Καυκάσου

Από τη διέλευση χάλκινο γαλοπούλες και τα πουλιά του λευκού ευρείας φυλή ελήφθη με μια ποικιλία των εγχώριων γαλοπούλες κρεατοπαραγωγής – Βόρεια Καυκάσου λευκό γαλοπούλα.

Η φυλή χαρακτηρίζεται από αντοχή, γρήγορο κέρδος βάρους και ωραία ωοτοκία που μπορεί να θεωρηθεί ρεκόρ. Μια γαλοπούλα ενηλίκων για ένα χρόνο είναι σε θέση να δώσει μέχρι 180 κομμάτια των 80 γραμμαρίων αυγών.

Σχεδιασμένο για αναπαραγωγή στο σπίτι, η φυλή διατηρείται εύκολα σε βοσκότοπους και χρησιμοποιεί την πιο προσιτή τροφή.

Φωτογραφία και περιγραφή των γαλοπούλων BIG 6

Βρετανοί Ηνωμένοι Γάλλοι (BUT) Big 6Οι Βρετανοί Ηνωμένοι Γάλλοι (BUT) Big 6 είναι ένας βαρέος, εξαιρετικά παραγωγικός σταυρός λευκής γαλοπούλας, που χρησιμοποιείται ενεργά στη βιομηχανική παραγωγή κρέατος πουλερικών. Η υβριδική γραμμή λήφθηκε από Βρετανούς και Καναδούς κτηνοτρόφους. Χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα της τοπικής αναπαραγωγής, της περιγραφής και των φωτογραφιών των γαλοπούλων, η φυλή για σύντομο χρονικό διάστημα έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, οι γαλοπούλες BIG 6 είναι ισχυρά λευκά πουλιά, στα οποία:

 • ισχυρό μακρύ λαιμό?
 • Στρογγυλεμένο στήθος γεμάτο, στα πάχνα άτομα, μέχρι το ένα τρίτο του σωματικού βάρους?
 • ευθεία πλάτη.
 • ψηλά ίσια πόδια κιτρινωπά χρώματα.
 • Λευκό με ένα μικρό μαύρο έμπλαστρο στο φτέρωμα του στήθους.

Τα κεφάλια των γαλοπούλων κρεατοπαραγωγής είναι διακοσμημένα με κόκκινα κοράλλια και ένα μακρύ, μέχρι 15 εκ. Άλογο.

Εκτρεφόμενες γαλοπούλες φυλής BIG 6Σε σύγκριση με άλλες φυλές γαλοπούλες BIG 6 αυξάνουν ενεργά το βάρος. Μέχρι την ηλικία των πέντε μηνών, η πίτσα μπορεί να ζυγίζει μέχρι 12 κιλά. Αλλά αυτά δεν είναι περιοριστικές τιμές. Το βάρος μιας βαριάς γαλοπούλας γαλοπούλας κατά τη στιγμή της σφαγής μπορεί να φτάσει τα 25-30 κιλά με την υψηλότερη απόδοση σε ποιοτικό διαιτητικό κρέας.

Οι γαλοπούλες διασχίζουν “Universal” – βίντεο

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 76