Ο σταθμός αντλίας Gileks θα βοηθήσει τους ιδιωτικούς εμπόρους

αντλιοστάσια dzhileksΟ αντλιοστάσιο Gileks είναι ο απόγονος του ρωσικού κατασκευαστή και της επαγγελματικής του κάρτας. Αξιόπιστη και εύκολη επισκευή του εξοπλισμού από τους ηγέτες κατόπιν ζήτησης. Η σημασία στις εγχώριες συνθήκες και τις τιμές δεν έχει μικρή σημασία. Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται διάφοροι εξοπλισμοί, υλικά κατασκευής. Από ολόκληρη τη σειρά προϊόντων, οι αντλητικοί σταθμοί Jielex Jambo διαφόρων δυνατοτήτων είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Η συσκευή και η αρχή λειτουργίας του σταθμού άντλησης

Σχέδιο παροχής νερού στο σπίτι κατά την εγκατάσταση ενός αντλιοστασίουΚάθε αντλιοστάσιο διαθέτει βασικό και βοηθητικό εξοπλισμό. Το σύστημα περιλαμβάνει:

 • αντλία επιφάνειας?
 • υδραυλική δεξαμενή
 • σύστημα αυτοματισμού.

Ο υπό εξέταση εξοπλισμός είναι ικανός να αντλεί θολό νερό, σε αντίθεση με τα μοντέλα των γνωστών κατασκευαστών. Η αντλία είναι αυτόματης αναρρόφησης, με ενσωματωμένο εκτίναξης εγείρει νερό από βάθος 9 μ. Το κεντρικό πόλο και το φίλτρο εγκατεστημένο. Ο κινητήρας είναι ενισχυμένος, παρέχεται αυτόματος έλεγχος της ένταξης, έλεγχος στάθμης και πίεσης. Ο σταθμός αντλίας Jileks είναι σφιχτός, ο κινητήρας είναι αδιάβροχος. Υλικό του περιβλήματος του πτερυγίου:

 • ανοξείδωτος χάλυβας – “Η”.
 • χυτοσίδηρο – “Χ”;
 • γεμισμένο με γυαλί προπυλένιο “Ρ”.

Ο αγωγός αναρρόφησης της αντλίας πέφτει στη στρώση νερού 30 cm πάνω από τον κάτω ορίζοντα. Μια βαλβίδα αντεπιστροφής είναι τοποθετημένη στο ακροφύσιο της αντλίας και ο σωλήνας βρίσκεται πάντοτε κάτω από τη θήκη. Η αντλία αρχίζει όταν υπάρχει ανεπαρκής πίεση στον συσσωρευτή. Το εύρος πίεσης έχει ρυθμιστεί εργοστασιακά. Η μεμβράνη δεξαμενής, δύο θαλάμων, δημιουργεί αντίθλιψη με αέρα. Ως αποτέλεσμα, ο σταθμός αντλίας Jumbo παρέχει παροχή νερού σε πολλά σημεία, ανάλογα με την χωρητικότητα.

δοκιμή του σταθμού άντλησης του jilexΠλεονεκτήματα του σταθμού Gileks:

 • μικρά ρεύματα εκκίνησης.
 • δεν υπάρχει υδραυλικό κλονισμό όταν η αντλία είναι ενεργοποιημένη.
 • προστασία από πτώσεις τάσης.
 • χαμηλά μηχανικά φορτία.
 • την εξάλειψη της ξηρής λειτουργίας.

Ένα μειονέκτημα είναι η πολύπλοκη εγκατάσταση και κατά τη διάρκεια της επισκευής απαιτεί συχνά μια πλήρη ανάλυση της αντλίας. Η ισχυρή αντλία με χωρητικότητα 70 l / λεπτό είναι θορυβώδης, οι χρήστες συνιστούν την ηχομόνωση του δωματίου.

Ποικιλίες συστημάτων ύδρευσης

ένα από τα μοντέλα του σταθμού jilex jumboΌλοι οι σταθμοί διακρίνονται ανάλογα με τη μέγιστη χωρητικότητα και πίεση της εγκατάστασης. Οι παράμετροι λειτουργίας διαφέρουν από το μέγιστο κατά 20-30%. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε κατά την επιλογή του εξοπλισμού.

Δεξιόμαστε τη σήμανση με το παράδειγμα μιας εγκατάστασης – Jumbo NS 60/35 Ч-24:

 • HC – σταθμός άντλησης.
 • σειρά – Jumbo;
 • χωρητικότητα – 60 l / λεπτό
 • η απόσταση έγχυσης είναι 35 m, ή στη δεξαμενή σε ύψος 3,5 m.
 • σώμα – χυτοσίδηρο.
 • Η χωρητικότητα του συσσωρευτή είναι 24 λίτρα.

Ο εν λόγω σταθμός άντλησης Jileks είναι δημοφιλής στους καλοκαιρινούς κατοίκους. Η εγκατάσταση είναι οικονομική, καταναλώνει 600 watts. Η χωρητικότητά του είναι αρκετή για να παρέχει μια οικογένεια 4 ατόμων, το κόστος περίπου 6 χιλιάδες ρούβλια. Αλλά το νερό δεν είναι αρκετό εάν πρέπει να οργανώσετε το πότισμα του κήπου.

σταθμός αντλίας Jilex Jambo 70 50n 50nΟ σταθμός αντλίας Gilex Jambo 70 50n 50n αντιπροσωπεύει μια πιο ισχυρή εγκατάσταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγροτικού αγροκτήματος. Αυτό το μοντέλο ονομάστηκε Jeelex HOUSE. Το περίβλημα μπορεί να κατασκευαστεί από ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικό ή χυτοσίδηρο. Οι χρήστες υποστηρίζουν ότι το fiberglass δεν είναι λιγότερο ανθεκτικό υλικό. Διακεκριμένη μπαταρία δεξαμενής HOUSE μοντέλου στα 50 λίτρα, αυξημένη ισχύς – 1100 βατ και ισχυρός ελεγκτής που εξασφαλίζει την απόδοση του συστήματος.

Ο σταθμός αντλίας Jilex Jambo 50/28 είναι ένα μωρό ιδανικό για παροχή νερού σε μικρές οικογένειες. Αλλά μια αδύναμη αντλία δεν μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν προορίζεται για άρδευση. Ο σταθμός είναι μόνο 3600 ρούβλια.

Ο κατασκευαστής παρέχει στους χρήστες μια μεγάλη επιλογή. Βασικά αυτό είναι ένα είδος σταθμού Jumbo:

 • 75 Ν 5 Ν,
 • 75 Ν 24 Ν,
 • 70/50 n-50 με οριζόντια δεξαμενή και άλλα.

Δυσκολίες στον εξοπλισμό λειτουργίας

σύνδεση του σταθμού άντλησηςΤο σύστημα που συγκεντρώνεται από όλους τους κανόνες θα λειτουργήσει αξιόπιστα. Και για να εκτελέσετε την εγκατάσταση σύμφωνα με τις απαιτήσεις, είναι απαραίτητο να μελετήσετε τις οδηγίες του σταθμού αντλίας Gileks. Οι συστάσεις για τη σύνδεση του εξοπλισμού θα βοηθήσουν την αρμόδια εγκατάσταση του σταθμού:

 1. Ο σωλήνας εισαγωγής που είναι εγκατεστημένος στην εισαγωγή νερού δεν πρέπει να αγγίζει το μαξιλάρι άμμου, να κρεμάει πάνω του σε κάποια απόσταση. Ο σωλήνας προς την αντλία ανυψώνεται ομαλά, χωρίς χαλάρωση, στον οποίο μπορεί να συσσωρευτεί αέρας.
 2. Το κεφάλι με τον εκτοξευτήρα καλύπτεται με ένα δίχτυ από την άμμο. Μια βαλβίδα αντεπιστροφής είναι τοποθετημένη στην κορυφή. Όλες οι αρθρώσεις στη γραμμή αναρρόφησης πρέπει να είναι στεγανές.
 3. Το ακροφύσιο εκκένωσης συνδέεται με τον δέκτη
 4. Η υποδοχή είναι εγκατεστημένη, πρέπει να είναι γειωμένη.

Οι συσκευές αυτοματισμού εγκαθίστανται στο εργοστάσιο, εάν είναι απαραίτητο, είναι προτιμότερο να συμβουλευτείτε τους ειδικούς.

Οι οδηγίες λειτουργίας του σταθμού αντλίας Gileks περιγράφουν τα κύρια σφάλματα και τον τρόπο επίλυσής τους.

εγκατάσταση αντλήσεως στο σύστημα ύδρευσηςΕάν η αντλία λειτουργεί και το νερό δεν ρέει, ο λόγος για τον οποίο εισέρχεται ο αέρας στο σύστημα αναρρόφησης. Είναι απαραίτητο να ελέγξετε αν η βαλβίδα αντεπιστροφής περνά και αν υπάρχει νερό στο φρεάτιο. Συχνά ο αέρας απορροφά διαρροές στις αρθρώσεις.

Εάν το νερό εισέλθει στο σύστημα με τραντάγματα, η αντλία ανάβει συχνά, η μεμβράνη μπορεί να έχει σπάσει ή το ρελέ έχει αποτύχει. Λόγω δυσλειτουργίας του ηλεκτρονόμου, η αντλία δεν μπορεί γενικά να κλείσει.

Εάν η αντλία δεν ανάψει – ελέγξτε την ηλεκτρική πρίζα, τη διαθεσιμότητα ρεύματος στο δίκτυο. Στις οδηγίες του αντλιοστασίου Gileks μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε πολλές ερωτήσεις. Περιγράφεται η αυτο-επισκευή και οι συστάσεις για να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης.

Τα ανταλλακτικά για αντλιοστάσια Gilex που βρέθηκαν δεν είναι δύσκολο. Και το κόστος τους δεν είναι υψηλό. Εάν η επισκευή γίνεται στο εργαστήριο, για εργασίες λόγω της πολυπλοκότητας, θα πάρουν 500-600 ρούβλια. Αλλά τα ανταλλακτικά πρέπει να αγοράζονται ξεχωριστά. μπαταρία δεξαμενή μπορεί να κοστίσει από 900 ρούβλια, της μεμβράνης – 400, και ο διακόπτης πίεσης πάνω από 600. Όλες οι μονάδες πωλούνται σε εξειδικευμένα καταστήματα ή καταστήματα επισκευής.

Κριτικές χρηστών

Σταθμός άντλησης Jilex JamboΕάν γνωρίζετε τις πολλές κριτικές χρηστών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό σημείωμα:

 • όταν κάτω ήρθε το αντλιοστάσιο, «Vilo» ή «Gryundfos» επισκευές θα κοστίσει περισσότερο από ένα νέο JEELEX?
 • περιχύνεται υπομονετικά λασπώδες νερό.
 • ο κινητήρας δεν καίγεται όταν πέσει η τάση.
 • καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Σημειώνουν ότι δεν υπάρχουν ερωτήσεις για το πρώτο έτος του αντλιοστασίου. Τις περισσότερες φορές, οι μεμβράνες και οι διακόπτες πίεσης είναι εκτός λειτουργίας. Οι σταθμοί που δημιουργούνται από τους ειδικούς του τμήματος υπηρεσιών λειτουργούν καλύτερα.

Σταθμός αντλίας Jilex Jambo 60/35 P-K – βίντεο

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 75 =