Πώς να φτιάξετε ένα πολυανθρακικό θερμοκήπιο με τα χέρια σας – βίντεο

Πώς να φτιάξετε ένα θερμοκήπιο από βίντεο από πολυανθρακικόΤα πολυανθρακικά θερμοκήπια είναι άνετα, πρακτικά και ελκυστικά στην εμφάνιση. Τα έτοιμα πολυανθρακικά θερμοκήπια έχουν ένα μοναδικό μειονέκτημα – αυτή είναι η υψηλή τιμή τους, τόσο πολλοί κάτοικοι καλοκαιριού και αγρότες φορτηγών προσπαθούν να κάνουν ανεξάρτητα θερμοκήπια και να τα τοποθετήσουν στο χώρο.

Στο βίντεο θα δείτε πώς ένας έμπειρος και επιδέξιος δάσκαλος Vasily Kuznetsov κάνει θερμοκήπια σε ένα ξύλινο πλαίσιο που καλύπτεται από πολυανθρακικό. Εδώ μοιράζεται τα μυστικά του, δίνει συμβουλές και συμβουλές σχετικά με τα υλικά και την εγκατάσταση του θερμοκηπίου.

Κάνοντας ένα σύγχρονο θερμοκήπιο δεν σας κάνει πολύ χρόνο και προσπάθεια, αλλά στη ροή εργασίας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα σημεία και αποχρώσεις. Το βίντεο που παρουσιάζεται είναι μια λεπτομερής πλοίαρχος στην ανεξάρτητη κατασκευή και εγκατάσταση θερμοκηπίου από πολυανθρακικό σε ιδιωτικό οικόπεδο.

Ο Βασίλης Κουζνετσώφ χρησιμοποιεί στα θερμοκήπια του μια τοξωτή μορφή της οροφής, καθώς και ένα ειδικό σχέδιο παραθύρων και παραθύρων για να κάνει το θερμοκήπιο όχι μόνο καλά φωτισμένο αλλά και καλά αεριζόμενο.

Τα πολυανθρακικά θερμοκήπια δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη και ανάπτυξη των φυτών, προστατεύουν τα από την υπερβολική υγρασία και τους παθογόνους παράγοντες, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να συγκεντρώσετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση από αυτά!

Vasily Kuznetsov: πώς έκανα ένα πολυανθρακικό θερμοκήπιο με τα χέρια μου (βίντεο)

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7