Χαρακτηριστικά της προετοιμασίας του συριακού ιβίσκου για το χειμώνα

ιβίσκου προετοιμασία για το χειμώναΟ συριακός ιβίσκος είναι ένα ανθεκτικό στο παγετό πολυετές φυτό. Μπορεί να αναπτυχθεί σε περιοχές όπου η θερμοκρασία του αέρα πέφτει σε -20 το χειμώναΣχετικά μεC, αλλά για αυτόν τον κήπο ο ιβίσκος χρειάζεται να δημιουργήσει άνετες συνθήκες:

  • επιλέξτε τη σωστή θέση.
  • εκτελεί τακτικά κλάδεμα και σάλτσα?
  • στρώστε το έδαφος κοντά στον θάμνο την περίοδο του φθινοπώρου.

Στις νότιες περιοχές, όπου η θερμοκρασία του αέρα δεν είναι κάτω από -15Σχετικά μεΜε το χειμώνα, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να διεξάγονται δραστηριότητες.

Επιλέγοντας το σωστό κάθισμα

Για να ανθίσει άφθονα ο ιβίσκος της Συρίας, πρέπει να φυτευτεί σε ένα μέρος που φωτίζεται από τον ήλιο. Το άμεσο ηλιακό φως πρέπει να πέφτει σε ιβίσκο για 10 ώρες την ημέρα. Το ριζικό σύστημα του συριακού δέντρου ιβίσκου θα ανέχεται καλά τους παγετούς του χειμώνα εάν το έδαφος θερμαίνεται καλά το καλοκαίρι.

Η πολύ κοντινή θέση των υπόγειων υδάτων στην επιφάνεια του εδάφους ή η σταθερή υγρασία επηρεάζει δυσμενώς την αντοχή στον παγετό του συριακού ιβίσκου. Ως εκ τούτου, αυτό το φυτό κήπου φυτεύεται σε τεχνητούς λόφους ή αλπικούς λόφους. Προκειμένου να περιοριστεί η υγρασία και επιπλέον να προστατευθεί ο ιβίσκος από τους κρύους βόρειους ανέμους, κοντά του φυτεύονται μικρές θάμνοι με ισχυρό ριζικό σύστημα.

Εάν δεν φυτευτούν άλλοι θάμνοι κοντά στον συριακό ιβίσκο, τότε η νεαρή μονάδα πρέπει να ανασκάπτεται για το χειμώνα. Ο ιβίσκος μεταμφιέζεται τακτικά σε ένα δοχείο και μεταφέρεται σε ένα ζεστό δωμάτιο. Εάν ο ιβίσκος είναι κλειστός από άλλους θάμνους, τότε το φθινόπωρο δεν μπορεί να ανασκαφεί, αλλά απλώς θορυβώδης.

Πολλαπλασιασμός

Το φθινόπωρο, ο συριακός ιβίσκος είναι γεμάτος με περλίτη στον κήπο. Αυτό το υλικό καθυστερεί τα σπόρια μυκήτων και ο θάμνος θα είναι λιγότερο επιρρεπής σε επικίνδυνες ασθένειες. Πριν από τη σκλήρυνση, είναι απαραίτητο να χαλαρώσετε το χώμα για να εξασφαλίσετε πρόσβαση στις ρίζες. Για την σάπια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σάπισμα των αγελάδων.

Κοπή

Πριν την αδρανοποίηση του ιβίσκου με αραβόσιτο, είναι απαραίτητο να το κόψετε. Κάθε βλαστός κόβεται στα 10 εκατοστά. Αφαιρέστε όλα τα κουτιά σπόρων. Τα πλευρικά κλαδιά είναι τρυπημένα έτσι ώστε την άνοιξη ο κήπος ιβίσκου αποτελεί μια νέα ανάπτυξη. Το επόμενο έτος, η ανάπτυξη σκληραίνει και απορρίπτει τους μπουμπούκια ανθέων.

Μη συγχέετε το προπαρασκευαστικό podzimnuyu κλάδεμα με το σχηματισμό του στέμματος του ιβίσκου.

Το σχηματικό κλάδεμα του ιβίσκου εκτελείται το καλοκαίρι. Μην σχηματίζετε ένα θάμνο στις αρχές του φθινοπώρου, για να μην τον αποδυναμώσετε πριν από το πάγωμα. Για τον ιβίσκο ευκολότερη χειμερινή καιρός, προσθέστε φωσφόρο ή σύνθετα λιπάσματα στο έδαφος.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 75