Προετοιμασία του λιπάσματος για μόλυνση με σπόρια champignon

καλλιέργεια του σπόρουΑναπτύξτε τα μανιτάρια στον ιστότοπό σας είναι πολύ απλή. Οι καλοκαιρινοί κάτοικοι χρησιμοποιούν μολυσμένα με μύκητα μούχλα ή αναπτύσσουν μανιτάρια σε σαπούνια σελοφάν που είναι γεμάτα με μυκήλιο. Το μυκήλιο είναι το νήμα του μύκητα που αναπτύσσεται από ένα σπόριο. Αργότερα συνυπάρχουν και σχηματίζουν ένα κεντρικό μύκητα. Για την αναπαραγωγή, ο μύκητας, που βρίσκεται σε βάθος μεγαλύτερο από 20 cm, σχηματίζει τα φρούτα που καταναλώνουν οι άνθρωποι.

Ο κύκλος ζωής από το σχηματισμό του κεντρικού μύκητα σε καρποφόρα μανιτάρια περνά για δύο μήνες. Το μυκήλιο ζει και μεγαλώνει περίπου τρία χρόνια, τότε ο μύκητας πεθαίνει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με μυκήλιο 15 m2 μπορείτε να συλλέξετε έως και 300 κιλά ζαχαρωτών.

Πώς να μεγαλώσω μυκήλιο

Τα μανιτάρια πρέπει να αναπτύσσονται σε μια σκιασμένη θέση, όπου το έδαφος είναι συνεχώς υγρό. Στις μούχλες τα μανιτάρια αυτά δεν θα αυξηθούν. Ακόμη και αν μολύνετε το κούτσουρο με τα σπόρια τους, τα μανιτάρια θα βλαστήσουν μόνο από κάτω από το έδαφος.

Εάν θέλετε να πάρετε το μυκήλιο σας και να αναπτύξετε ένα μεγάλο αριθμό μανιταριών στο site σας, θα χρειαστείτε τα μανιτάρια και το ειδικό κομπόστ για μόλυνση. Σχετικά με τα οφέλη ενός μύκητα τσαγιού – διαβάστε στην ιστοσελίδα μας!

Κομποστοποίηση

Για τη χρήση κομποστοποίησης:

  • σιμιγδάλι σιταριού ·
  • αγελάδες κοπριά?
  • υπερφωσφορικό ·
  • γύψο ή αλάβαστρο.
  • ουρία.
  • λοξό γρασίδι γρασίδι?
  • κιμωλία;
  • βιοπροπαραγωγή “Shining 3”.

Άχυρο πριν από την προετοιμασία του υποστρώματος για τους μπιφτέκια απορροφούν σε κρύο νερό για μια ημέρα και χωρίζουν σε τέσσερα ίσα μέρη. Τοποθετήστε ένα πετσέτα ή μια μεμβράνη στο έδαφος, έτσι ώστε τα παθογόνα βακτήρια και το καλούπι να μην εισέλθουν στο μυκήλιο.

Τοποθετήστε το πρώτο στρώμα άχυρου στο πετρέλαιο, στη συνέχεια προσθέστε γρασίδι, καθώς και ¼ μέρος της ουρίας και του υπερφωσφορικού. Γεμίστε τα πάντα με κοπριά για να καλύψετε το άχυρο. Ρίχνουμε το κοπριτσάρι με νερό, στο οποίο έχετε εμποτιστεί το σιτάρι σιταριού. Έτσι, προετοιμάστε και τα τέσσερα στρώματα κομπόστ. Αναμίξτε το υπόστρωμα κάθε τέσσερις ημέρες.

Εισάγετε όλα τα εξαρτήματα από τη λίστα σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε 15 kg του υποστρώματος προσθέστε 200 g ουρίας και υπερφωσφορικού. Στην τέταρτη ανάμειξη του λιπάσματος πρέπει να προστεθεί κιμωλία και γύψος με ρυθμό 150 g κάθε ουσίας. Προκειμένου αυτά τα εξαρτήματα να καούν εντελώς στον ήλιο, αναδεύστε το υπόστρωμα κάθε τέσσερις ημέρες. Το βιολογικό παρασκεύασμα “Shine 3” προστίθεται μετά την πρώτη ανάμιξη με ρυθμό 200 g ανά 15 kg υποστρώματος.

Το υπόστρωμα θα είναι έτοιμο για μολύνσεις με σπόρια σε 40 ημέρες. Όλη αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι σε μια ηλιόλουστη θέση, έτσι ώστε ο σοβάς και η κιμωλία να καεί. Τα σπόρια του πιπεριού πρέπει να συλλέγονται από ένα ώριμο μανιτάρι, να αναμιγνύονται με βραστό νερό και να μολύνουν το υπόστρωμα.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 9