Επισκόπηση των χλοοκοπτικών Makita PLM 4621

γκαζόν MakitaΗ χλοοκοπτική μηχανή Makita PLM 4621 είναι εξοπλισμένη με τετραχρόνιο βενζινοκινητήρα από την εταιρεία Briggs Stratton. Η σειρά μοντέλων της Makita διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θεριστικών μηχανών γκαζόν βενζίνης. Όλοι τους είναι διαφορετικοί στην εξουσία και τη λειτουργία. Η χλοοκοπτική μηχανή Makita PLM 4621 είναι εξοπλισμένη με συλλέκτη παλετών συνδυασμού 40 λίτρων. Το σώμα είναι από μέταλλο. Η ισχύς του κινητήρα είναι 2,3 kW. Το βάρος της χορτοκοπτικής μηχανής Makita PLM 4621 είναι 32,5 kg.

Το κιτ έρχεται με λαβή με αισθητήρα δύναμης. Για λόγους ασφαλείας, εάν ο χειριστής του χλοοκοπτικού δεν κρατά τα χέρια στη λαβή, ο κινητήρας σβήνει αυτόματα. Δεδομένου ότι ο κινητήρας είναι τετράχρονος, ο χλοοκοπτικός μηχανισμός δεν απαιτεί ανάμιξη καυσίμου και λαδιού. Εξετάστε τα πλεονεκτήματα ενός χλοοκοπτικού βενζίνης μπροστά από ένα ηλεκτρικό χλοοκοπτικό.

Πλεονεκτήματα ενός χλοοκοπτικού βενζίνης

Οι χορτοκοπτικές μηχανές βενζίνης έχουν απεριόριστο εύρος λειτουργίας και δεν εξαρτώνται από το ηλεκτρικό δίκτυο.

Οι χλοοκοπτικές μηχανές με βενζινοκινητήρα έχουν περισσότερη ισχύ από τις ηλεκτρικές συσκευές.

Επιπλέον, το ηλεκτρικό καλώδιο πρέπει να παρακολουθείται συνεχώς όταν κόβετε γρασίδι, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος βλάβης. Δεδομένου ότι το σώμα της χλοοκοπτικής μηχανής είναι συνήθως κατασκευασμένο από μέταλλο, τέτοια βλάβη στο σύρμα μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο στη θραύση της χλοοκοπτικής μηχανής αλλά και σε τραυματισμούς του χειριστή. Εάν το σώμα της μηχανής είναι κατασκευασμένο από πλαστικό χαμηλής ποιότητας, το ηλεκτρικό χλοοκοπτικό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ζεστό καιρό, καθώς η θήκη μπορεί να λιώσει.

Το περίβλημα Makita PLM 4621 είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και ο κινητήρας προστατεύεται από την υγρασία. Αυτό καθιστά δυνατή την εργασία σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Τα πτερύγια κοπής βενζίνης προστατεύονται από πέτρες που πέφτουν στον άξονα εργασίας.

Λειτουργία χλοοκοπτικού

Το χλοοκοπτικό Makita PLM 4621 έχει σχεδιαστεί για τη συγκράτηση σκληρού γρασιδιού και μακρά εργασία. Η μέγιστη επιφάνεια επεξεργασίας είναι 305 μέρη. Αυτό το χλοοκοπτικό είναι αντιεπαγγελματικό, αλλά έχει ευρεία λειτουργικότητα. Ο τρόπος σάρωσης σας επιτρέπει να κόβετε λεπτά τα ζιζάνια και να καλύπτετε άμεσα τη γλάστρα από τη σάπια κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Χάρη στον πίσω δίσκο, το χλοοκοπτικό ελέγχεται καλά.

Το σώμα του χλοοκοπτικού είναι ρυθμιζόμενο ύψος και έχει 4 θέσεις εργασίας.

Η αρχική θέση σάς επιτρέπει να κόψετε το χορτάρι σε ύψος 20 mm. Μετά το κούρεμα στη δεύτερη θέση, το χόρτο γκαζόν θα έχει ύψος 30 mm. Στην τέταρτη θέση του σώματος, η χλοοκοπτική μηχανή κουρεύει το γκαζόν σε ύψος 50 mm.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =