Integrált biztonsági rendszer a kínai nyaralók számára

gsm rendszerAz elővárosi terület díszítésével és elrendezésével együtt nem szabad elfelejteni a terület biztonságát. Az integrált biztonsági rendszer segít riasztások megszervezésében GSM riasztásokkal. Milyen előnyökkel jár az ilyen rendszer, és hol lehet a legkedvezőbb feltételekkel megvásárolni?

termék a konnektoronA belföldi online áruházakban ez a típusú riasztás (távoli és azonnali riasztásokkal) az egyik legdrágább. Például egy népszerű a CIS áruházban GSM jelzést kínál körülbelül 10 500 rubelre.

A riasztások segítenek Önnek és a szeretteinek biztonságosabb megteremtéséhez. Továbbá nem fogsz aggódni a nyaralóház állapotától a távollétében. Az olcsóbb és egyidejűleg hatékony eszközök is megvásárolhatók az Alyexpressen. aliexpress termékek

A GSM rendszer lényege, hogy a felhasználó beilleszthet egy SIM kártyát a készülékbe, és beállíthatja az összes bejutási kísérlet bejelentését közvetlenül a telefonra. A készülék ezen modelljében legfeljebb három telefonszámot tehet fel, amelyek üzeneteket kapnak. A készülék hangos figyelmeztető funkcióval is rendelkezik (oroszul).

A teljes készlet tartalmazza:

  • részletes orosz nyelvű oktatás;
  • Vezeték nélküli távirányító (négy gomb és antenna);
  • tápegység riasztás;
  • egy további panel;
  • az ajtó vagy ablaknyitó érzékelő (a készülék telepítési helyétől függően) – ujjlenyomatból működik;
  • a riasztás önmagában egy térfogatos hangszóró, melynek csatlakozója más eszközökhöz való csatlakoztatáshoz;
  • érzékelő antennával;
  • a rendszer maga GSM értesítéssel.

A biztonsági rendszer tartalma: testtartalom

Emellett a felhasználónak lehetősége van arra, hogy az érzékelő irányát egy kis joystick segítségével állítsa be a készülék vezérlőpaneljén.

A riasztó központ megjelenése: vezérlőpanel

Ennek a készüléknek a költsége a kínai gyártótól 2 115 rubel. A biztonsági rendszer stabilan működhet -10 és +40 Celsius fok között. Fagyos időjárás esetén szüntesse meg az eszközt a törés elkerülése érdekében. érzékelők

A termék részletes áttekintése és működésének elve a vevő által lefolytatott felülvizsgálatban található:

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 36