Univerzális kefe a kínai zöldségekhez

ecsetelje a burgonyátA fiatal burgonyát mindenkinek, felnőtteknek és gyermekeknek szeretik. Nagyon ízletes és egészséges. Néhány földesúr még csak nem is hámozik és főz vele, de nem mindenki dönthet ilyen kísérletről.

Néhány kiló fiatal burgonya tisztításához izzadni kell. Sok szerető megtalálta a kiutat. Gyors tisztító szivacsot használnak edényekhez, rozsdamentes mosogatórongyhoz és homokhoz is. Azonban a gyártók felajánlották, hogy speciális kefét használnak a zöldségekhez.

a sárgarépámA zöldségkefe lehetővé teszi, hogy gyorsan tisztítsa meg a fiatal burgonyát a bőrről. Ezenkívül egy ilyen eszköz több alkalommal megkönnyíti a gyümölcsök és zöldségek mosását.

Egy speciális kefe használata egyszerű. Szükséges, hogy a különböző irányokból különböző növényi folyadékokat dörzsölje. Néhány mozgás után a fiatal burgonya tiszta lesz. Ezután a készüléket egyszerűen vízzel leöblítjük.

Kínai kefék a konyhábanEzenkívül a kefék anyaga lehetővé teszi számukra, hogy használják őket tapadóként. A lemezeket könnyen átviheti egy forró edénybe. A kezében lévő különleges eszköznek köszönhetően égési sérülések nem lesznek.

A kefék előnyei a zöldségek számára:

  1. Egyszerűség. Az ecset használata során nem lesz nehézség.
  2. Speed. Néhány perc alatt tisztíthatja meg néhány kiló fiatal burgonyát.
  3. Sokoldalúságát. Ecset a zöldségek sokféle felhasználásra.
  4. Biztonság. Az ecset védi a kezét az égéstől.

kényelmes és praktikus alkalmazkodásDe mennyibe kerül egy ilyen univerzális eszköz? Az ukrán és orosz internetes boltokban 355 rubelre zöldségkefét lehet vásárolni. Nagyon drága egy dologért. De a konyhában nem lesz szükség egy ecsettel, így ez az opció nem illik bele. zöldség ecset az online boltban

De az Aliexpress oldalon, a zöldség ecsetet 44 rubelre értékesítik. Ez az ár nagyon alkalmas erre a készülékre. Ezenkívül többszörösen alacsonyabb, mint amit a hazai gyártó kifejezett. Az Aliexpress oldalára vonatkozó ára miatt akár 8 kefét is vásárolhat zöldségekhez. A mentés nyilvánvaló. zöldség ecset Aliexpress

A kínai zöldségkefék jellemzői:

  • anyag – műanyag;
  • hossza – 120 cm;
  • szín – narancssárga, zöld, kék, rózsaszín.

Vásárolni egy kefét a zöldségekhez használja az Aliexpress webhelyet. A kínai gyártó kedvező árat kínál, ellentétben a hazai gyártóval. De az áru jellemzői nem különböznek egymástól.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 50 =