Foto og beskrivelse af populære anthurium sorter

En af sorterne Anturium AndreAnturium Andre, den første af de dyrkede og beskrevne repræsentanter for en stor art, blev bragt til Europa i 70’erne af århundredet før sidst. Lidt senere, i 1889, takket være missionær Samuel Damon, landede planterne også i Hawaii. Dette har radikalt påvirket populariteten og fordelingen af ​​arten, såvel som de forskellige sorter, som producenterne i dag har.

Kendt blandt mange elskere af eksotisk flora, som “hjertet af Hawaii”, er anthuriet blevet et virkelig lokalt symbol. Planter, hvis blomsterstand er i stand til at opretholde dekorativitet i 2,5-4 uger, findes overalt. Men anthurier er ikke kun udsmykningen af ​​huse og landskaber, men også en af ​​de vigtigste forretningsområder over hele verden.

Mere end 12 millioner planter dyrkes årligt i de hawaiiske øer. Et lige antal anthurier kommer fra andre lande og regioner. Og det er ikke tilfældigt. Blandt de tropiske blomstrende arter, lyse sorter af anthurium, dyrket som indendørs eller haveplanter, der bruges til at skære og dekorere interiører, optager en førende position i popularitet.

Interessen for kultur er også drevet af overflod af former og farver af langlivede blomsterstandsbilleder. I dag kan man se ikke kun den røde Anthurium, da de blev fundet i junglen i Colombia, men også bi-farvede sorter af denne plante, kaldet Obake, Midori grøn, hvid, lilla og endda brun Anthurium.

Rød anthurium – en blomst fra en gammel legende

Rød AnthuriumLys blank sengetøj og gul cob, der består af mange små blomster. Det ligner et klassisk Anthurium, en legende om oprindelsen, som mange århundreder husker i Sydamerika.

Den unge skønhed ofrede sit eget liv i kærlighedens og trofasthedens navn. Forundret med sådan uselviskhed, vendte guderne den uheldige til en skarlagent blomst med et enkelt kronblad i form af en pigenes hjerte.

Anthurium DakotaRøde anthurier anses stadig klassikere i dag og er højt værdsat blandt blomsterhandlere.

Anthurium Dakota kan med rette betegnes som den mest berømte og udbredte sort. Denne plante er ikke kun kendetegnet ved den røde farve på dæklommen, men også dens størrelse fra 14 til 23 cm. En stor effektiv plante kan ikke overses selv i et meget rummeligt værelse.

Navnet på anthurium kommer fra Anthos – en blomst, og Oura er en hale. Men ikke mindre end halen, er cob som en lang hals af en flamingo. Men i modsætning til flamingoen har anthurium i dag ikke kun en rød eller lyserød farve.

Anthurium af Minnesota sortenBlomsterstand Anthurium sorter Minnesota skiller sig ud fra en række ikke mindre prangende plante med lyse skarlagenrøde dækblade og kolber, der skifter farve ved første hvid til gul og derefter til grøn.

Anthurium RedGruppen af ​​røde forfædre Rød, med en overvejende farve, var rød, meget stor og varieret. Det omfatter også Anthurium Edison, repræsenteret på hylderne af butikker, ikke kun planter med røde blomsterstande, men også sorter der blomstrer i lyserøde toner.

Mørkrød AnthuriumForuden skarlagede og klassiske røde sorter kan du mødes med Dark Red Anthurium. Bracts af sådanne anthuriums, som i billedet, kommer i alle nuancer fra crimson, vin til burgunder, brun eller næsten sort.

Otazu Brown med et bourgogne hjerteformet slørEt eksempel på et brunt anthurium er Otazu Brown med et tæt burgundy hjerteformet slør og en lige, lysegrøn cob.

Anthurium af sort UtahAnturium Utah klasse let at danne den ceremonielle store blomsterstand med en blank tekstureret slør diameter op til 14 cm. Avner og dækblade anthuriums lilla eller mørk-lilla. Samtidig kan ældre blomstrer let identificeres med en grøn skygge i sengetøj af et slør.

Luksuriøs sort anthurium Black queenDen luksuriøse sorte anthurium Black queen virker endnu mørkere på grund af cob’s lyse farve. På overfladen af ​​et tæt blanke skovl vises alle vener fremadrettet, hvilket giver blomsterstanden et fantastisk udseende.

Anthurier af pastellfarver

Pink anthurium TennesseePink, som stegte sorter af Blush, samt fersken sorter af anthuriums er højt værdsat og nyde den blomstrede opmærksomhed af blomsterhandlere.

Pink anthurium Tennessee har en interessant funktion, da den blev ældre, den blev dækket og cobs’en ændrede farve. Hvis de nyligt afslørede skovle domineres af rene lyserøde toner, men efterhånden bliver deres plads taget af grønne nuancer. Kobben fra den hvide bliver også grøn.

Anthurium kultivator Lady LoveAt have et fælles varietal Kærlighed anthurium er en hel familie af meget attraktive kageplanter med store blomsterstande og lyse blanke blade. Sorten Anthurium Lady Love, for eksempel, står en meget lys pink højblade, hvis diameter er 17 cm. Ører er vist på billedet Anthurium lige, spidse, bleggul nuance.

Anthurium sorter Fantasy LoveMen den anden anthurium af Fantasy Love har et lyserødt pigment, og i slørets farve er der ikke kun lyserøde og grønne toner, men også hvid farve. Klart synlige er mørkere vener.

Anthurium arter af BlushSkruerne af anthurierne i Blush-sorten er som om de er strikket af en tynd pink belægning. Cob i en sådan blomsterstand er også hvid-pink, udtynding til spidsen.

Grøn Anthurium Midori

Grøn Anthurium MidoriAlle blomsterstanden i det grønne anthurium Midori siden åbningen af ​​skovlen har en jævn grøn farve. I modsætning til andre sorter af anthuriums har denne sortgruppe også grønne ører.

Lime AnthuriumUndtagelsen er Lime Anthurium, der ligner Midori, men adskiller sig i den lysere, gule Tone i Skræk og Hvidgul Cob.

Hvide Anthurier

Anthurium sorter Hvid mesterAnthurium sorter White champion danner elegante blomsterblomster med et lunefuldt snoet langstrakt slør og en lige, let citronfarve med en cob. Når du vokser op, ændrer ørerne farve, bliver grøn. Grøn, begynder med basen og skovle.

Spektakulært hvidt anthurium hvidt hjerteDen spektakulære hvide anthurium Hvide Hjerte imponerer med renheden og friskheden af ​​den spidse hjerteformede dæklomme og cob-tail, hvilket er usædvanligt for denne slags lyserøde farve.

Gule anthurier og sorter Orange

Sortiment PicassoVariationsgruppe Picasso indeholder anthurier af Orange, som dette, repræsenteret på billedet, samt planter med lyserøde, lilla, blå og hvide skovle.

Ifølge beskrivelsen er Picasso-anthurierne små planter, der er egnet til dyrkning i indendørs forhold. En særlig charme af blomsterne er vedhæftet af slørets farve, som tykker på spidsen og bunden, hvilket gør blomsten mere voluminøs og lys.

Anthurium gul skygge tilhører Lemona sortenAnthuriet af den gule skygge afbildet i billedet tilhører Lemona sorten. En sådan blomsterstand har et stort dække af en blid citron og hvid, med en grøn spids af cobs.

Anthurium Obake

Anthurium af Araceae sortTofarvede anthuriumhybrider under Obaks generelle navn er af hawaiisk oprindelse og imponerer fantasien med usædvanlige kombinationer af nuancer på store skovle. Navnet Obake, oversat fra japansk, betyder noget volatilt, ustabilt. Dette ord kaldes også spøgelser.

Farven på anthuriumskovlen i Araceae-sorten kombinerer en lys rød og rig grøn farve.

Anthurium Rainbow ObakeFarven på anthurium Rainbow Obake er mere kompleks og omfatter ikke to nuancer, men meget mere. På en hvid baggrund er mørke lyserveer og mere blid sprøjting mærkbar. Basen af ​​skovlen er farvet i en smuk grøn tone.

Spektakulært udvalg af Mauna Loa ObakeDen spektakulære Mauna Loa Obake tilhører gruppen “Tropical ice”. Dens karakteristiske træk er et let, næsten hvidt sted i slørets centrum og et grønt, blidt miljø. Ærene er malet i lyserødt, og cob er hvid og gul.

Anthurium Anthurium Vandmelon ObakeNavnet på denne anthurium Watermelon Obake beskriver meget præcist udseendet af blomsterstanden med et lyserød saftigt midtpunkt og grøn kanter.

Anthuriums Tulip med tulipapsel

Anthurium Fiorino med et tulipformet slør af rige pink-violetTulipens anthurium bliver mere populær på grund af slørets enestående form og formen af ​​hele blomsterstanden. I dag er der rød, pink, hvid, lilla, lilla og blå anthurium af denne art.

Anthurium Fiorino med en tulpedæksel af en rig pink-violet nuance tilhører en gruppe af små anthurier. Formen af ​​blomsterstanden er meget kortfattet, og takket være det passer planten nemt ind i ethvert interiør. Farverne på sengetæppet og barnesengen af ​​anthurium Fiorino er lyse, og blomstringen varer cirka 4 måneder.

Blå Anthurium Prinsesse Alexia BlåDen blå anthurium Prinsesse Alexia Blue vil ikke imponere med størrelsen af ​​blomsterstanden, men vil bestemt ikke forlade likegyldige fans af usædvanlige farver. Både cob og slør af denne sort er malet i en smuk ultramarin skygge. Men som modning ved slørets bund vises grønne streger.

Gul anthurium af Prinsesse AlexiaIkke mindre lyse og gule anthurium sorter Princess Alexia med en lille skovl og en kort lige cob. Den lyse blomsterstand er tydeligt synlig mod baggrunden af ​​kompakt mørk løv.

Anthurium af Joli sortAnthurium af Joli sort er en miniature repræsentant for en stor familie af indendørs planter. Størrelsen på rosettet overstiger ikke 15-18 cm, hvilket gør det muligt at finde et sted med et ret lille anthurium med en lyserød bractor og samme cob på den smaleste vindueskarm.

Anthurium «Black Queen» – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 61