Hele sandheden om fordelene og skaderne af torpedo melonen

Aromatisk melon af TorpedoI sensommeren modner den sødeste, aromatiske og saftige melon af Torpedo. Kosmetikere og ernæringseksperter kender til sine gavnlige egenskaber. Det anbefales at spise det i ren form, i salater, som ansigtsmasker og hår. Der er mange opskrifter til behandling og forebyggelse af forskellige sygdomme. Men der er stadig en ulempe ved spørgsmålet. Melon er ikke nyttigt for alle. Hvad er dens brug og skade, og hvordan man vælger en moden tukwu? Læs om dette i artiklen.

Lidt om Torpedo

Torpeda sorten er aflang i formDe begyndte at dyrke Torpedo i Malaya, og efter og i Centralasien. I Rusland blev det leveret i det 17. århundrede. På grund af sine fremragende transportegenskaber bærer det perfekt fjerntrafik. Torpeda sorten har en karakteristisk langstrakt form. Frugtens længde er 30 – 40 cm, vægt 6 – 10 kg. Huden af ​​gul farve er dækket af en fin gitteråre. Hvidt kød har en rig smag og en lys duft. Heri er noterne af vanilje, pære og ananas sammenflettet.

Nyttige kvaliteter af torpedo melonen

Rigelig afgrøde af Torpedo sortenEt unikt produkt af torpedo melonen. Fordelene og skaderne af det er blevet gentaget diskuteret både på diætets fora og på siderne for kvinders magasiner. Eksperter hævder, at brugen af ​​en vis mængde af produktet i sin friske form er i stand til at stabilisere tarmens funktion og forbedre immunsystemets egenskaber. Brug smoothies fra meloner, stykker friskmasse kan bruges til at forhindre visse sygdomme.

Hvornår skal du spise en melon?

Smuk udsmykning af melon dessertFor at opnå en forebyggende og helbredende virkning anbefaler lægerne at spise en frisk melon i følgende tilfælde:

 • at fjerne overskydende væske fra kroppen (har stærke diuretiske egenskaber);
 • til rensning af tarmene (på grund af det høje indhold af fiber er der en naturlig udskillelse af slagger fra kroppen);
 • til fjernelse af produkter af nedbrydning af giftige stoffer
 • som beroligende og antidepressiv
 • til fjernelse af skadeligt kolesterol
 • med det formål at styrke kroppens beskyttende egenskaber.

Hvad er indeholdt i pulp og frø af squash?

Og melonmassen, og frøene har medicinske egenskaberTorpedos kemiske sammensætning indeholder et helt sæt sporstoffer og vitaminer:

 • i det er indholdet af jern, fluor, calcium, kalium, silicium, magnesium, jod og fluor fastgjort;
 • saccharose;
 • citronsyre, pantothensyre og æblesyre;
 • vitaminer fra gruppe B, ascorbinsyre, vitamin E.

Saccharose i kombination med andre komponenter bidrager til produktionen af ​​hormonet af lykke i kroppen. Hvad er brugbar torpedo melon endnu? Det forbedrer trivsel i anæmi, på grund af den høje procentdel af jern i sammensætningen. En hemmelig ingrediens i squashen er frøene. De tjener som et afrodisiakum for mænd.

Du kan ikke spise melonfrø i store mængder, da det er skadeligt for milten.

Anvendes til medicinske formål

Du skal forbruge melon i små portionerAt kende de nyttige egenskaber ved torpedoen, er den aktivt brugt til behandling af urolithiasis. Patienten skal spise frisk melon i flere dage. På nuværende tidspunkt forlader sand og små sten naturligvis kroppen.

Moderat kalorieindhold og indhold af en afbalanceret mængde vitaminer gør Torpedo til et unikt produkt til dem, der taber sig. Sød og duftende mad bidrager til mæthed. I dette tilfælde modtager kroppen alle de nødvendige næringsstoffer. Og fiberen fjerner tarmene fra toksinerne og fjerner dem. Derfor indeholder næringsdrivende dette melonprodukt i menuen.

Kontraindikationer i brug

Indsæt ikke i kosten folk, der lider af følgende sygdomme:

 • dysenteri,
 • diabetes mellitus i svær form
 • ulcerative sygdomme i maven og tolvfingertarmen;
 • en krænkelse af den intestinale mikroflora.

Spis ikke torpedo med yoghurt og yoghurt – det truer med alvorlig diarré.

Hos børn og modtagelige for sammensætningen af ​​voksenprodukter kan opblødning, kolik, flatulens overholdes. På grund af den stærke virkning på mavetarmkanalens arbejde er det ikke værd at spise en melon på tom mave. Dette produkt kombineres ikke med alkohol, men også med koldt vand.

Anvendes i kosmetologi

Maske af melonmasse renser hudenI sammensætningen af ​​masker og cremer er Torpeda melonen populær. Nyttige egenskaber ved denne ingrediens anvendes i professionel kosmetologi. Det er en del af cremerne, der forhindrer udseendet af tidlige rynker, blegemidler, fugtgivende shampoo og hårbalsam.

Hjemme, mash fra melon whitens fregner og pigment pletter på ansigtet. Det er også påført neglene for at reducere deres skrøbelighed. For at befugt huden i ansigtet, læber eller hænder, blandes frisk kød med olivenolie og påføres et tyndt lag. Efter anvendelse af sådanne masker bliver huden matt, farven er nivelleret, blødhed og fløjlsagtig fremstår. For at styrke håret i den formalede papirmasse, tilføj burdockolie og æggeblomme. For at genoprette strukturen af ​​hårtørret hår, skal denne maske udføres en gang om ugen i en måned

At vaske masker fra en melon følger varmt vand.

Valg af en moden melon

Hvis du ikke ved hvordan du vælger melon Torpedo korrekt, vil følgende anbefalinger hjælpe dig:

 • være opmærksom på skrælens tilstand. Det bør ikke have gennembrydelige brune pletter. De angiver infektionen af ​​en af ​​de smitsomme sygdomme, som kalebasser er modtagelige for;
 • tag frugten i hånden. Det skal være tæt, men ikke solidt. Blød hældepulp findes i overripe prøver;
 • Under visuel inspektion skal der ikke være nogen skade på føtaloverfladen. Det skal være rent og tørt, uden revner eller nedskæringer. Hvis bakterier indtaster dem, er infektion med botulisme mulig;
 • lugte græskar. Det skal gøre en behagelig honning lugt;
 • se på halen fra stammen. I et modent produkt er det tørt. Hvis den er grøn, er torpedoen endnu ikke moden.

Du kan tydeligt se, hvordan du vælger en melon Torpedo i videoen i slutningen af ​​artiklen.

Det er bedst at købe meloner på de punkter, der er genstand for sanitære kontrol. Produkterne undersøges med jævne mellemrum for tilstedeværelsen af ​​nitrater og kræftfremkaldende stoffer. Har købt en sød Torpedo i et supermarked eller en butik, vil du være sikker på, at det vil gavne kroppen.

Video om valget af en moden melon

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =