Unikke egenskaber af jojobaolie og dens anvendelse til ansigtshud

unikke egenskaber ved jojobaolieVegetabilske olier er meget udbredt i kosmetologi, folkemusik og traditionel medicin. På grund af den rige biokemiske sammensætning og fremragende plejeeffekt er jojobaolie til ansigtet en værdifuld kilde til skønhed, ungdom og sundhed.

Simmondsiya Chinese, hvis frugter dette produkt er fremstillet af, er indfødt af den nye verden. I dag på grund af den enorme efterspørgsel efter olie dyrkes planten ikke kun i USA og Mexico, men i de fleste Sydamerika, Australien, Nordafrika og andre regioner i verden.

Anvendelse af jojobaolie til ansigtHvad er så nyttigt for jojobaolie til ansigtet? I moderne medicin og kosmetologi er produktet først og fremmest værdsat:

  • til den rigeste sammensætning, herunder organiske syrer og vitaminer, mineralske elementer og proteiner;
  • på grund af let absorption i huden, hvor olien ikke efterlader en følelse af klæbrighed, det er vanskeligt at vaske filmen eller andre spor
  • for sammensætningen tæt på hudhemmeligheden
  • for modstandsdygtighed mod oxidation og muligheden for langtidsopbevaring.

Anvendelsesområdet for jojobaolie til ansigtet bestemmes af dets biokemiske sammensætning, det vil sige de stoffer, som produktet modtager fra modne valnødkerner.

Sammensætning af jojobaolie til ansigtet

jojoba olie af koldpressningProduktet, der er opnået som følge af koldpressning, er helt anderledes end den sædvanlige slags vegetabilske olier. Det er mere som en smeltet, gylden skygge af smeltet voks. Uraffineret væske bevarer en let aroma, som forsvinder efter rengøring.

Hovedparten af ​​jojobaolie er monoumættede fedtsyrer. Deres gavnlige effekt understøttes af vitaminer, proteiner, der strukturelt minder om hudkollagen, mikro- og makronæringsstoffer. Sammensætningen omfatter komponenter, som har en gavnlig virkning på hudtilstanden. Blandt dem:

  • gadoleinsyre, erucinsyre og oliesyrer;
  • E-vitamin og forbindelser, forenet i gruppen af ​​vitaminer B;
  • zink og kobber, silicium og chrom.

Ansigtsbehandling med jojoba kosmetisk olie er velegnet til alle hudtyper. Produktet forårsager ikke negative reaktioner på siderne af følsomme dæksler, fremkalder ikke eksacerbation af allergier eller andre uregelmæssigheder.

Tilsætning af olie til cremer, serum, emulsioner, andre plejere og rensemidler kan blødgøre huden, øge dens elasticitet, lindre irritation, purulent betændelse, karakteristisk for acne og glatte ud rynker:

  1. Vitaminer E og A aktiverer genoprettelsesprocesserne i væv, reducerer inflammationsintensiteten, fremskynder helingen af ​​sår og slid.
  2. Aminosyrer – en kilde til ernæring og grundlaget for naturlig foryngelse.
  3. Proteiner er et organisk byggemateriale. Deres tilstedeværelse og ceramid i olie hjælper også med at opretholde elasticitet og ensartet vævstæthed.
  4. En buket fedtsyrer og lipider giver næring og fører fugt dybt ind i vævet.
  5. Minerale forbindelser kommer også med en liste over næringsstoffer, de understøtter vævsstrukturen.

jojobaolie til ansigtspleje

Takket være den foryngende virkning og evnen til at glatte rynker bliver jojobaolie til ansigtet meget udbredt i plejen af ​​moden, fading, følsom hud.

Derudover har det naturlige produkt milde beskyttelsesegenskaber, der forhindrer ubehag og skade fra ultraviolet stråling, ekstreme temperaturer, vind, ukorrekt eller utilstrækkelig pleje.

Egenskaber af jojobaolie

fløde med jojobaolie til ansigtAnsigtets hud mere end i andre dele af kroppen, er udsat for alle mulige farer. Vegetabilske olier har længe været brugt til at beskytte de blide omslag, genoprette og forynge dem. Jojoba olie er den bedste til dette formål.

Blandt egenskaberne ved et unikt produkt:

  • kraftig anti-inflammatorisk virkning
  • evne til at modstå svampe- og bakterieinfektioner
  • katalysator for naturlig regenerering af huden
  • beskyttelse mod ydre påvirkninger og aldring.

Derudover blødgør jojoba til ansigtet perfekt og hjælper med at fugtige huden. Absorberes i vævet, bærer det med fugt og derefter “lukker” det inde, hvilket giver huden et sundt, elastisk udseende, der understøtter en klar kontur af ansigtet.

Anvendelse af jojobaolie til ansigt til medicinske formål

jojobaolie mod psoriasis og eksemSom en del af ansigtspleje anvendes jojobaolie og dens egenskaber med regelmæssig pleje af huden og dens behandling. Et værdifuldt planteprodukt er nyttigt i sådanne ubehagelige sygdomme som psoriasis og eksem.

På grund af den blødgørende, antiinflammatoriske og sårhelende virkning, der er forbundet med olien, får den berørte hud relief. Det lider ikke længere af kløe, puffiness og rødme forsvinder, omslagene glattes og genoprettes aktivt. De resulterende ar er reduceret, deres lindring glattes.

Når der opstår tegn på sygdom på ansigtet, hjælper jojobaolie med at forhindre sådanne farlige komplikationer som svampe- og bakterieinfektioner. Denne effekt skaber en usynlig tynd film, der dækker den beskadigede hud og forhindrer skadelige mikroorganismer i at slå sig ned på overfladen.

jojobaolie for at genoprette hudens epidermisOlie er rig på stoffer, ikke kun fjernelse af betændelse, men også skubbe genopretning. Derfor vil en creme med jojobaolie til ansigtet være en fremragende SOS-terapi:

  • med solskoldning
  • hvis huden er beskadiget efter et langt ophold i frosten;
  • med rødme og irritation på grund af forkert udvalgt sminke.

Ikke alene vil vitaminer og fedtsyrer hurtigt hjælpe med at dele med de ufuldkommenheder, der opstår, olien øger forsigtigt slørets immunitet og styrker deres indre beskyttelse.

Jojobaolie er praktisk taget ikke-allergifremkaldende og kan anvendes på alle typer hud uden aldersbegrænsninger.

Anvendelse af jojoba kosmetisk olie til ansigt

jojobaolie til hud i forskellige aldreNaturlig olie fra frøene i den sydamerikanske busk har universel anvendelse. En bred vifte af omsorgsfulde komponenter hjælper med at klare problemerne med både ung og moden hud.

Til ansigtspleje anvendes jojobaolie i sin rene form som en bestanddel af cremer, masker, emulsioner til olieholdige, problemhud, modtagelige for acne.

Olie, der ikke blandes med andre stoffer, vil være til gavn som et aktivt rengøringsmiddel, som i forbifarten:

  • beroligende;
  • dehydrerer foci for inflammation;
  • beskytter integumentet mod infektionens spredning;
  • Smoothes vises på stedet for acne ar.

Takket være det faktum, at olien opretholder vand-lipidbalancen, bliver ansigtet behageligt mat, og dets olieagtige glans forsvinder.

Arbejd som en naturlig antioxidant har simmondsy olie en betydelig fordel for modent, aldrende hud. På den måde virker det forsigtigt uden at forårsage sidireaktioner og uden at irritere de mest følsomme dæksler. Derfor anbefaler kosmetologer brugen af ​​jojobaolie til rynker på ansigt, hals, decollete zone.

punkt brug af jojoba olieMed alderen falder mængden af ​​hemmelighed produceret af huden og tjener som sin naturlige beskyttelse gradvist. Ansigtet lider oftere fra tørhed, hvilket fører til forvirring, tab af tonus, udseende af rynker. Ældre ændringer og relaterede problemer, hvis ikke stoppet, rulle som en snebold.

Jojobaolie hæmmer ikke kun aldringsprocessen, det stimulerer væksten af ​​nye celler, understøtter vand-lipidbalancen.

Ved at kombinere olie med andre medicinske komponenter kan du få unikke hjemmemekanismer til daglig pleje. En ansigtsmaske med jojobaolie til tør hud kan indeholde:

  • æggeblomme, som har nærende og blødgørende virkning;
  • bi honning;
  • aloe juice og andre planteekstrakter.

Ved pleje af fedtet hud derhjemme vil universel aloe vera gel eller knust agurk, fedtfattige mejeriprodukter og valle, æggehvide, som perfekt trækker og måtter, hjælpe. At blegne pigmentpletter på den aldrende hud og opretholde en lipidsaldo på fedtholdig citronsaft, puré af friske jordbær eller æbler.

Jojoba olie: pleje læberne, huden i nærheden af ​​øjnene og øjenvipper

jojobaolie til styrkelse af øjenvipperHuden omkring øjnene og på læberne er for ømt til at forsømme omsorgen for hende. Med alderen undergår strukturen af ​​væv ændringer, svækker, fortaber fugt og er værre forsynet med ilt og næringsstoffer.

På grund af dette vises rynker, der straks sviger alder. Jojobaolie til ansigtet, der indgår i daglig rengøring og omsorgsfulde midler, hjælper med at rette op på en situation.

olie:

  • genopretter hudens relief, påfyldning og naturlig udglatning af rynker;
  • fugter og nærer, giver læberne fasthed og indbydende volumen;
  • nærer hårsækkene og stimulerer væksten af ​​øjenvipper.

Hvis en dråbe af stoffet er nok til at passe på øjenvipperne, fordelt pænt omkring hår og hud rundt, så er det bedre at tage sig af læberne med bivoks, kokosolie og andre ingredienser.

Naturlig jojobaolie – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2