Goose tilbagetrækning ved kunstige midler i en inkubator derhjemme

Per Diem Goslings Konklusion gæslinger i en inkubator i hjemmet anses for at være en rentabel og interessant virksomhed. En person, der beskæftiger sig med opdræt af fugle, være i stand til at sælge kødet og give et nyttigt produkt for sin familie. Gooseæg er meget værdsat og kan spises. De har en gavnlig effekt på hjernens funktion, fremragende mætte kroppen og er rige på vitaminer A, B, B, C. Breeding gæs i inkubatoren og den efterfølgende vedligeholdelse af fugle – en enkel opgave. Det er nok til at kende de grundlæggende regler og anbefalinger, til dyrkning processen gik uden problemer.

Læs artiklen om: Temperaturregimet under inkubation af kyllingæg!

Udvælgelse af æg til inkubation

Gæset opdrættet en reden til avlEnhver erfaren fjerkræopdrætter ved, at der er to metoder til opdræt goslings – naturligt og kunstigt. I det første tilfælde anvendes en høne, som spilles af en voksen gåse. Til kunstig fjernelse af gæs i en inkubator derhjemme, vil en inkubator være nødvendig. Det kan købes til et andet antal æg.

Inkubation af goslings vil være vellykket, hvis der vælges på forhånd gode æg. Til dette vil ovoskopet være nyttigt. Med sin hjælp kan du bestemme, hvor god en kopi er. Før testning skal for små og store æg udvindes såvel som med revner og andre defekter på skallen.

ÆggetestningNår du bruger et ovoskop, skal du være opmærksom på følgende:

  • æggeblommen skal være centreret centreret;
  • protein bør ikke indeholde mørke pletter
  • æggeblommen vender tilbage til den rigtige position, når den drejes.

Hvis du holder fuglene og planlægger at tage deres æg for at fordampe goslings i inkubatoren, så kan du påvirke kvaliteten af ​​prøverne. For at gøre dette, fodre voksne individer med et afbalanceret foder, korrekt beregne antallet af mænd og kvinder, hver dag bringe gæs til græsset. I dette tilfælde vil de fleste æg være af god kvalitet.

Sådan fjerner du goslings i en inkubator?

Opbevar æg, før det placeres i en inkubator i mere end 7 dage. Goose gå på en dag, så du skal vente, indtil der er opsamlet et tilstrækkeligt antal kopier. Opbevaringstemperaturen skal være 10-15 °, og æggene ligger kun på deres sider med en stump ende. For at sikre, at embryonerne ikke dør, skal de overføres til den anden side efter 4 dage. Hvis opbevares i længere tid end en uge, vil chancen for at blive levende og sunde kyllinger reducere betydeligt.

Gooseæg i inkubatorenUdskillelse af goslings derhjemme udføres i henhold til visse regler. De bør ikke overtrædes, da antallet af overlevende og sunde kyllinger afhænger af dette. Hvis den vokser for første gang med kunstige midler, er det nødvendigt at gøre sig fortrolig med processen i detaljer.

Grundlæggende regler for inkubation:

  1. Opret den korrekte temperatur. I de første dage af 38 grader, og derefter til slutningen af ​​inkubation, reduceres temperaturen til 37 grader.
  2. Overhold fugtighedsniveauet. Vand i specielle riller skal være konstant.
  3. Med tiden skal du dreje ægene 180 grader og sætte ægget stump op.

Når man bliver spurgt, hvordan gæsene udskilles i inkubatoren, er det nok at simpelthen svare. Handlingsplanen er altid den samme, og den passer til enhver person. Før æglæggende, vask æggene i en svag opløsning af kaliumpermanganat for at dekontaminere dem. Sæt i væske i 3 minutter i et par timer før lægning. Til fremstilling af opløsningen blandes 5-7 krystaller af kaliumpermanganat i 1 liter vand, hvis temperatur er 30 °. Mængden af ​​opløsning kan øges, mens de angivne proportioner opretholdes. Efter at æggene er vasket, kan de ikke tørres af med en klud. Du skal lade dem tørre dig selv for ikke at bryde den beskyttende skal.

Den første gæs klækkedePlacer æggene i inkubatoren på en rist. Sæt dem til siden og intet andet. Den første uge skal opretholdes ved en temperatur på 38 °, højere bør den ikke stige. For at styre temperaturen, brug et gade termometer. For at fjerne goslings i inkubatoren derhjemme sprøjtes æg i de første 7 dage, og sprøjtes derefter ikke i en uge. Fra den 15. dag spray igen

Det skal straks mærkes med en simpel blyantskal, ved at underskrive bogmærkesdatoen på den. Dette er nødvendigt for at vide, hvornår de skal lukke. Særlig nyttig i tilfælde af at senere en eller flere bogmærker vil blive afholdt. Topmærket med bogstavet B og bunden – H, som ikke hjælper med at blive forvirret, når du drejer æggene.

Drej æggene mindst tre gange om dagen, så embryoet ikke klæber til væggen. Gør dette i samme tidsinterval. Det er vigtigt at udføre handlingen hurtigt, så æggene ikke har tid til at køle af. Hvis inkubatoren har en automatisk svingfunktion, anbefales det at indstille periodiciteten til 4 timer. Det er vigtigt at huske, at der ikke er behov for at dreje æggene fra den 26. incubationsdag.

De første 10 dage af æg ikke afkøles. Derefter skal du slukke inkubatoren en gang om dagen og åbne låget i 5-10 minutter. I anden halvdel af inkubationen øges køletiden til 20-30 minutter og udfører procedure 2 om morgenen og om aftenen.

Så du skal fortsætte fordampning af goslings. Med hensyn til temperaturen skal den forblive ved 37,8 °. Du skal starte sprinkling æg med varmt vand, gør dette en gang om dagen (du kan bruge en svag opløsning af kaliumpermanganat). Erfarne opdrættere anbefaler at tilsætte 5 dråber eddike til glas vand. Dette er nødvendigt for at blødgøre skallen. Det er ønskeligt at afkøle embryoerne øjeblikkeligt straks efter sprøjtning i 20 minutter.

Den første kontrol og afvisning af æggene sker på den tiende dag af inkubation. På dag 21 skal du kontrollere fosteret igen ved hjælp af et ovoskop. Indholdet af ægget skal være mørkt, lumen kan kun være i den stumpende ende. Luftkammerets grænser er ujævne. Hvis fosteret er dræbt, vil det blive vist som en mørk plet uden skibe. I dette tilfælde skal ægget fjernes for at give plads til en bedre opvarmning.

Start af outputCa. på dag 28 er det nødvendigt at tage ud æg, for at lægge et stykke klud på gitteret, således at småbørnene ikke beskadiger benene. Åbn specialventilen på låget på inkubatoren. Meget snart begynder kyllingerne at udklække, og det skal være forberedt. Temperaturen er reduceret til 37 °, og fugtigheden stiger til 90%. Stænk med kaliumpermanganat hver 6. time. Der var tilfælde, hvor kyllingerne optrådte før måneden. Derfor, hvor mange dage goslings er udklækket i inkubatoren, er spørgsmålet kontroversielt.

Hvor mange ruge kommer lugen?

Du kan ofte høre spørgsmålet, hvor mange dage for at vise gæslinger hjem. Det bliver normalt spurgt af nybegyndere fjerkræ landmænd. Perioden er individuel for hver enkelt sag. Men i gennemsnit, de synes ikke tidligere end 28 dage og ikke senere end 31. De første split shell kyllinger af små æg, og derefter resten. Hvis inkubation problemer, og et af børnene kan ikke komme ud på egen hånd i lyset af behovet for menneskelig indgriben. Det er nødvendigt at begynde at hjælpe en dag efter begyndelsen af ​​piercing.

Hvordan hatchlings lukker

Masseret æg af ægDet vil være nyttigt for hver begyndende fjerkræmand at se en video af hvordan goslingsene lukker i inkubatoren. Det vil bidrage til at forstå processen bedre og i fremtiden føle sig mere selvsikker, når børnene begynder at kaste. I slutningen af ​​inkubationsperioden begynder kyllingerne at slå aktivt ind i skallen. Det er nok bare at lytte. Hvis du er i tvivl, fastgør ægget til øret.

Ved tilbagetrækning af goslings i en inkubator hjemme kan vi sige følgende. Det var vellykket, hvis kyllingerne selv begyndte at kaste sig i 28-30 dage. Dette kan tage fra en time til en dag. Hvis processen er forsinket, skal du hjælpe babyens luge. Du kan kun frigive, hvis skallen er drænet, ellers vil redenen dø.

Hvis personen kommer op til opdræt af gæsen ansvarligt, vil den ende med succes. De fleste kyllinger lukker, og du kan begynde at passe på dem.

Hatching hooters – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 38