Universal børste til grøntsager fra Kina

pensel kartoflerneUng kartoffel er elsket af alle, både voksne og børn. Det er ret velsmagende og sundt. Nogle landladies skrækker ikke engang og koger med det, men ikke alle kan beslutte sig for et sådant forsøg.

For at rydde et par pund af unge kartofler, bliver det nødt til at svede. Mange elskerinder fandt en vej ud. De bruger til en hurtig rengøring svamp til redskaber, en rustfri vaskeklud og jævn sand. Men producenterne tilbød at bruge en særlig børste til grøntsager.

mine gulerødderBørste til grøntsager giver dig mulighed for hurtigt at rense de unge kartofler fra huden. Desuden letter en sådan anordning flere gange vasken af ​​enhver frugt og grøntsager.

Brug af en speciel børste er ret simpel. Det er nødvendigt at gnide grøntsagerne under forskellige strømme fra forskellige retninger. Efter nogle få bevægelser bliver de unge kartofler rene. Derefter skylles apparatet simpelthen med vand.

Kinesiske børster i køkkenetDesuden gør børstens materiale det muligt at bruge dem som en tack. Du kan nemt overføre enhver plade med en varm skål. Takket være en speciel enhed på hænderne er der ingen forbrændinger.

Fordele ved børster til grøntsager:

  1. Enkelhed. Under brugen af ​​børsten er der ingen problemer.
  2. Hastighed. På få minutter kan du rydde flere kilo unge kartofler.
  3. Alsidighed. Børste til grøntsager er der mange anvendelser.
  4. Sikkerhed. Børsten beskytter dine hænder mod forbrændinger.

Praktisk og praktisk tilpasningMen hvor meget koster en sådan universel enhed? I internetbutikker i Ukraine og Rusland kan en børste til grøntsager købes til 355 rubler. Ganske dyrt for en ting. Men i køkkenet behøver du ikke en børste, så denne indstilling passer ikke. grøntsagsbørste i onlinebutikken

Men på stedet for Aliexpress er børsen til grøntsager solgt til 44 rubler. Denne pris er meget velegnet til denne enhed. Derudover er det flere gange lavere end det, der blev fremført af den indenlandske producent. Til prisen på Aliexpress kan du købe så mange som 8 børster til grøntsager. Besparelse er indlysende. vegetabilsk børste til aliexpress

Karakteristik af kinesiske grøntsager børster:

  • materiale – plastik;
  • længde – 120 cm;
  • farve – orange, grøn, blå, pink.

For at købe en børste til grøntsager, brug webstedet Aliexpress. Den kinesiske producent tilbyder en gunstig pris, i modsætning til den indenlandske. Men varens egenskaber er ikke anderledes.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 29