Fremragende frugthaver til frugtplantagerne i Moskva-regionen

kirsebær blomme i haven i Moskva regionen

Mulighederne for avl og vellykkede forsøg med opdræt af frugtsorter har ført til, at der i mange år vokser en hel galakse af fine sorter af kirsebærpumpe til Moskva-regionen. For de klimatiske forhold i midterbæltet er vinterbestandige sorter af blomme, der kan modstå vinterkulden, sommervarmen, skarpe temperatursvingninger i foråret, afledt. Hvert år indsamles imponerende høst. Vidunderlige kirsebærpumpe til Moskva-regionen har de bedste sorter haft en velfortjent vurdering af gartnere, som de bedste frugter i regionen.

Hvilken kirsebær blomme dyrkes i vores land

Det bemærkes, at store frugter er behagelig smag. Det samme gælder for rørlæggere. Varianter med store frugter og en god indikator for frostbestandighed.

Alycha Mara

kirsebær blommeHurtigt voksende træ. Det tåler frost. Elsker et solrigt, lyst sted. Om sommeren, med stagnation af vand, er det nødvendigt at dræne jorden, så overskydende vand er væk. Uden dette kan planten dø. Bortskaffes fortrinsvis på loam. Frugter er runde, op til 23 g. Saftig, lyse gul En sten er vanskelig at adskille. Høst i september. Efter to eller tre år efter plantningen giver den gode høst. Stor høst producerer kun efter 5 år. Arachi druer af Mara sort giver 35 tons. Pollineret af andre sorter. Selv kan man ikke pollinere sig selv.

Alycha Traveler

kirsebær fjerkræ rejsendeTidlig modning, uhøjtidelig sort. Modstår vinterforkølelse, resistent overfor mange sygdomme i det område, hvor den vokser. Gennemsnitlig højde. Kronen er ikke for tyk, bladene er lysegrønne, blanke. Blomstringen er lys, duften fra blomsterne afviger med mange meter rundt. Blomsterne er hvide, store. Frugter er runde, mellemstore i størrelse, vejer 20 – 30 gram, violet-rød, glat til berøring. Blid, sød-gul saftig pulp. Svært at adskille knogle. Hvert år trives denne sort med store udbytter. Tilpasser enhver jord. Det foretrækker et lyst, vindløst terræn med tæt grundvand. Han elsker lamm Plant om foråret.

Alycha Nayden

blomme fundetIkke et stort, ikke lille, mellemt tykt træ med en rund, fladskrone. Nyren blomstrer i to blomster. Når den modnes, hænges tykke grene med hyppige frugter. Frugter af mellemstore og store størrelser. Yderfarven er rødviolet, med yellowness. Vejer 35 – 37 gram. Pulp er gul eller orange, massens massefylde er medium. Det har en sød og sur, frisk smag. Begynder at bære frugt i 3 år. Derefter høstes 30-40 kg høst fra træet. Modstandsdygtige mod temperaturændringer og frostkvalitet. Tørken er næsten normal.

Alycha findes pollen med andre sorter. Velegnet til konservering.

Alycha Gave til St. Petersborg

kirsebær blomme Gave til St. PetersborgDet forbliver uforskudt ved 30 grader under nul. Godt modstå temperaturændringer. Træet er ikke for stort, op til 3 meter i højden, er løs. Tykk krone. Lysegrønne ovale blade, båd. Bladets kanter er mønstrede. Begynder at bære frugt i 4 år. Det er kendetegnet ved høj produktivitet. Høsten er god hvert år. Frugterne er aflange og vejer op til 20 g. Yderst lys orange. Memoreret af god smag. Inde, sødt, kødet er fint fibrøst. Det er bekvemt at bevare, transportere.

Alycha Colon

kirsebær blommeI denne sort samles alt godt, som findes i mange sorter af kirsebærpumpe. Lille vækst. Koloniale krone. Træet tager lidt plads. Det vokser op til 2,5 meter op. Modstandsdygtige over for skadedyr, sygdomsforskellighed. Høst med stor ovoidfrugt. Bordovo-violet, tæt, sød, med sur frugt. Ripen i august. Harvest transportable, egnet til frisk forbrug og til konserves. Blomstrer senere end alle sorter. Giver det maksimale af høsten fra det såede område. Men der er en ulempe. Ikke selvbestøvende. Du har brug for andre sorter af kirsebær blommer i nærheden, hvilket vil hjælpe med at pollinere det.

Alycha Shtar

alycha teltEt lille træ, ikke højt. Det føles godt på solrige steder. Det vokser hurtigt. Det blomstrer i midten af ​​april. Begynder at bære frugt i 4 – 5 år. Vægtens vægt når op til 40 g. Frugter er store, store. Inde har de et gulgrøn kød. Kan høstes til vinteren. Et træ er normalt fjernet op til 35 kg. frugt. Matures tidligt, i begyndelsen af ​​juli. Modstår frost. Selvfrugtbar sort, til bestøvning, er andre sorter nødvendige. Hardy at fryse om foråret.

Ikke stærkt resistent over for jordens tørhed, den vokser dårligt uden akkulturering.

Alycha Huck

kirsebær blomme hektarEt afrundet, hurtigt voksende squat-træ med en mediumdensitetskrone. Blomster er mellemstore, med hvide kronblade. Frugter i anden halvdel af sommeren. Frugterne er store, vejer op til 35 gram, har en sød og sur smag. Udenfor er frugten gul, elastisk til berøring. Inde er mørkegul. Knogler er vanskelige at adskille. Sorten er velegnet til alle anvendelser. Høst, vinterharde. Øget modstand mod uønskede forhold. Krydstimuleret med omgivende træer.

Alycha Kuban Comet

Alycha Kuban CometSlaborsloe træ. Kronen er afrundet, flad, med sjældne blade. Hver nyre er blomstret med to blomster af mellemstørrelse. Det blomstrer kraftigt. Efter blomstringen anbefales det at fodre denne sort med kompost. Æggeblomme vises i juni. Blush frugter i slutningen af ​​juli. Uden understøtninger kan grene bryde af tyngdekraften. Komplet samling – i august. Frugter er store – op til 45 gram. Lækker, moden. Farve rød, burgunder. Kødet er gult, har abrikos smag. Sorten er godt transportabel. Der er mange fordele. Ulempen er, at den modner ujævnt.

Alycha Ruby

rubinplumStor, mørk rød, rubinfrugt, op til 30 gr. Fibermasse er sød og sur, med aroma. Et træ af mellemhøjde med en bred, frodig, oval krone. Matures tidligt. Synger i begyndelsen af ​​juli. Det modstår frostvejr, sommer sushi. Sorten er stabil ved enhver temperaturudsving.

Alycha Skoroplodnaya

kirsebær blommeImporteret fra Kina. Frugter for andet år efter plantning. På trods af den lille højde, frost ikke kun i midten bælte, men også i nord. Stabil sort. En masse vitamin C. En bred krone, mørk løv. Synger sent sommer.

 Alycha Vladimir komet

Alycha Vladimir kometEt træ med en bred krone, sjældne blade. Frugter er ovale, spidse, maroon. Inde er et mørk orange sødt og surt kød. Et frugtbart træ, vil synge allerede i juli.

Alycha Seyanets Rockets

Alycha Seedling RaketsDet holder frost ned til -35, et mellemstort træ. Kronen er tæt, sprudlende, frugterne er store, op til 30 g. Rød farve, rund, spids. Produktiviteten er høj.

Alycha Timiryazevskaya

kirsebær blomme Timiryazevskaya

De bragte en forskel i Timiryazev-instituttet. Alycha vokser til 3 meter, kronen er bred og spredes. Kegleformet træ, løv sparsomt. Det manifesterer ikke svampesygdomme. Frugter er små, lysrøde, kegleformede. Inde, løs, knogler er let adskilt. Høsten er op til 30 kg.

Forskellige kirsebærfodt af krydiske guld

kirsebær blomme af Zlato ScythiansDet er udledt af akademiet opkaldt efter K.A. Timiryazevgaden. Mellem vækst, ca. 2 meter, shrubby type. Kronen er sprudlende, afrundet. Bladene er store, aflange, lyse grønne, tagget. Blomster blomstre hvidt. Frugterne er store, op til 36 gram. Kød gul, fibrøs. Smeltende sød og sur smag. En universel række kirsebærpomme af Zlato af Scythians, er egnet til alt. Begynder at bære frugt i 4 år. Bringer en god årlig høst. Velsmagende frugt tidlig modnes. Det tolereres godt af frost.

Ulemper. Han pollinerer ikke sig selv. Det er nødvendigt at plante andre sorter til bestøvning. Dårlig transport af transport.

Alle de listede sorter af kirsebærplommer, som er gode til Moskva-regionen, kan modstå den kolde, vind. Med små funktioner og afvigelser. Generelt er de godt tilpasset vores centrale stribe i Rusland. De giver gode høstarter. De kan spises, bevares, transporteres. De er praktiske, nyttige, rentable. Disse sorter af kirsebær blomme er længe blevet vedtaget på vores jord. De kan godt lide at plante vores gartnere og gartnere.

Om en række alycha i den centrale del af Rusland – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 79 =