Hvilke sorter af courgetter at vælge for dyrkning i Urals og Sibirien

Nyttige kvaliteter af courgetter:

 • De indeholder vigtige mikroelementer og vitaminer;
 • bidrage til rensningen af ​​toksiner og toksiner
 • er et egnet produkt til børn og kost ernæring;
 • de har en lang holdbarhed, hvor de bevarer deres nyttige kvaliteter.

Disse egenskaber gør vegetabilsk obligatorisk i enhver grøntsagshave.

I dag er der mange sorter af courgetter og deres hybrider med forskellige modningstider, som giver dem mulighed for at vokse i hele Rusland, også i Urals og Sibirien. Frisk courgette direkte fra sengen kan forbruges fra midten af ​​sommeren til det sene efterår, idet man vælger den rigtige sort af grøntsager i overensstemmelse med klimaforhold.

Selvom Pub selv er meget fremmelig og grøntsager, med ordentlig dyrkningsteknikker, kan du få en god høst i Ural, bruger ikke kun de frø af zucchini i Sibirien, men også mange andre lokale sorter. Vores squash sorter er mere egnet til klimaet i Ural og Sibirien, da de er mere tilpasset disse forhold, valg af udenlandske sorter mere succesfulde for den sydlige del af Rusland, fordi de har en længere vækstsæson.

De bedste sorter af courgetter til Uralerne

De klimatiske forhold for dyrkning af courgetter i Urals er ganske gunstige. Her kan de dyrkes af frøplanter eller ved såning af frø i åben jorden.

Til Urals anbefalede Courgetter efter sorter:

 • Hvid svane;
 • film;
 • Zebra;
 • aeronaut;
 • anker;
 • Gribovsky 37;
 • Belogor F1;
 • Tsukesh og mange andre.

Alle sorter, undtagen courgettes Gribovsky 37, henviser til de tidlige modnesorter. I dette tilfælde er squashrullen særligt modstandsdygtig overfor køling, og høstning kan kun ske 36 dage efter fremkomsten. Dens busk er meget kompakt og kan nemt dækkes, hvis det er nødvendigt.

På fotoet af Roller Zucchini

Variety Gribovsky 37 en af ​​de mest almindelige og gamle sorter af courgetter, det refererer til mellemfristede, den første samling af frugter kan forventes efter 50 dage fra spiring. Populariteten skyldtes resistens mod sygdomme og universaliteten af ​​brugen af ​​frugter.

Courgetter sorter Gribovskie 37 - billede

Aeronaut, Tsukesh og Zebra tilhører sorterne af courgetter. Deres frugter har en glat mørkegrøn overflade og en langstrakt cylindrisk form. Den gennemsnitlige vægt af sådanne courgetter er op til 1,2 kg.

På billedet af zucchini sorter Aeronaut og Tsukesh

zebra

Hvid Swan, Aeronaut og Belogor F1 tilhører selvbestøvende sorter, og forankrings squashet er kendetegnet ved høj kold resistens og modstandsdygtighed mod tørke.

Næsten alle indenlandske sorter af courgetter er egnede til Urals. Men hvis du tænker på, hvilken slags courgette der er den mest produktive i Urals, så er det selvfølgelig Apollo F1 og White.

Variety Apollo F1Courgetter sorter Apollo F1 er modne, modne i omkring 40 dage, med en venlig frugtning, mærket er koldt-resistent og skygge-tolerant. Frugterne har en lysegrøn farve med hvide pletter. Frugtmassen er ca. 1 kg i teknisk modenhed, men den kan nå 3 kg. Massen af ​​denne courgette er hvid, tæt med god smag.

Courget sort HvidVifte af courgetter White refererer til ultra-hurtig modning, dens frugter er klar til brug i 1 måned. Det er en koldt resistent sort, lider ikke af pulverformet meldug og er ikke udsat for grå rot. Frugterne er af klassisk form, relativt lille og med fremragende smag.

For at få en rig høst skal du vide, hvornår du skal plante courgetter i uralerne. Disse planter er bange for frost, så skal du gøre det, når faren for en skarp afkøling forsvinder. I Uralerne sker dette i begyndelsen af ​​juni. For at få afgrøden tilbage midt om sommeren, skal du plante zucchiniplanter. Det er bedst at tolerere plantningen af ​​frøplanter, der vokser i separate kopper. Til en senere høst af courgetter kan du så frø i slutningen af ​​maj eller begyndelsen af ​​juni. Skyd første gang bør dækkes om natten.

Hvis du er i tvivl, hvilken vej til frø, og hvordan man dyrker courgetter i Urals, så vælg en frøplante. Han er mere pålidelig i forhold til fremtiden for frugter. Hvis der ikke er nogen mulighed for at dyrke planter, så så snart jorden vokser op, så så frø, men på en høj seng og under en film.

De bedste sorter af courgette til Sibirien

På en kold regnfuld sommer er nogle zucchini sorter beskadiget af svampesygdomme og ofte selv dø, især i de nordlige regioner i Rusland. Men du kan stadig dyrke courgette i Sibirien, da der er sorter tilpasset sådanne forhold. De giver gode høst og under betingelser af en kort regnvejrs sommer.

Til sorter, der er egnet til dyrkning i Sibirien, skal der ud over de ovenfor beskrevne sorter tilføjes Gribovsky 37, Anker og Rolik, såsom:

 • Dlinnoplodny;
 • Farao;
 • Beloplodny;
 • Isbjørnen.

Courgetter Langopdyrkede sorter er relateret til busk, har en kompakt form. Dens frugt er glat, lidt ribbet i bunden, med en cylindrisk form og en tynd bark. Massen af ​​courgetter er op til 0,9 kg, og pulpen er øm, tæt og med fremragende smag. På grund af den tynde bark kan det ikke vare længe. Sorten er resistent over for bakterier.

Courgetter sorter FaraoFarao henviser til courgette. Courget af denne sort er koldt resistent, højtydende og tidlig modning. Frugter med en mørkegrøn farve med lette prikker, der vejer ca. 0,8 kg. I biologisk modenhed har de en sort-grøn farve. Pulpen er saftig, øm, sprød, gul. Planten er modstandsdygtig over for grå rot.

Hvide squash-courgetter henviser til tidlige sorter, den første afgrøde kan opnås på den 40. dag efter spiring. Velegnet til konservering og forarbejdning. Strukturerne af denne courgette har korte sideskudd, som giver dem mulighed for at vokse i små haver. Frugter har en cylindrisk form, hvidlig farve og glat overflade, med flødepulp, mediumtæthed. Vægt op til 1 kg. Sorten er resistent overfor sygdomme.

I klynge sorter Zucchini Hvidbjørn vegetation periode på 36 dage, til den ultrahurtige og tilføjer stabilitet til en lav temperatur, hvilket gør den særligt egnet til en række af zucchini Siberia. Massen af ​​ovale glatte frugter er ca. 1,3 kg. Barken er tynd, pulpen er øm i lys farve. Courgetter er godt helbredt og transportabelt.

På billedet af courgetterne The White-fronted og isbjørnen

Efter at have valgt en passende sort er det næste vigtige punkt den rigtige beslutning om, hvornår man skal plante courgetter på en åben grund i Sibirien.

For at opnå en tidlig afgrøde af grøntsager plantes frøplanter i aprilsåbning (anden halvdel af måneden) i åben grund i slutningen af ​​maj eller begyndelsen af ​​juni. Det er ønskeligt at gøre dette i overskyet vejr eller til pritenit senge efter plantning af kimplanter.

Dyrkning sker i dette tilfælde under dækning eller i “tunnel” indtil omkring midten af ​​juni, det vil sige indtil faren for frost forsvinder. Et godt resultat er givet af “varme” senge.

Frø til at plante zucchini i Sibirien bør samtidig være at beskytte skuddene mod mulige frostskader – om natten og på kolde dage, dække dem med folie eller skære plastflasker.

En video om en vidunderlig zucchini sort

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =