Petunia-serien Merlin

Petunia MerlinPetunia – urteagtige flerårig plante, der hører til familien Solanaceae. I blomsteravl dyrkes petunia som en årlig plante. Hun voksede ikke op som en blomst værelse, men den er ideel til altaner, vinduer og landskabspleje senge. Formen af ​​ark af anlægget på hele korte stængler (bladstilke), tykke stængler, forgrenet, men det afhænger af sorten. Blomsten af ​​planten har form af en tragt. Farvepaletten er forskelligartet, så det kan overraske en erfaren blomsterhandler og en simpel sommerboer.

Petunia Merlin er en af ​​de mest populære planter, der vokser blomsteravlere. Blomsten er modstandsdygtig over for vind og regn, så Merlin-serien er efterspurgt på markedet.

Fordele ved Petunia Merlin:

  • Serie multiflora Merlin betragtes som den bedste plante, som er modstandsdygtig over for vejrforhold.
  • Det er let at dyrke planter.
  • Det tåler tørke og små frost, det vokser på solrige steder.
  • Perfekt til landskabspleje.
  • På grund af plantens kompakte størrelse kan den plantes tæt til hinanden.
  • Regelmæssig og rigelig blomstring glæder sig over en smuk og varieret palette.
  • Planter blomster hurtigt genoprette form efter regn.
  • Det er i stor efterspørgsel blandt blomsterproducenterne.
  • Serien Merlin indeholder 17 farver. Blomster kan ikke kun være af forskellige farver, men også med mørke vener såvel som hvide cent.

Gennemgang af Merlin Petunia-serien

Petunia-serien Merlin refererer til planter multiflorous (multiflora). Petunia Merlin – en langsigtet, mange-blomstrede plante, men det er dyrket som en årlig. Planten blomstrer og vokser godt i åbne rum, hvilket gør den ideel til landskabspleje terrasser, blomsterbede mv Størrelsen af ​​planten når 25 centimeter, så det betragtes som en kort og kompakt plante. Blomster i diameter omkring 6 – 6,5 centimeter.

serie Merlin

Petunia Merlin

Blomster er små, rigelige, men modstandsdygtig overfor vind, regn og frost. Små buske af multiflora er kompakte, blomstringen begynder tidligt. Mange blomstrede petunia adskiller sig fra andre sorter med rigelig blomstring. Den moderne hybridfabrik F1 ligner småbolde, der dækker overfladen og skaber et blomstertæppe.

Merlin række petunier – en kompakt, rigt blomstrende plante af F1 hybrider med forskellig farve: blåviolet, carmin-pink, lyserød, rød, lyserød, lys gul, blå, hvid, rød med en hvid kant, lilla.

petunier

Teknologi for dyrkning af petunia-serien Merlin

Dyrk petunia i en frøplante måde Normalt sås frøene i blomsterkasser med et løst underlag i slutningen af ​​februar i begyndelsen af ​​marts. Frø spredes på jordens overflade, men før plantningen skal jorden nødvendigvis være godt fugtet. Dæk afgrøderne med en film og sæt et varmt, lyst sted. Hvis alle betingelserne er opfyldt, kan de første skud ses efter 10 dage. Så snart planten vokser lidt, kan den dives ind i potter. I den åbne jorden plantede petunia i slutningen af ​​maj. Petunia – en plante, der er termofil og fotofil, blomstrer dårligt i skyggen. Modstandsdygtig mod tørke, men i ekstrem varme kræver rigelig vanding. For at opnå rigelig blomstring, blæser blomstrer regelmæssigt. Takket være denne petunia merlin glæder øjet hele tiden op til det koldeste.

Video: korrekt landing af petunia

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3