Sorter af jordbær til dacha i Sibirien

Jordbær i sibiriske drivhuseKøb smukt pakket i små beholdere jordbær kan næsten når som helst i supermarkedet, men jeg vil så meget til at plante nogle af de bedste sorter på havens senge for at nyde den naturlige smag af uforarbejdede bær. Opdrættere tog sig af sommerboere ikke kun af varme områder, men skabte også fantastiske sorter af jordbær til Sibirien. Nu i dette hårde klimatiske område dyrkes et stort antal jordbær af forskellige sorter i senge.

Krav til jordbær til Sibirien

I de sydlige regioner, med den korrekte plantning og pleje, kan du vokse en række forskellige bær. Juicy duftende frugter af forskellige størrelser vær venlige børn i lang tid. Valget af sorter i Sibirien skal nøje kontaktes, da planterne skal:

  • Vær frostbestandig for at modstå de alvorlige frost af Sibirien.
  • Hurtig genopret buskens grønne masse.
  • Modstå råtner frugt og skade fra jordbærmider.
  • At blive kendetegnet ved en rigelig høst af bær med gode smagsegenskaber og egnet til transport.

Det er svært at finde sorter af jordbær, der stemmer overens med alle de punkter, der er beskrevet ovenfor, men du kan altid finde de bedste. For at kunne glæde familien med aromatiske bær, bør der plantes flere sorter med forskellige frugtperioder, smag og bærstørrelse.

Voksende jordbær i Sibirien

Åbent dyrkning af jordbærFørst skal du vælge en bærplantningsplads, forberede jorden, og derefter købe nøje udvalgte sorter. Hun kan ikke lide jordbær senge, hvor solanaceous kulturer blev dyrket før hendes plantning. Landingsstedet er valgt ikke oversvømmet om foråret, åben for sollys, med en rig på humus og løs jord.

Voksende jordbær i Sibirien under betingelser for vanding, ukrudt, fodring, fjernelse af overskæg, mulchering vil ikke medføre særlige vanskeligheder. Forberedelse af senge og huller bør begynde i efteråret. Før man graves, anbringes en blanding af en humus spand, 0,5 liter træ tjære og 30 g mineralsk kompleks gødning pr. Kvadratmeter af en have seng. Hvis plantning af reparationssorter antages, er det nødvendigt at øge mængden af ​​den indførte blanding 2 gange.

For storbær jordbær skal du lave senge på højst 50 cm. Afstanden mellem sengene skal holdes til 80 cm. Det er bedst at plante reparationssorter på brede senge i en række. Den optimale bredde er 1 meter. Mellem hullerne er der en afstand på 40 cm. I efteråret indføres 1/5 af humusspanden, 0,5 kopper aske og 20 g mineralgødning i hver brønd.

Planteplantager i det tidlige forår. Dæk straks frøplanterne med dækmateriale i 10 dage. Reparerede jordbær er ikke afsløret før modningen af ​​de første bær. Efter tre år transplanterer planter til andre senge. Du kan til enhver tid tilføje træaske til jordbærkanten.

Karakterer anbefales til dyrkning i Sibirien

Vi lavede et udvalg af de bedste sorter af jordbær til Sibirien tidlig, medium modning.

Berdskaya Tidligt

Berdskaya Early VarietyDen ikke-observante sort byder på matrøde bær af konisk, rund form, mellemstørrelse, sød og sur smag. Når man overholder plejens regler, producerer planterne et stabilt højt udbytte. I Sibirien anbefales det at dyrke under afdækning.

Darenkov

Jordbær DarenkaSorten blev opdrættet af russiske opdrættere. På store buske med store store blade af lys farve modner røde mellemstore søde og sure bær. Høsten er tidlig og rigelig. Sorten er god til dyrkning til salg. For at få en god høst kræver det rettidig fodring og vanding. Lavtemperaturer for planter er ikke særlig farlige. Denne sort er resistent over for skade på skadelige insekter og svampesygdomme.

Kama

Grade KamaSorten blev indført som følge af krydsningen af ​​kendte sorter af polske opdrættere: Cavalier og Zenga Zengana. Sommerbeboere kalder denne sort den sorte prins. Under den tekniske modenhed har bærene lyse rød farve og sur smag. Moden bær er farvet i burgunderfarve og sød efter smag. Frugter med saftigt, tæt kød, rhombisk rund form op til 36 g. Mørkegrønne buske giver op til 1 kg bær. Det tolererer en lav temperatur, er særligt resistent over for tørke, men er ofte udsat for hvide og brune pletter. Tidlig behandling af specielle præparater vil bidrage til at opretholde afgrødens kvalitet.

Omsk tidligt

JordbærplanterSpecielt ædte jordbær til Sibirien er resultatet af arbejdet hos russiske specialister. En højtydende tidlig sort er sjældent påvirket af sygdom. På en busk med gennemsnitlig vækst modner små rosa og røde bær med overraskende duft og sødtsyre smag.

amulet

Grade AmuletEn uhyre mangfoldighed af tidlig modning. Betegner dessert sorter. Fra en buske er det muligt at samle op til 2 kg bær, der vejer op til 30 g. Modning sker ensom, og bærene smager sødt. Børn elsker bare denne jordbær. Mistresses med glæde kan bevare det og fryse det. Planter er næsten ikke syge og tolereres godt af frost. For at opnå et godt udbytte anbefales det kun at plante i foråret. Dannelsen af ​​en overskæg er minimal.

Tanya

Jordbær TanyushaKarakteren af ​​den gennemsnitlige modenhed er et glimrende resultat af arbejdet hos Novosibirsk Experimental Station personale. Kraftige buske skelnes af et lille antal rosetter og overskæg, lyse blade. På små peduncles udvikles små saftige mørke røde bær.

Festival kamille

Midtersæson Festival KamilleFremragende resultat af opdræt af ukrainske forskere. Sorten er præget af en gennemsnitlig modningstid, den første store høst, en rig aroma og en særlig sødme af bær. Denne jordbær er velegnet til transport, frisk forbrug, konserves, juicing, desserter. Sorten er modstandsdygtig over for forskellige sygdomme, den tolererer perfekt lave og høje temperaturer.

Nøje udvalgte sorter af jordbær til dachas i Sibirien vil glæde dig med deres høst, hvis du kan give dem god pleje. Regelmæssig vanding, rettidig påføring af gødning, transplantation af planter til tilberedte områder vil forbedre smagen af ​​bær.

Video om jordbær sorter til Sibirien

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 15