Reparation af olievarmeren med egne hænder

Olievarmere svigter ofte ikke, fordi de er pålidelige klassiske apparater. Men der er tidspunkter, hvor du skal foretage en operationel reparation af oliefyreren selv.

Forekomsten af ​​en fejl i oliekøleren er som regel ledsaget af udseendet af fremmede lyde inde i huset. Der kan også være en lille olieudslip eller en beskyttelse, og varmelegemet vil simpelthen lukke ned.

Den første ting at gøre er at afbryde strømforsyningen. Hvis der er en mulighed, skal du tage det til reparationscenteret, men det er ikke altid muligt. Derfor skal du forsøge at reparere det selv.

Ved første øjekast er det umuligt at reparere olievarmeren hjemme. Men som praksis viser, i 60% af tilfældene kan opdelingen fjernes med egen hånd. For dette skal du omhyggeligt forstå årsagen til fejlen.

Ved reparation af olievarmeren skal alle sikkerhedsforanstaltninger følges, og følg instruktionerne og betjeningsvejledningen til apparatet. Overtrædelser af nogen af ​​genstande kan medføre personskade.

Reparation af olievarmere og hovedtyperne af deres nedbrud

Processen med reparation af olievarmeren afhænger af typen af ​​fejl eller funktionsfejl.

Der er tre mest almindelige retninger i varmeafvigelsens afvigelse:

  • Udseende af fløjt, skarpe lyde inde i varmeren.
  • Skader på bimetalliske plader.
  • TEN fiasko.
  • Afvigelser i den elektriske parts arbejde.

Åbn beskyttelsesdæksletForekomsten af ​​en fløjte kan indikere manglen på det korrekte olieniveau inde i varmeren. I dette tilfælde er det nødvendigt at omhyggeligt gennemse varmeren fra alle sider for beskadigelse. Også årsagen til fløjten bliver ofte en ukorrekt installeret enhed. Hvis olievarmeren ofte flyttes fra sted til sted eller hælder under transporten, kan luftstikkerne danne sig indeni.

Olievarmeanordninger kan ikke lide den skarpe og lange position i skrånende tilstand, så det er ønskeligt at transportere det lodret.

Men hvis det skete, behøver du ikke at gøre noget, du skal bare sætte enheden i rummet og lade den afregne i ca. en time, så olien har accepteret driftsfunktionen. Derefter kan enheden betjenes.

regulator drift principSkader på bimetalliske plader. Ved demontering af varmeren kan der opdages skade på bimetallplader. De er placeret på håndtaget på temperaturregulatoren. For at reparere denne strukturelle del af olievarmeren er det nødvendigt at sætte temperaturregulatorens knap i positionen for minimal opvarmning. Derefter fjernes skruerne, fikseringsmøtrikken, rammen, fjederen og den bimetalliske plade fjernes.

Det repareres ikke, men erstattes med en ny. Denne del af regulatoren slides ofte ud i lang tid. For fuldstændigt at udskifte bimetallpladen er det nødvendigt at fjerne sensorstangen og magneten. Termostaten monteres i omvendt rækkefølge og sættes på plads.

tenyTEN fiasko. Teng er et af de konstruktive elementer, som er det sværeste at erstatte, da det kan være enten indbygget eller flytbart. Sådan repareres oliefyreren i dette tilfælde? Hvis tene er aftagelig, kan du gøre det hjemme ved at fjerne fastgørelsesboltene og afbryde det fra strømkablerne. Hvis tene er indbygget, skal du køre varmeren i servicecenteret.

Afvigelser i den elektriske parts arbejde. Årsagen til varmerfejl kan være fraværet af kontakt på grund af oxidation. For at kontrollere dette skal du fjerne varmeren fra bunden og skru skruerne fast. Ved hjælp af en skruetrækker er det nødvendigt at fjerne stop og tilstødende skiver. Derefter fjernes ankeret, hvorunder kontakterne er placeret. Hvis der er synlige tegn på oxidativ proces, skal du fjerne ledningerne, rense dem og tørre kontakter med alkohol. Efter reparationen er det nødvendigt at samle alt i sin oprindelige position og kontrollere enhedens funktionsdygtighed.

Reparation af olievarmerhuset

Sprækker i huset opstår som følge af korrosion af varmevægge eller i tilfælde af mekanisk skade udefra. Denne fejl vil blive synlig visuelt. Enheden må ikke betjenes i denne tilstand. Dem, der beslutter at foretage reparationen af ​​varmeren med egne hænder, er det nødvendigt at fjerne al olie fra enheden og skylle tanken indefra med alkohol. For at reparere tanken skal der bruges udstyr til reparation af køleskabe, og som loddemetal skal du vælge kobberfosfor, messing eller sølvlodder.

Lodning af radiatorenInden lukning af kabinettet er det nødvendigt at rense det beskadigede område, dække det med en korrosionsvæske, og efter at den tørrer, skal overfladen affyres med alkohol. Det næste trin vil være loddet selv. Til dette anbringes loddet på skadesiden og opvarmes med en lommelygte i overensstemmelse med princippet om hermetisk lodning af køleudstyr.

Det skal huskes, at den syntetiske olie ikke er kompatibel med mineraltypen. Bland ikke forskellige slags olier. Derfor, hvis du ikke er sikker på, hvilken type olie der blev hældt, er det bedst at erstatte olien helt. Hvis typen af ​​olie er kendt, skal det ifølge passdataene blot suppleres.

Efter at oliefyreren er blevet fuldstændig repareret, er det nødvendigt at hælde olien inde i 90% af kapaciteten, hvilket giver en plads på 10% under luftpuden (når opvarmning har olien evnen til at ekspandere, og luften vil lette denne proces). Hvis der ikke er nogen luftpude inde i huset, kan der forekomme et brud fra det øgede tryk.

Når kroppen er repareret, skal du kontrollere den for lækager. Hvis olien ikke strømmer, selvom varmeren er fuldt startet, er reparationen udført korrekt.

Olievarmere anvendes i vid udstrækning af sommerens beboere til opvarmning af lokaler om vinteren. De er effektive og brænder ikke ilt, men faren er, at deres krop er meget varm. Hvis der anvendes forkert brug, kan der opstå en række problemer, der er vanskelige at fjerne.

Olievarmer Reparation – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 92