A legjobb gyep kiválasztása az országban

Az egyes országok egyik fontos része egy sűrű, smaragdos gyep. Mint minden selyemhernyó, egy fényes gyep, amit a kertész álmodik. A zöld szőnyeg nem csak a terület szépségét emeli ki, hanem egyedi mikroklímát is teremt. Ezért felmerül a kérdés: milyen fű a pázsit számára jobb az országban?

Vetőmagválasztás

fű választása a gyep számáraAnnak érdekében, hogy a gyep hosszú évekig tartson, különös figyelmet kell fordítani a vetőmag megszerzésére, ezáltal a jelölésük és a zöld bevonat megvalósításával. Továbbá, magvak vásárlásakor ne felejtsük el a területének éghajlati viszonyait, a talaj jellemzőit, a talajvízszintet, a mesterséges világítást és a gondozás gyakoriságát. Az ültetési módok és a gyep rendszeres udvarlásának tiszteletben tartása a villa gyönyörű smaragdburkolattal látja el.

A fű legjobb fajtái a gyepnek

Miután megismerkedett a pázsitfű jellemzőivel és fajtáival, nem lesz nehéz kiválasztani a legmegfelelőbb fajta, és meghatározni: milyen fű jobb az ország gyepéhez?

 1. Pendulum rét – ideális termékeny talajra. Könnyen elviseli a fagyot, az aszályt és nem taposnak le. Legfeljebb tizenöt évig maradhat a kertben.
 2. Ha a területet száraz, homokos és szegény talajok, majd juhászkutya uralja, ez a növény tökéletesen illeszkedik és gyökeret verhet. A füvek ezekből a gyógynövényekből szépek és sűrűek lesznek, az egyetlen szabály időszerű táplálás. Ez a pázsitfű könnyű levágni, nem leragasztani, jól megnő az árnyékban. Ideálisan ötvözi a vörös csenkét, a várható élettartam 5-6 év.
 3. Enyhén nedves talajon a kecskecsenye alkalmas. Gyakran használják keverékekkel kombinálva, mivel gyorsan leereszkedik, nem különbözik a hosszú élettartamtól és a hosszú fejlesztési időszakoktól.
 4. A Rigras a nehéz talajösszetétel előnyeit élvezi. Mindkét árnyékos területen és napos területeken nő. Gyorsan növekszik, sűrű, egyenletes borítékot képez, egy hónappal a vetés után emelkedik. Megőrzi a természetes színezéseket a fagyig. A várható élettartam legfeljebb öt év.
 5. A lóhere fehér, ez a fű amatőr számára készült. Ez annak köszönhető, hogy nincs egyetlen zöld bevonata, és kis levélként különböztetik meg. Ezenkívül nem gyökeret verhet az árnyékban, ezért az ültetés helyét gondosan ki kell választani.

A gyep fű ültetése elött el kell pusztítania az összes növényt, amely az oldalon növekszik.

Az egyszerű kaszálás nem működik, el kell távolítania a növények gyökérrendszert! Ellenkező esetben a gyomok elpusztítják az ültetett gyepfedelet. Ideális esetben ez lesz: teljesen távolítsa el a talaj felső rétegét, és töltsön be egy újat!

Szabályok ültetése gyep fű az országban

A gyep, a vidéken volt jellemző a sűrűség és az erő, szükséges betartani néhány ültetési szabály:

 • Kezdje előre a talajművelést.
 • A jövőbeni, jövőbeni gyepet táplálni kell: tőzeget, ásványi műtrágyákat, talán egy új alapozót.
 • Nyáron, hogy a nitrogén, ez elősegíti a gyors növekedést.
 • Ősszel a helyszínen foszfor és kálium műtrágya szükséges. A gyökérrendszer megerősödött, könnyebb viselni a hideg telet.
 • A gyep fűzése előtt a terület részekre van osztva, majd elosztja a magokat.
 • Rendszeres, egyenletes öntözéssel, öntöződobozzal vagy sprinklerrel.

A füves füvet, díszítik a házat, és örömmel látják a termelő szemét, ezért állandó fodrászokat kell készíteni, amint a fű magassága eléri a hét centimétert.

A gyepfűmagok videófelvétele

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 53