Mi a helyzet a Rastvorin komplex műtrágyával?

Idén a paradicsom és az uborka gyengén nőtt az üvegházban. Egy barátom javasolta, hogy használja a következő alkalommal Rastorin. Mit gondolsz a Rastvorin komplex műtrágyájáról, hogyan alkalmazzuk és alkalmasak az üvegházakra?

A Rastvorin egy műtrágya, amely számos tápanyagot tartalmaz:

 • cink;
 • kálium;
 • foszfor;
 • nitrogén;
 • magnézium;
 • a B csoportba tartozó vitaminok;
 • magnézium.

habarcsot egy vödörben

A név alapján világossá válik, hogy a műtrágyát előzőleg vízben hígították felhasználásra. A megoldás mind a nyitott talajon, mind az üvegházakban és üvegházakban termesztett műtrágyázás kivitelezésére szolgál. Ezenkívül tavasszal ajánlott a talajba helyezni, mielőtt az ágyakat fel lehet ásni. Ez jelentősen fel fogja tölteni a talajvíztartalékok tápanyagtartalmát.

Hasznos tulajdonságok

megoldás egy csomagban

A Rastvorin komplex műtrágya hasznos tulajdonságait a következőképpen lehet mondani:

 1. A műtrágya termesztése a növénykultúrában az üvegházakban garantálja a gyökérrendszer kiegyensúlyozott feltöltését.
 2. A rasztvorin, amely fokozza a tápanyagok koncentrációját, növekedésserkentő hatású, amely lehetővé teszi a korai termésgyűjtés lehetőségét.
 3. A gyógyszer elengedhetetlen a levélkészítményekhez, mert könnyen leválik a leveleken.
 4. Vízben jól oldódik.
 5. A műtrágyát jól kombinálják a betegségekkel és kártevők elleni védekezésre tervezett gyógyszerekkel.

Az oldat nem tartalmaz klórt.

A készítmény alkalmazása: módszerek és dózisok

csomag utasítással

Amikor az oldatot a talajban a tavaszi ásás előtt 1 m²-en alkalmazzák. Az ültetésre szánt terület 45-55 g műtrágyát igényel.

Takarmányként sok növényi és bogyós gyümölcsöt, gyökérzöldséget és gyümölcsfák feldolgozását is alkalmazható.

100 g oldat

A gyökér műtrágya paradicsom, padlizsán és bors előállításához 10 liter víz – 15 gramm Rastvorin alapú oldat elkészítéséhez. Valahol 2-3 héttel az ültetés után növelje az arányt (25 gramm / vödör víz). A gyümölcskezdés kezdetén ugyanolyan arányban kezdik a lombos öltözködés megoldását, a műtrágyázás gyakoriságát – hetente egyszer.

A cukkini és az uborka gyökér- és levélfelhordásához 10 g műtrágya 10 liter vizet használjon. Az első felső ruhadarabot 5 valódi levél megjelenése után kell elvégezni.

Káposzta, burgonya, cékla, retek lehet gyökeresedés egy hónappal a vetés / ültetés után. Ehhez 15 g hatóanyagot 1 vödör vízben hígítanak. Amint a gyökérzöldségek létrejöttek, levélkezelést indítottak (25 g gyógyszer egy vödörben).

Az oldódó gyümölcsfák első műtrágyája már a bimbók kialakulásának kezdetével hajtható végre. Az oldatot 35 g hatóanyag / vödör víz (négyzetméterenként) arányban állítjuk elő. Másodlagosan a virágzás után kezelik, amikor két hét telik el. 10 l vízzel történő betápláláshoz 20 gramm feloldást igényel.

Mi a különbség az oldható és szemcsés műtrágyák között – videó

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =