Eredeti ötleteket adni és kertet saját kézzel

tó egy csészébőlA telek nagysága ellenére mindig is kifinomult. Ez egyaránt lehet drága tájtervezés és ötletek a saját kezű dákához, amelyeket rögtönzött anyagok segítségével testesítenek meg. A gyönyörű és eredeti helyszín vonzza a figyelmet a járókelők és a látogatók figyelmére, és a tulajdonosok maguk csak arra törekszenek, hogy még érdekesebb adatokat hozzanak létre. Az alábbiakban egy nyári ház és egy saját kezű, rögtönzött anyagokból készült kert alaprajzának képe látható.

Ötletek a nyaralóknak vagy a régi bútorok életének

régi székek

A hosszú ideig nem használt bútorok több mint egy évig szolgálhatnak hitként és igazságként. Miután törölte a régi festéket és újra festett, létrehozhat érdekes ötleteket az adáshoz:

 • szék: az ülés eltávolítása, a helyükön nagy virágcserepek felszerelésére;
 • étkezőasztal: az asztallap függőlegesen kapcsolódó a falra otthon, miközben eltávolítjuk a pre-láb és szegezett két vízszintes sín-tartók is kap egy állvány lábbelikhez;
 • a szék hátsó része: különböző változatoknál polcot vagy vállfát készíthet kis dolgokra, egy eredeti képkeret;
 • faágy: lába nélkül felfüggesztett állapotban erős kötélen vagy láncon, egy lógó ágyat kap;
 • pihenő szék hátul: ha eltávolítja a lábakat, és rögzíti a kötelet, akkor építeni egy gyermek swing.
 • ajtó: kiváló alap állványok, polcok, tükrök, akasztók és asztalok számára, ágy ágytakarók.

A régi bútorok általában természetes anyagokból készülnek. A kreatív ember ügyes kezében szükségszerűen új és hasznos belső tárgyak alapja lesz.

szék

lógó ágy

Ötletek egy gumiabroncs kerthez

Talán a használt gumiabroncsok a kert és a dacha ötletei megvalósításának leggyakoribb anyaga. A rugalmas és tartós gumi kapott szórakoztató állatfigurák, szép vázák virágok, gyermek hinták, homokozó, szandált dolgozni a helyszínen, és még bútorok. Ezeket egyszerűen és könnyen be lehet illeszteni a villa belsejébe.

virágágyás

A gumiabroncsok tömör részének vágásakor villanymotor, tartós kés és bolgár, valamint dekorációs – aeroszolos vagy olajos festékeket használnak. A kézzel készített anyagok kötél, rögzítő csavarok és csavarok, körmök, huzalok és halászháló. A teljes gumiabroncsokat is használhatja. A földbe ásott, gyönyörű kerítés a helyek, egy kerti lépcsőház, alpesi dombok, többszintű ágyak, egy kis tó.

Rendes kövek

A kő egy megbízható, természetes anyag, amely kiváló díszítőelem. A kő díszek nem félnek az időjárástól, nem veszítik el színüket és formájukat. A nagy sziklák és kicsi kavicsok gyönyörű japán vagy olasz stílusú növények összetételében használhatók, alkalmasak kerti ösvények vagy bizarr szobrok létrehozására.

kövek virágágyások

Egy kőből készült dacia egy eredeti ötlet egy alpesi csúszda vagy sziklakert – sziklakert. Különböző méretű kövekből, egyszerűen alacsonyan növekvő fákból és növényekből készülnek. Néha a sziklakertet patak vagy tó díszíti.

A kert egyik klasszikus felhasználási módja a szökőkutak. Az ilyen szerkezetekben a nedves kő új színt játszik és érdekes megjelenést kölcsönöz. Egy régi fán vagy egy kavicsos köveken egy kis házat készíthet a gnómok számára. Az egzotikus növények kedvelői kertet hozhatnak létre a kövekből. A vállalkozó kézművesek pedig mobil kőpályákat építhetnek, amelyek egy fémrácsból készültek, és kavicsot öleltek be.

Festés a kőre – egy másik jó megoldás a kert díszítésére. A képhez bármilyen történetet vagy képet választhat: katicabogár, ház, mosoly, macska. A vázlat ceruza alkalmazásával akrilfestékkel kell festeni.

katicabogarak

Érdekes ötletek műanyag palackokkal rendelkező házak számára

A műanyag könnyen hozzáférhető és olcsó anyag. Az erős, rugalmas és tartósságú tulajdonságoknak köszönhetően a modern kézművesek számos lehetőséget találtak a használatukhoz:

 • vicces kézművesek;
 • szerszámosládák és kiegészítők;
 • Védő kerítések rágcsálókból és virágokból;
 • mini-üvegház a palánták számára;
 • madár-adagoló és légycsapda;
 • mosdó;
 • Edények és virágcserepek az utcai virágokhoz.

Páva műanyag palackból

Komolyabb ötleteket adnak a saját kézből készített műanyagból készült termékek előállításához, sok üvegre lesz szüksége. Például, építeni egy pavilon, üvegházak, támogatja a mászó növények.

egy üveg pavilon

E célból türelmesnek és szellemesnek kell lenned. A Dacha struktúrákat homokból vagy földelt tartályokból állítják fel és csavarokkal rögzítik. Az alapozó szilárdságot és megbízhatóságot kölcsönöz a szerkezetnek.

Nyári ötletek: a fák rúdjait használjuk

A gallyakból készült fonott szerkezetek az ország legpraktikusabb változatai. Szövik kosarat, orsó, padok, boltívek, segítők futónövény, határok virágágyások, kerítések szökőkutak és tavak.

fonott virágágyás

De a leggyakoribb egy kerítés – egy wattle kerítés. Nem csak a dacha szakaszát védhetik, hanem rekreációs területet is biztosítanak, ahol háziállatok vagy zöldterületek találhatók. Saját kezeikkel kiegészítve, ez a kép és a helyszínen való adományozás különösen és eredetinek tűnik.

fonott kerítés

A fonott kerítés létrehozásához olyan fűzfákból álló gallyat használnak, amelyek a víz közelében a síkságon nőnek. Használhatsz még egy fiatal nyárfa, mogyoró, vagy bármely elérhető kerti fák ágát. A szövéshez éves hajtásokat veszünk, amelyeket ősszel betakarítunk. Csiszolt, szárított, kötegelt és tárolásra kerül. Használat előtt a száraz szőlőt jól pörkölni kell, és a maximális védelem érdekében – jó kezelni a faanyagvédő anyaggal.

Sajnos a hagyományos wattle kerítés rövid életű, legfeljebb 5 évig tarthat. A kerítés bomlását megakadályozzák, ezért alacsony téglaalapot kell felszerelni, vagy kis homokból kell kijutni. Továbbá, a gereblye lehet cattails vagy nádas.

Valamely termék a szőlőből jobban festeni természetes színezékekkel:

 • a hidrogén-peroxid fehér színű réteget eredményez;
 • a kálium-permanganát vagy a folt barna színű;
 • A vas vitriol szürke árnyalatú lesz.

Minden a mester kreatív természetétől és az ügyes kezektől függ.

Egy miniatűr tó épül

Minden nyár lakójának egy díszes tó telepítésére van szüksége. Végtére is, egy tó jelzi a tervező művészetét és mesterét a mester. Függetlenül attól, hogy a terület egy kis területe, vagy nincs-e lehetőség egy teljes méretű tó építésére, ma ez az elképzelés nagyon megvalósítható. Tekintsünk néhány érdekes és nagyon egyszerű ötletet egy nyári rezidenciára, miniatűr tározók fényképével.

mini tó

Közös technikája – a kiválasztott tározót kavicsokkal töltik, vízi növények vízzel elárasztott edényei:

 1. A tó számára kis tartályokat használhat: nagy virágcserepeket, tálat, kádat.
 2. A tó maximális kapacitása. A tartályt a kert kiválasztott helyére telepítik.
 3. A régi hordó, amelyet leginkább a talajba ástak, egy álló, mély tavat hoz létre. Fel lehet szerelni egy szökőkút vagy egy kis vízesés.
 4. A tó a teraszon. A tartály alkalmas erre a célra. A mellékelt kerekek lehetővé teszik a miniatűr tó mozgatását.
 5. A legkisebb tavacskát otthon lehet építeni. Az ilyen jellegű természet felbosszantja az unalmas téli estéket, nyáron pedig egy teraszt az országban.

tó egy hordóban

mini tó

A mesterek képzelőereje korlátlan: egyes dacha ötleteket egy órára megtestesítenek, mások egész napot töltenek. De a dacha kreatív mindenképpen pozitív érzelmeket vált ki, és a földi telek kiváló dekorációjaként szolgál. Bővebben itt olvashatsz a kert vagy a zöldség kertéről!

Nyaralóknak szóló ötletek – videó

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6