Valitse paras kotitalouksien ruoanvalmistusautomaatti

helikopteri keittiössäHerkullisten ja terveellisten ruokien valmistelu kestää paljon aikaa kotiäidille. Vihannesten ja hedelmien hakkuri voidaan lievittää sähköllä. Tämä pieni laite leikkaa tuotteet nopeasti viipaleiksi, oljoiksi, kuutioiksi. Nykyaikaisissa myymälöissä on valtava valikoima tällaisia ​​laitteita. Jotta et ymmärtäisi tällaista lajiketta, muista muutamia sääntöjä.

Lue lisää: mökkien sähkökäyttöiset oksat!

Laitteen käyttötapa

työkalu minkä tahansa tuotteen hiontaanHedelmien ja vihannesten sähköistä silppuaa kutsutaan erikoislaitteeksi, jonka avulla voit murskata ja murskata erilaisia ​​tuotteita. Tämän laitteen avulla voit käsitellä kaikkia kasviperäisiä ainesosia, pähkinöitä, makkaroita, lihaa ja paljon muuta.

Tällaisen laitteen toiminta perustuu terävien teräserien pyörimiseen, joka suoritetaan sähkömoottorin avulla. Kun ne koskettavat ruokaa, he leikkaavat ne. Veitsen lisäksi kasvismurskaimessa on muovisäiliö, jossa ainesosat on asetettu.

Nykyaikaiset mallit pystyvät suorittamaan seuraavat toiminnot:

 1. Leikkaaminen pienissä ja suurissa kappaleissa.
 2. Lihavalmisteiden hionta jauhetun lihan tilaan.
 3. Komponenttien sekoittaminen homogeenisen massan saamiseksi.
 4. Voittaa ainesosat. Tässä tapauksessa chopper toimii voimakkaana sekoittimena.

Tällaiset erilaiset toiminnot yhdelle laitteelle saadaan aikaan vaihdettavien suuttimien kautta. Mitä enemmän ne on yhdistetty laitteeseen, sitä monipuolisempia ovat sovelluksen soveltamisala.

Edut ja haitat

keittiökoneMekaanisten analogien mekaanisiin analogisiin murskaimiin on monia etuja:

 1. Helppokäyttöinen. Voit rikkoa ruoan painamalla yhtä painiketta. Mitään vaivaa ei tarvita.
 2. Seuraavassa sekunnissa voit käsitellä useita kilogrammaa vihanneksia ja hedelmiä. Tämä on tärkeää, kun valmistetaan talvi- tai bankettitöitä monille ihmisille.
 3. Yksi laite suorittaa useita toimintoja kerralla, joten lisälaitteita ei tarvita.
 4. Kompakti, älä vie paljon säilytystilaa.

Kaikista tällaisten laitteiden eduista huolimatta on monia haittapuolia: riippuu sähköverkosta, jotkut malleja liukenevat pöydällä käytön aikana, aiheuttavat melua. Tällaisten laitteiden takuuaika on enintään vuosi. Siksi on parempi ostaa tuote luotetulta valmistajalta.

Laatulaitteen valintaperusteet

Tehokkaasti selviytymään sen toiminnoista on vain laadukas sekoittimen – silppuri. Valittaessa sitä on otettava huomioon seuraavat näkökohdat:

 1. Virta. Laite, jolla on pieni kapasiteetti, ei voi selviytyä kiinteistä tuotteista. Mieluummin malleja, joiden kuvassa on yli 600 wattia.
 2. Materiaalien laatu. Jos kulho on valmistettu huonolaatuisesta muovista, se rikkoo nopeasti. Myös veitsen arvo on tärkeä. Huonolaatuisten metallien tapaukset eivät pysty selviytymään tehtävistään hyvin.
 3. Kulhon kapasiteetti. Mitä enemmän se on, sitä enemmän tuotteita voidaan käsitellä kerrallaan. Jos et halua kokata suurten yritysten, valitse sitten pienikokoisia malleja.
 4. Kustannukset. Kieltää ostaa halpoja choppers vihanneksia ja hedelmiä sähkö. Ne eivät ole korkealaatuisia eivätkä kestä kauan. Kalliilla malleilla on monia eri toimintoja, joita kaikkia ei tarvita säännöllisesti. Siksi on parempi valita keskimääräisen hintaluokan käytännöllinen yksikkö.
 5. Takuuaika. Jos takuukortti on saatavana, voit ottaa yhteyttä huoltoliikkeeseen, mikäli se on eritelty.

Näiden kriteerien ohjaamana on mahdollista valita laadullinen laite, joka ei tee yhtä vuotta.

Tee ostoksia vain suurissa myymälöissä, jotka arvostavat maineensa. Niissä heikkolaatuisten tavaroiden määrä on vähäinen.

Suosituimmat mallit

Ei ole vaikea sekaantua nykyaikaisten myymälöiden valikoimaan. Hyllyissä on esitetty erilaisia ​​yksiköitä. Viime vuosien suosituimpia malleja ovat:

 1. Fresh Express Cube from Voit leikata tuotteita kuutioiksi, nidat, viipaleiksi, arinat ja palat. Se on varustettu viidellä suuttimella. Helppo käyttää. Haitat ovat pienet tehot ja korkeat kustannukset. Fresh Express Cube silppuri Moulinexista
 2. Maxwellin MW-1303G. Se on varustettu 6 eri suuttimella. Mahdollistaa leikata kuutiot, oljet, hankaa ja raastaa. On iso kulho, suuri aukko elintarvikkeiden kulkuun. Helppo puhdistaa ja säilyttää varastointi syyt. Huomionkohtaisista puutteista: kuutioiden leikkaamisen suuttimen puute, tuotteet voivat satunnaisesti syttyä laitteen sisään. Maxwellin MW-1303G-silppuri
 3. PKA-FP4 Redmondilta. Tämä keittiön tuotteiden sähköinen hakkuri näyttää pieneltä lihamyllyltä. Se on varustettu kahdella eri teetas ja kaksi suutinta leikkaamiseen kanssa kuutio. Erinomainen selviytyvät ilmoitetuista toiminnoista. Tämä malli on halpa ja houkutteleva muotoilu. Ainoa haittapuoli on pieni teho. chopper PKA-FP4 Redmondilta

Hienojen ja vihannesten oikein sovitettu chopperista tulee jokaisen rakastajattaren luotettava avustaja. Sen avulla ruoanlaitto illallisia muuttuu helppo ja mielenkiintoinen ammatti.

Videota keittiön chopperistä

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 36