Kuinka järjestää palmupuhdistuneita hoitoja kodinolosuhteissa

washingtonia kotonaPesulan hoitaminen kotona voi tuntua hieman monimutkaiselta. Mutta tämä on vain ensisilmäyksellä. Itse asiassa, jotta saat upean kasvin, jossa on rönsyilevä kruunu ja houkutteleva “hame” rungon ympärillä, sinun ei tarvitse soveltaa erityisiä ponnisteluja. Jos kaikki tarvittavat edellytykset täyttyvät, washingtonia täyttää tarkoituksensa – se on sisustuksen paras sisustus.

Valitse sijainti

palmujen valintapaikkaValaistus washingtonian pitäisi olla luonnollista – hän pitää kirkkaasta diffusoidusta valosta, joka voi tarjota ikkunat suuntautuvat lounaaseen ja kaakkoon. Jos se on veranta, se on pakollinen talvilämmityksellä.

Jotta Washingtonin lehdet kehittyisivät tasaisesti ja kasvavat, on välttämätöntä kääntyä jatkuvasti valolähteeseen!

Lämmössä kasvi on suojattava suoralta auringonvalolta, liikuttaen hieman kauemmas ikkunasta. Talvella, päinvastoin, varmista, että palmu saa optimaalisen osan valosta päivittäin eikä kärsi keinotekoisesta lämmöstä.

Jos Washington on jatkuvasti suljetussa tilassa, on hyödyllistä järjestää ilmakylpyjä – ottaa useita tunteja parvekkeella tai vain kadulla. On parempi tehdä tämä myöhään keväällä, kun ilma on jo lämmennyt riittävästi.

washingtonia asunnossaPesutonin pitoisuuden optimaalinen lämpötila vaihtelee + 18-21 ° C: n välillä. Tässä tapauksessa voi olla joitakin poikkeama, esimerkiksi kesällä suurimman merkin tulisi olla enintään + 24 ° C: ssa, kuten vaaditaan alhaisempi onnistunut kasvin talvi – noin + 10-18 ° C: ssa

maa

valmis palmupariWashington haluaa tiheän savipitoisen maaperän, jossa on hieman emäksinen indeksi. Ihanteellinen vaihtoehto on valmis alusta kasvatettaville kämmenille. Mutta voit itse valmistaa maaperän. Se edellyttää:

  • turvemaata – 2 osaa;
  • lehtimassa (humus) tai märkä turve – 2 osaa;
  • Perliitti tai karkea hiekka – 1 osa.

Kaikki sekoitettu ja istutettu maahan sai Washington. Potin tulisi valita edullisesti alhaalla olevan aukon avulla.

Optimaalinen elinsiirtoaikaa pidetään keväänä, kun laitos on jo poistunut lepotilasta.

Nuoret Washington DC -siirrot vuosittain 3-vuotiaana – 1 kerran 3 vuoden kuluttua 5-6 vuoden kuluttua – 5 vuoden välein. Aikuisten kämmenet, joiden ikä on yli 10-15 vuotta, siirrännäisen tapauksessa korvaa maaperän ylemmän kerroksen muutoksen. Tämän menettelyn tarve kertoo yleensä juuren, joka ilmestyi substraatin pinnalle.

palmunsiirtoJa muista, että jokaisen seuraavan siirron jälkeen sinun on hieman suurempi ja laajempi kuin edellinen.

Grooming Washington kotona, älä unohda sitä ajoittain ruokkia – keväällä, kesällä ja syksyllä 1-2 kertaa kuukaudessa, jotta maaperän liukoisen lannoitetta palmuja.

kastelu

säilöönoton edellytykset

Yksi pahimpia vihollisia Washington on kuiva-ainetta, joten sinun täytyy jatkuvasti seurata hänen kunnossa ja ajoissa veteen tehtaan kesällä runsaasti pari kertaa viikossa talvella, kun se on lepotilassa, huonosti, 10-14 päivän välein.

Talvella maaperän pitäisi olla tuskin märkä!

Älä unohda, että liiallinen kastelu, aivan kuten maaperän kuivaus, voi vaikuttaa haitallisesti laitoksen terveyteen. Jos substraatti on vettä, juurijärjestelmä voi kaatua, mikä myöhemmin johtaa lehtien kuivumiseen.

washingtonia mukavastiLisäksi, kun juotetaan Washington, on tärkeää ottaa huomioon kylpyammeen koko ja kosteus huoneessa. Tehtaan optimaalisen kasvun ja kehityksen kannalta kosteuden on oltava 55-75%. Kuitenkin, jos kesällä on melko helppoa antaa tämä tila – avaamalla ikkunat, talvella sitten, kun lämmitysjärjestelmä toimii, ilman pitäisi kostua keinotekoisesti. Tätä varten käytetään tavallisesti ruiskupistoolia, jossa ruiskutetaan itse kasvi ja maaperän pinta. Jos tällainen toimenpide tuntuu epämukavalta sinulle, voit asentaa kotitalouksien kostuttimen. Talvella on suositeltavaa pestä lehdet puhtaalla vedellä huoneenlämmössä. Tee vain tämä varovasti, jotta etkä vahingoita käsiäsi selkänoissa.

Kastelun perusohjeet ovat seuraavat:

  • nuori kasvi, toisin kuin aikuinen ja vanha, ei tarvitse runsaasti kastelua ja kosteutta;
  • Älä koskaan laita potin vettä altaalle – maa imee aina paljon kosteutta, joka ei ole hyväksyttävää washingtonille;
  • kasteluun on toivottavaa käyttää pehmeää vettä – se voi olla pullotettua tai läsnä sadetta.

Mitä minun pitäisi muistaa?

koti kasvanut kasviYleensä ei ole vaikeata hoitaa Washingtonissa kotona, mutta on olemassa tiettyjä vaikeuksia, joista sinun pitäisi tietää:

  1. Tämä palmu voi kasvaa melko vaikuttava koko, joten ennen kuin teet tämän ostoksen, sinun pitäisi ottaa huomioon sen huoneen koko, jossa aiot laittaa sen.
  2. Washington ei voi vastustaa joidenkin tuholaisten, kuten matoja, kirvejä, hämähäkki- ja karvahappoja. Tästä syystä on tärkeää tarkastaa laitosta säännöllisesti ja estää loisten esiintyminen.
  3. Jos kastelu ei riitä, niin lehdet kellastua nopeasti, kun liian kuiva ilma, kärjet muuttuvat ruskeiksi alhaisessa lämpötilassa lehdet kuihtuu ja kuivaa valopilkuista se tulee olemaan todisteena liikaa valoa.

Huolellisesti ja edellä mainittujen menettelyjen oikea-aikaisella toteuttamisella ei ole erityisiä ongelmia washingtonian viljelyssä.

Pesulan kämmenen hoidon finanssi – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 92