Sännöt kasvavan St. John’s Wort pensas ja toimivaltainen hoito sitä

pensaita St. John's wortiaSt. John’s Wort pensas toisin kuin villi laatu ei ole lääketieteellisiä ominaisuuksia. Puutarhaviljelijöistä hän on arvostettu hänen sisustukseensa. Sen suuret pallomaiset pallomaiset pallot ovat tehokas ornamentti jokaisen pellon alueella. Jotta laitoksella olisi upea ulkonäkö, on tarpeen huolehtia siitä asianmukaisesti.

Parhaat arvosanat

Tähän mennessä tiede tietää yli 300 lajia St. John’s Wort pensas. Maaseudulla on vain muutama lajike:

  1. Leviäminen. Tämä laji on suosittu Kaakkois-Aasiassa. Yhden holkin korkeus saavuttaa yhden metrin. Lehdillä on säännöllinen munakuvio, jonka pituus on enintään 5 cm. Valoisia keltaisia ​​kukkia on koristeltu lukuisilla suurilla posliinilla. Kukinta kestää kaksi kuukautta. St. John's Wort
  2. Huora. Hyllyn korkeus on puolitoista metriä. Kukinnan aikana kukka on kukka, jonka halkaisija on 6 cm ja maalattu kirkkaan keltaisella värillä. Suuren määrän pieniä poskien takia kukan keskellä on pörröinen. Ainoastaan ​​kolmen vuoden ikäinen kasvi voi kukoistaa vain. Huono sietää kylmää, joten talvella sen pitäisi olla paremmin suojattu. St. Hucker's Hun
  3. Dvubratstvenny. Se on yleistä Kaukasuksella ja Länsi-Euroopassa. Pyhän Johanneksen pensaan pensas kasvaa 1,5 metrin korkeuteen. Kukinta alkaa kesäkuun puolivälissä ja kestää kuukausi. Kolmen vuoden kuluttua hedelmä näkyy kasvihuoneessa. Niillä on koristeellinen ulkonäkö. St. John's Wort
  4. Brigadoon. Tämän lajikkeen erottuva piirre ovat kiiltävät pitkänomaiset lehtivihreät. Pienet kultaiset kukat peittävät pensaan kevättalvella. Höyhen korkeus on harvoin yli 30 cm, mieluummin aurinkoisissa alueissa, joissa on helppo valutettu maaperä. raakaa kuoriainen
  5. Chashechkovy. Sitä pidetään kaikkein vaatimattomimpana lajikkeena. Korkeus ei ole yli 30 cm. Kukinnan aikana se peitetään suurilla kukilla, joiden halkaisija on enintään 7 cm. Kukinta jatkuu koko kesän ajan. St. John's Wort

St. John’s Wort Bush voidaan käyttää suojana. Hänen suurten pensaidensa suojataan ulkopuolelta. Tärkeintä on noudattaa yksinkertaisia ​​kasvien hoitoa koskevia sääntöjä.

Dacha-sivustoille on parempi valita kupin St John’s Wort. Hän on vaatimaton eikä vaadi erityistä hoitoa. Se voidaan istuttaa rinteillä maaperän vahvistamiseksi.

            Purkamissäännöt

pensas St. John's wort maisemassaIstuttaminen ja hoito St. John’s Wort pensas ei vaadi erityisiä taitoja. Jopa kokematon kukkakauppias voi selviytyä tästä. Kasvi lisääntyy hyvin pistokkaiden avulla. Istutuksen aikana on tarpeen noudattaa tiettyä toimenpidekokonaisuutta:

  1. Hankitut tai leikatut pistokkaat on sijoitettava puhtaaseen lämpimään veteen kahden viikon ajan. Tänä aikana niiden pitäisi muodostaa juuret.
  2. Juurisysteemin pinot on siirretty pieniin ruukkuihin, jotka on täytetty maaperällä. Maaperä koostuu hiekasta ja turpeesta, jotka on otettu samanlaisina mittasuhteina.
  3. Tässä tilassa, kun kunnossa kastelu pistokkaat pitäisi viettää koko talven.
  4. Keväällä kasveja voidaan istuttaa ulkona. Tätä varten kaivaa pieni reikä, jonka pohjalla humuskerros täyttyy.
  5. Käärmeiden hautaaminen ei ole sen arvoista. Se riittää sulkemaan juuriston. Hyvin heikentää maata ja kaada lämmin vesi.

Jos pensas St. John’s Wortin istutus ja hoito suoritetaan oikein, kukat näkyvät ensimmäisenä vuonna. Heidän talvella normaalisti ne on peitettävä kuitukankaalla, esimerkiksi spunbondilla.

Perushoitosuositukset

hoidetaan St. John's wortiaSt. John’s Wortin vaatimaton kasvi. Sen hoito koostuu säännöllisestä kastelusta ja rikkaruohojen rikkakasvusta. Keväällä se voidaan syöttää mineraalilannoitteilla. Hyvä vastaa nitrofosken käyttöönottoon kahden ensimmäisen kasvuvuoden aikana.

Ennen talvehtimista kasvi on katkaistava. Irrota koko maanpäällinen osa. Jäljellä olevat kaulat peitetään. Tätä varten käytetään kuitukangasta, pudotettuja lehtiä tai kuivaa ruohoa.

St. John’s Wortin kasvulla on tarpeen poistaa kuivat lehdet ja katkaista vaurioituneet oksat. Harvoissa tapauksissa lehdissä esiintyy tummia pilviä. Tämä osoittaa ruosteen sienen vaurion. Haavoittuneet lehdet leikataan ja poltetaan. Jopa hyvää hoitoa kolmen tai viiden vuoden kuluttua kasvi menettää sisustuksensa, joten istutusta on päivitettävä.

St. John’s Wort – koristeellinen pensas, jolla on erinomaiset koristeelliset ominaisuudet. Se näyttää hyvältä rinteillä tai aidan lähellä. Oikein hoidetulla tavalla hän ilahduttaa sinut myrskyisellä kukinnolla.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 85 =