Válassz gyönyörű szép növényeket az őszi kertre

az őszi kert élénk színeiEbben a cikkben megoszthatjuk a külföldi kertészek tapasztalatait, és elmondhatjuk, hogyan lehet a kertet elkápráztatni a legfényesebb őszi színekkel. Sok kertész ősszel szeretne minden más évszakra. Mire a nyári hőség és a páratartalom ki, a bosszantó rovarok eltűnnek, és a levelei sok növény festett táj merész mozdulatokkal a piros, sárga, narancs és bíbor árnyalat.

Hol kezdjem?

növények az őszi kertreMegfelelő megközelítéssel létrehozhat egy lenyűgöző őszi kertet, amely könnyen versenyezhet a zöld levelekkel és a tavasz színes színeivel.

A későbbi ültetésre szolgáló növények kiválasztásához látogasson el a helyi óvodába, tollal, papírral és fényképezőgéppel együtt. Tegyen jegyzeteket, képeket és kérdezzen kulcskérdéseket:

  • hogy a növény télen színes bogyókat tartalmaz;
  • akár madarakat is vonz;
  • mint más évszakokban.

Tehát kiválaszthatja a legjobban a saját webhelyére vonatkozó opciót.

Fák az őszi kertre

cukor juhar ősszelA gondolat, hogy a világos színek a levelek, jut eszembe, északi vörös tölgy (Quercus rubra) és a cukor juhar (Acer saccharum) azok vegyes paletta lédús ragyogó színek.

irga őszi gyémántHa nincs olyan helye ezeknek a nagy fáknak, amelyek 18 métert meghaladó magasságig tudnak nőni, sok kisebb nem kevésbé szép. Az Irga Őszi Brilliant (Amelanchier x grandiflora) mindössze 6 méter magas és világos vörös őszi lombozattal rendelkezik. Kora tavasszal virágzik rajta fehér virágok, később édes, ehető bogyók jelennek meg.

Derhen kanapé ősszelDeren Kouza (Cornus kousa) 8 m-ig nő, és vöröses lila őszi ruhában öltözött. Japán juhar az őszi kertben A négy méteres japán juhar “Sherwood Flame” (Acer palmatum) igazi kép a skarlátvirágról.

Cserjék az őszi kertre

sumac az őszi kertbenCserjék – ez az alapja az expozíciónak, mert betöltik az alsó réteget és különböző színűek. A Red Sumac (Rhus coriaria) kiváló lehetőség.

őszi áfonya lombozatHighbush Blueberry (Vaccinium corymbosum) is úgy néz ki, nagyon vonzó, a korona emelkedik a magassága 4 m. Amellett, hogy a kitartás az élénkvörös őszi levelek, akkor élvezni fogja a fehér tavaszi virágok, festett rózsaszín és lenyűgöző finom lédús bogyók.

okos levélzet az őszi szezonbanAz Aronia-t egy narancssárga-vörös őszi lombozat különbözteti meg. Ez tavasszal vonzó a fehér virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsöket.

a ginkgo csodálatos szépségeA ginkgo egy elegáns legrégebbi fajta, amely ősszel aranysárga színben festett.

boszorkány mogyoró ősszelA boszorkány mogyoró ideális őszi cserje. Ebben az időszakban sárgulást kelt a buja lombozat és a pókszerű virágok köszönhetően.

A színes őszi paletta nem korlátozódik a fákra és a cserjékre. Sok faj a szőlő és a talajtakaró lehetőségek, évelők és díszfüvek – mindez hozzájárul a számos egyedi textúrák és színek a kertben telek. Hozzon létre egy egyedi őszi kert nem nehéz. Egyszerűen töltsön elegendő időt a felkészülés és tervezés, és hagyja, hogy a fantázia teljes erővel vándoroljon.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 66