Ongelmia kasvaa violetit Vesi: yksittäinen kukka piikki ja pitkät lehdet

violetti kukkiaPäivän ystävällinen aika! Kysymykseni koskee violettia “Vesi”. Sen sijainti on itään ikkunassa. Se antaa vain 1-2 peduncles ja ei muodosta “korkki” peduncles. Miten tämä tehdään? Hänellä on hyvin pitkiä petioleja alempia lehtiä. Onko tämä oikein? Tarvitseeko minun poistaa ne ja tarvitseeko ohentaa 2-3 tilauksen lehdet? Kiitos kärjestä!

Violet Water kuuluu kaksinkertaisiin lajikkeisiin, sillä on erittäin suuria kukkia ruoteilla. Väritys on melko epätavallista – värit siirtyvät asteittain toisiinsa.

Ominaisuudet kukinnan violetit

ensimmäinen kukinta

Paljon aikaa kuluu peduncen muodostumisajankohdasta silmukoilla täydelliseen liukenemiseen. Kukinta on pitkittynyt kuukaudeksi ja jopa pidemmäksi, toisin kuin muut lajikkeet, joissa kukinto kukoistaa välittömästi. Kuten tyypillinen edustaja frotee violetteja, Watery osoittaa kauneuden kolmannen kukinnan jälkeen.

Koska tekijä ei ole määritellyt kasvien ikää, voidaan olettaa, että yksi kukkapiikki on yksi ensimmäisistä kukoistajista ja lopulta violetti avautuu täydellä voimalla.

Lehtien uuttamisen syyt

Pitkät runot lehtileikkeistä ja pedoista voivat johtua violettien lajikeosasta. Muita venytyksen syitä ovat:

  1. Valaistuksen puute. Potti on järjestettävä uudelleen kirkkaammalle paikalle tai asettaa keinovalolle.
  2. Lämpötila on liian korkea. Siirrä violetti toiseen huoneeseen.

Tekijän tulee tarkastaa laitos huolellisesti ja kiinnittää huomiota pistorasiaan. Pitkät petiolit ja löysä ruusu puhuvat potin liiallisesta kosteudesta. On välttämätöntä antaa maaperän kuivua ja säätää kastelua. Valitettavasti kysymys ei täsmennä, miten se toteutetaan. Parasta kaikesta, orvokit reagoivat munanviljelyyn. Virtapaksuuden oikealla valinnalla (potin tilavuudesta riippuen) kukka itse “juo” tarpeellisen määrän vettä.

Jätkää tai irtaile violettiin?

karsiminen

Jos aikuisen violetin lehdet ovat paljon, ja kukan varret ovat pieniä, ja seuraavalla kukinnolla niiden määrä ei kasva, ongelman syy voi olla maaperän ylimääräinen typpi. Kasvi rakentaa aktiivisesti kovaa hattua kukinnan vaurioitumiseen. Tässä tapauksessa, hedelmöityksessä, sinun on tehtävä tauko kuukauden ja puoli, ja sitten tehdä fosfaattilannoitteita. Lehtien alaosa voidaan leikata.

Aseta leikkaus pois lehtipuikolta, joka on ripoteltu aktiivihiilellä.

Viulun lehdet voidaan katkaista:

  • jos ne ovat vaurioituneet, kuivatut tai epämuodostuneet;
  • jos ensimmäiset lehdet eivät näytä samalta kuin tietyt lajikkeet;
  • Antaa ruusukolle symmetrinen ulkonäkö (tämä koskee myös toisen asteen lehtiä).

Olisi otettava huomioon, että viilun leikkaamisen jälkeen kuluu aika sopeutua ja seuraavien viiden kuukauden aikana ei kukaan.

Violettien ensimmäinen kukka – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 56 =