Me koristelemme sivustollamme hibiscus ruoho

Blooms Hibiscus HerbaceousHibiscus ruohoinen keskipitkällä leveysasteella soveltuu paremmin puiden ja pensaiden lajikkeisiin. Se on pakkasenkestävää, koristeellisia froteeita ja yksinkertaisia ​​kukkia on monia suuria kokoja. Kukkia kutsutaan hybriksi, koska se saatiin jalostuksen tuloksena, esi-isät olivat Pohjois-Amerikan lajikkeita.

Hibiscus ruohoinen valokuva

Ruohomaiset hibiscus sivustollaParasta laatua, jolla on huono talvi, on laitoksen syksyn vuosikohtainen luonnonkuolema. Ravintoaineet maaperästä lähtevät juurille, joka sijaitsee syvälle maahan ja on sakeutettuja versoja, jotka muistuttavat mukuloita. Näin voit pitää kasvuston jäädyttämisestä ja piiloutuessa talvikuorista. Hibiscus ruoho kestää kolmekymmentä astetta huurre.

Hibiscus-ruohomaiset maisemasuunnittelussaKesällä kasvi tuottaa jopa 3 metriä korkeita soseita, joilla on runsas ja monipuolinen kukinta. Halkaisijaltaan yksi kukka voi olla korkeintaan 40 cm. Jos talvella tai keväällä juuret loukkaantuvat, kasvi kuolee. Muilta osin hibiscus-ruohomaisten hoitoa ja viljelyä koskevat vaatimukset eivät poiketa muista puutarhan muodoista.

Hibiscus-hybridin maatalouskemia

Hibiscus taimetLaita kukkien istutuksen alle valaista ja suojaa kylmältä tuulta. Se olisi otettava huomioon, kukin holkki koostuu useista pystysuorista varrista, jolle ylimääräinen haarautuminen syntyy karsimalla. Siksi aluksi pensaat istutetaan metrin etäisyydelle toisistaan. Se on kaunis pensas ja taustan muille kukille. Kasvit ovat monivuotisia, ja maan yläkerroksen korvaaminen yhdessä paikassa voi kasvaa monta vuotta. Laitos rakastaa hyvin valutettua lieppeä. Se ei siedä pohjaveden ja kalkkipitoisen maaperän läheisyyttä.

Kasvimaailmassa istutetaan varmasti märkä keväällä. Jos sivusto ei jätä mitään muunnelmia, laskeutumispaikkaa on nostettava ja alla oleva viemäröintialusta.

Aikuisten Hibiscus-kasviHibiscus ruohomaiset tykkää:

  • suihku lehdissä, mutta vain aamuisin ja iltaisin, kun aurinko on heikko;
  • kastelu maltillisesti ilman maaperän kuivaamista;
  • lannoitetaan kerran kahdella viikolla täydellä lannoitteella ottaen huomioon biologia kultakin ajanjaksolta;
  • löysyys on usein, mutta pinnallinen.

Jos kaikki ehdot täyttyvät, kukka kauan ihastuttaa ennennäkemättömän trooppisten kukkien kokoa.

Valmistellaan laitosta talvehtimiseen

Kesän toisella puoliskolla kaliumlannoitteet muuttavat mehun koostumusta ja alkavat valmistaa laitosta talvehtimiseen. Tänä aikana typpilannoitteet olisi suljettava pois.

Ristikkäisen hibiscuksen leikkaaminen talvellaEnsimmäisten syksyn pakkasilla hibiscuksen kukinta lakkaa ja se alkaa valmistautua talvella. Et voi katkaista maan osaa, sen on kuivuttava ja annettava syöttö juurille. Tällä hetkellä kasveja rakeitaan, hiekkaa lisätään maahan. Kun varret kuivataan, ne leikataan. Kun vakaat pakkaset ovat vakiintuneita, löysä kasviseriste kaadetaan juurien päälle. Se voi olla sahanpuru, olki, lehdet. Shelterin pitäisi olla löysä, anna ilmaa. Päällysteen päällä on päällystetty ei-kudotulla materiaalilla ja kehys on muodostettu napojen päälle, niin että hyvin pakkaset heittävät kyyneleen pakkasella.

Kevät herättää hibiscus puutarhassaKeväällä ylimääräiset kerrokset vähitellen poistetaan, ryöppyjä ja läpinäkyvää kalvoa asetetaan istutuksen päälle. Suljetaan yölämpötilasta, kasvi nopeasti heittää ulos versoja, ja siellä vakaa lämpö tulee. Kun on nuoria versoja, ne on karsittava niin, että runko haarautuu.

Kuinka propagandaa hybridi-hibiskusi

Juurisoitu lehti ja varsiHibiscin propagoituminen helposti. Kaikki pistokkaat ovat helposti juurtuneet. Käytettäväksi:

  • siemenet;
  • syksyn pistokkaat;
  • kevät nuoret versot.

Seeing kuvia nurmi Hibiscus, istutuksesta ja hoidosta komea ei näytä työläitä tuottajalle. Voit laskea, päättymisen jälkeen värejä ja musertava pois oksat, pyytää pistokkaat onnellinen omistaja kasvin. Tämä on nuorten varsien yläosa. Ne on asetettava veteen, odota, kunnes tiheä juurisilkki ilmestyy, sitten istuttaa ne talvella pienissä kupeissa ja jättää ne kasvaen huoneeseen. Keväällä istutetut pensaat kukkivat elokuussa pysyvästi.

Hedelmäkasvien kasvava siementen avulla voidaan saada uusia kukkien muotoja. Mutta siemenet itävyvät kerroksen jälkeen. Jos kylät ne puutarhassa ja kasvatetaan, kasvit kukkivat 3-4 vuotta myöhemmin.

Hibiscus-siementen taimetTalvella laittaa kouluun maanpinnan alapuolella ja kasvaa sitten erillisissä kupeissa. Kun lämpö tulee, kasvit istutetaan valmiiseen paikkaan. Tällaisten kasvien kukinta tulee toisena vuonna. Siemennekiinnitystä käytetään usein kasvattajien uusien lajikkeiden hankkimiseen.

Istutetaan taimia puutarhassaHibiscin ruohoinen kevään jälkikäsittely ja sen hoitaminen pistokkaista ei ole erityisen vaikeaa. Aseta leikatut oksat juurtumiseen kasvihuoneessa kostealla hiekalla. Nuoret kasvit jäävät talvella peitteen alla. Ensi keväänä hibiscus-hybridi istutetaan pysyvään paikkaan.

Kasvava pysyvä paikka, pensas kasvaa nopeasti ja vaatii jakoa. Keväällä, kun maa sulaa, juuret louhitaan kevyesti ja jaetaan puoleen. Jokainen osa on ripoteltu pounded charcoal. Varovasti istutettu, jaettu persikka kukkii vähän viiveellä.

Video noin kasvava Hibiscus ruohomaiset siemenistä

https://www.youtube.com/watch?v=UDVsE4cjZ9Q

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 23 =