Vælg den bedste elektriske frugt- og grøntsagssnitter til hjemmet madlavning

helikopter i køkkenetForberedelse af lækre og sunde retter tager meget tid for husmødrene. Hakeren til grøntsager og frugter kan lindres af en elektrisk. Denne lille enhed vil hurtigt skære produkterne i skiver, strøer, terninger. I moderne butikker er der et stort udvalg af sådant udstyr. For ikke at blive forvirret i en sådan sort, husk nogle regler.

Læs om: elektriske chopper grene til hytter!

Princippet om enhedens funktion

værktøj til slibning af produkterEn elektrisk shredder til frugt og grøntsager kaldes en speciel enhed, som du kan rive og knuse forskellige produkter. Denne enhed gør det muligt at håndtere alle urte ingredienser, nødder, pølser, kød og meget mere.

Driften af ​​en sådan indretning er baseret på rotation af skarpe stålklinger, der udføres ved hjælp af en elektrisk motor. Når de er i kontakt med mad, skærer de dem. Foruden knivene har grøntsagsskraberen en plastikbeholder, hvori ingredienserne er lagt.

Moderne modeller kan udføre følgende funktioner:

 1. Skæring i små og store stykker.
 2. Slibning af kødprodukter til tilstanden hakket kød.
 3. Blanding af komponenter for at opnå en homogen masse.
 4. Slå ingredienserne I dette tilfælde fungerer chopper som en kraftig mixer.

En sådan række forskellige funktioner for en indretning opnås gennem udskiftelige dyser. Jo mere de er bundtet med enheden, jo mere forskellig anvendelsesområde.

Fordele og ulemper

køkkenhopperKnusere til køkken elektrisk i sammenligning med de mekaniske analoger har en række fordele:

 1. Praktisk at bruge. Du kan makulere fødevaren ved at trykke på en knap. Ingen indsats vil ikke være påkrævet.
 2. Om et par sekunder kan du behandle flere kilo grøntsager og frugter. Dette er vigtigt, når man forbereder arbejdsemner til vinteren eller banketterne for mange mennesker.
 3. En enhed udfører flere funktioner på én gang, så der er ikke brug for yderligere enheder.
 4. Kompakt, tag ikke meget opbevaringsplads.

På trods af alle fordelene ved sådanne enheder er der flere ulemper: afhænger af det elektriske netværk, nogle modeller glider på bordet under drift, gør støj. Garantiperioden for sådanne enheder overstiger ikke et år. Derfor er det bedre at købe et produkt fra en betroet producent.

Grundlæggende regler for valg af en kvalitetsenhed

Effektivt at håndtere sine funktioner vil kun være en højkvalitets blender-shredder. Når du vælger det, er det nødvendigt at overveje følgende aspekter:

 1. Strøm. Enheden med en lille kapacitet kan ikke klare solide produkter. Foretrækker modeller med en figur over 600 watt.
 2. Kvalitet af materialer. Hvis skålen er lavet af lav kvalitet plast, vil den hurtigt knække. Værdien af ​​knivene betyder også noget. Tilfælde af lavkvalitetsmetal vil ikke kunne klare deres opgave godt.
 3. Skålens kapacitet. Jo mere det er, jo flere produkter kan behandles ad gangen. Hvis du ikke har planer om at lave mad til store virksomheder, skal du vælge modeller med små skåle.
 4. Omkostningerne. Afvise at købe billige choppere til grøntsager og frugter elektrisk. De er ikke af høj kvalitet og varer ikke længe. Dyre modeller har mange forskellige funktioner, som ikke alle er nødvendige regelmæssigt. Derfor er det bedre at vælge en praktisk enhed af en gennemsnitlig priskategori.
 5. Garantiperiode. Hvis der er et garantikort, kan du kontakte servicecenteret for assistance i tilfælde af en sammenbrud.

At blive styret af disse kriterier, vil det være muligt at vælge den kvalitative enhed, som vil tjene til dig ikke et år.

Gør kun køb i store butikker, der værdiansætter deres omdømme. I dem er mængden af ​​lavkvalitetsvarer minimal.

Mest populære modeller

Det er ikke svært at blive forvirret i sortimentet af moderne butikker. På hylderne repræsenteres en række enheder. Blandt de mest populære modeller af de seneste år er:

 1. Fresh Express Cube fra Giver dig mulighed for at skære produkter i terninger, stropper, skiver, rist og rist. Den er udstyret med fem dyser. Let at bruge. Ulemperne er små strøm og høje omkostninger. Fresh Express Cube shredder fra Moulinex
 2. MW-1303G fra Maxwell. Den er udstyret med 6 forskellige dyser. Giver mulighed for at skære i terninger, straws, gnide og rive. Har en stor skål, en stor åbning til passage af mad. Det er let at rengøre og opbevaret opbevaringslok. Blandt de konstaterede mangler: Manglen på en dyse til skæring af terninger, kan produkterne lejlighedsvis sidde fast inde i apparatet. MW-1303G shredder fra Maxwell
 3. PKA-FP4 fra Redmond. Denne elektriske chopper af produkter til køkkenet ligner en lille kødkværn. Den er udstyret med to slags teetas og to dyser til skæring med en terning. Fremragende håndtere de deklarerede funktioner. Denne model er billig og har et attraktivt design. Den eneste ulempe er den lave effekt. chopper PKA-FP4 fra Redmond

Korrekt matchet helikopter af frugt og grøntsager bliver en pålidelig assistent til enhver elskerinde. Med sin hjælp bliver madlavning et let og fascinerende erhverv.

Video om helikopter i køkkenet

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2