Vi køber en vandvarmer med en varmelegeme til sommerhus

ElvarmerSommerlivet, bortset fra mange positive følelser, er ubelejligt på grund af manglen på varmt vand til enhver tid. Hvis drikkevand leveres i cylindre, og vandet i vandrøret sker i timen, forbliver det at købe en varmelegeme til at give et tankskib med en varmelegeme. Når en vaskestue kun var udstyret med en kran og et varmeelement, er det hele apparatet.

Varianter af flydende brændstoftanke

Varianter af flydende vandvarmereDet er klart, at det er svært at kalde en moderne vandtank med varmt vand til daglig brug. Enheden har:

 • æstetisk design;
 • vandstandsindikator
 • varme termostat;
 • blokering fra “tør inklusion”.

Afhængigt af installationsstedet tanken kan være halvt, eller gøres komplet med vask og tank under vasken, håndvask Moidodyr slags en radiator. Håndvask med jernvarmer

Til husstandens behov, hygiejneprocedurer, kan en større tank installeres på en hævet platform, så vandet kommer under tryk og tillader brug af et brusebad.

Apparatet kræver tilsyneladende enkelhed, at der arrangeres sikker drift, mulighed for tømning og praktisk påfyldning. Da varmeren er elektrisk, har den en separat stikkontakt, der ligger i umiddelbar nærhed og har et stænkfast design. Fyldning af batterietanken sker, når strømmen er slukket. Det bedste materiale i varmelegemet til påfyldning med en varmelegeme er plastik, det fører ikke elektrisk strøm, absorberer støj og holder varmen i lang tid.

For at spare elektricitet, kan du få en behagelig temperatur fra en tank installeret i fri luft på en klar, solrig dag. For at gøre dette skal tanken være malet med sort maling og ikke have et varmeisolerende lag. Ovenfor er vandet dækket af en gennemsigtig film eller et glas. I uvejrligt vejr opvarmes vandet med elektricitet.

Metalindretninger er dyrere, men de er mere modstandsdygtige mod temperaturændringer og vinteropbevaring i et rum med en dyb minus. En rustfri stålvarmer vil vare i mange år, hvis den ikke bliver et vandal bytte i et ubeskyttet område. En yderligere fordel ved en rustfri ståltankvarmer er fraværet af rust i vandet selv efter en uges fravær af ejerne ved dacha. Den samme egenskab af neutralitet med hensyn til vand og opløst oxygen har polymerer til opvaskning.

For at løse dagligdags behov for sommerbeboere i fridagen er det nødvendigt:

 • håndvask med vandhane og vask;
 • Bruser, udstyret med en tank med naturlig eller tvungen opvarmning.

Vandvarmerenhed

VandvarmerenhedUdformningen af ​​en flydende elektrisk vandvarmer til præfabrikering er tænkt ud til mindste detalje:

 1. Vandet fra spanden hælder ikke i tanken, det passerer gennem en separat lomme af soden og fylder tanken i overensstemmelse med princippet om at kommunikere fartøjer.
 2. Tanken har en indre og ydre kontur, med en luftgab mellem dem. I stedet for luftskumskum kan anvendes.
 3. Niveauet af opvarmning af vandet i tanken til en behagelig er reguleret af den indbyggede termostat.
 4. Afløbsniveauet er placeret over varmeelementerne, idet de altid efterlades under vand.
 5. Der vises en indikator, der viser, at varmeapparatet er tilsluttet til elnettet og i driftstilstand.

Det beskrevne design af vandvarmerenheden til sommerhus tilhører enheden fra firmaet Alvin, men dette er det mest rationelle design, som bør orienteres.

En sådan varmelegeme til husholdningsbrug anvendes til vask og vask. Det er ikke svært at lave en elvarmer til en dacha med et brusebad. Tanken skal være større og installeret, hvilket skaber et dræn under tryk.

Flad vandvarmer med bruserEn flad vandvarmer med brusebad kan installeres på loftet under taget, vandet hældes i det ved en almindelig sommerslange. Enheden bruger næsten ikke plads, den kan være udstyret med et skjult, skjult fra øjnene, hjørnet. Den firkantede kapacitet er udstyret med beskyttelsesanordninger, der anvendes en 2 kW elvarmer. I princippet kan du bruge en mindre kraftig varmeovn, det er usandsynligt om sommeren i brusebadet, du har brug for vand med en temperatur på 60 S.

Alvin vandvarmer med bruserVirksomheden Alvin tilbyder sin løsning på dacha-problemet. Billig og æstetisk vandvarmer Alvin med et brusevolumen på 20 liter er lavet som termos, vandet i det køler ikke i lang tid. Det vil ikke være svært at fjerne bruserforingen, og beholderen vil være egnet som et vaskerum. EVBO-20/2-modellen bruger en 1,2 kW elvarmer, har et indbygget batteri og en pumpe til at skabe tryk i slangen, når du tager et bad. Omkostningerne ved enheden er 7,2 tusind rubler.

Varmeapparat med egne hænder

Hjemmelavet vandtankvarmerHeater indløb have med en elektrisk varmelegeme kan laves med dine egne hænder, eller køb foretaget for alle termo-tekniske beregninger, der er udstyret med sensorer og relæer. Sådanne anordninger er billige, de har et godt varmeelement og et gennemtænkt design. Som en mulighed vil en beholder under vandet med låg og kran se sådan ud. Af de mange instrumenter er dette magt til at lave en håndværker.

Vandvarmeren til dacha og til et landhus er lavet af galvaniseret metalplade. Håndvasken “Arctic” er designet til 15 liter vand og er ikke kompliceret i udførelse.

Det er sikkert at bruge brusebadet, når varmeren er slukket. Vand er en god leder af energi, hvilket beskadiger varmeapparatet kan føre til elektrisk stød.

Først er det nødvendigt at vælge en passende indre beholder af varmebestandig plast eller metal med en bekvem bred mund. I dette tilfælde skal plasten være mad, og metallet er modstandsdygtigt mod oxidation.

Det vil tage en knap med et hegn rør og forsegle forbindelser til den. Det er ikke svært at købe en varmelegeme med en indbygget termostat for at indstille en behagelig temperatur.

Det sværeste at oprette en slibekran og varmelegeme udfører stærke forbindelser. Tanken kan anvendes metal svejsning, plastbeholdere nødt til at skære et hul til tappen 16 mm, og sætte det på tappen, som på begge sider gennem pakninger og skiver skruet inden i møtrikken, den udvendige hane. Tilsvarende skabes en tætning under varmeelementet, kun et hul er påkrævet pr. Tomme med kvart eller 40 mm.

Vandvarmer fra plastikvandTil varmeren er det først nødvendigt at installere en kobling, og i den med installationen af ​​pakninger for at sætte varmeren. Før du installerer varmeren, skal du forbinde ledningerne og stikket, så du kan strømme strukturen. Efter installation af kranen og termisk udstyr er det nødvendigt at kontrollere installationens integritet ved fuld kapacitet.

Installationen af ​​en plastikbeholder kan laves ved hjælp af en metalramme. Efter at have foretaget suspensioner, skal de være dækket af isolerende materiale, så vandet forbliver varmt i lang tid. Det kan anvendes i flere lag monteringsskum.

For et æstetisk udseende og holdbarhed skal hele strukturen bæres af en metallegeme lavet af simpelt, poleret eller galvaniseret metalplade. Et enkelt ark ovenfra skal males, så korrosion om 2 år ikke spiste skønhed. Ved samme princip er det muligt at lave en vandvarmer med egne hænder til brusebad.

Vandvarmer til et brusebad i landet – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 74