Τι λουλούδια είναι σαν τριαντάφυλλο;

Έχει κυκλοφορήσει πολύ ασυνήθιστο ροζ στην αγορά – δεν υπάρχουν αγκάθια. Ο πωλητής είπε ότι το εργοστάσιο ονομάζεται ευστόμα. Πες μου, τι λουλούδια είναι σαν τριαντάφυλλο και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της αισθητικής φροντίδας;

Παρά το γεγονός ότι το όμορφο τριαντάφυλλο πήρε σταθερά το θρόνο της βασίλισσας των λουλουδιών, έχει πολλούς ανταγωνιστές. Πρώτα απ ‘όλα, πρόκειται για λουλούδια, τόσο παρόμοια με ένα τριαντάφυλλο, που ορθώς θεωρούνται ομολόγους της. Ένας κατάλογος αυτών των φυτών αρκετά μεγάλο: το ranunkulyus, Κινέζικα τριαντάφυλλο (Hibiscus), μπιγκόνια, γεράνι νέες ποικιλίες, διπλά Impatiens και νυχτολούλουδου, γαρδένια, της Ασίας νεραγκούλα. Για τους καλλιεργητές λουλουδιών ερωτεύτηκαν πρώτα απ ‘όλα επειδή δεν είχαν τέτοια αιχμηρά αγκάθια σαν τριαντάφυλλο.
Ένας τόπος τιμής ανάμεσα σε λουλούδια παρόμοια με ένα τριαντάφυλλο καταλαμβάνεται από ένα ευστόμο (ιαπωνικό τριαντάφυλλο). Εξωτερικά, μοιάζει με τριαντάφυλλο, αλλά διαφέρει από το ότι διαρκεί πολύ σε ένα μπουκέτο μετά την κοπή και δεν έχει αγκάθια.

buket-yeustom

Προϋποθέσεις για τη φύτευση και τη φροντίδα του Ευστοώματος

Αυξήστε καλύτερα αυτό το φυτό με σπορά. Το έδαφος επιλέγει ελαφρύ και ουδέτερο οξύ. Με αυξημένη οξύτητα τα φυτά θα αναπτυχθούν πολύ αργά. Είναι καλύτερα να πάρουμε έδαφος τύρφης με την προσθήκη άμμου. Μια καλή εναλλακτική λύση σε αυτό θα είναι τα χάπια τύρφης.

Προκειμένου οι βλαστοί να βλαστήσουν μαζί, καλύψτε το δοχείο με σπόρους, καθώς τους αρέσει θερμότητα (θερμοκρασία όχι μικρότερη από 25 μοίρες) και υγρασία. Μόλις βλαστήσουν οι σπόροι, αφαιρέστε το φιλμ και προσθέστε φως, ειδικά το χειμώνα, διαφορετικά οι βλαστοί θα αποδυναμωθούν και θα τεντώσουν.

Νερό μετά την ξήρανση του ανώτερου στρώματος, που δεν επιτρέπει τη στασιμότητα της υγρασίας. Για την προστασία των μεγάλων βλαστών από ασθένειες, τροφοδοτούνται με λιπάσματα (ζιρκόνιο, πέτρα θεμελίωσης).
Κάπου ενάμισι χρόνο αργότερα καλλιεργούνται βόλτες κατάδυσης και μερικές ημέρες καλύπτονται και πάλι με μια ταινία. Ταυτόχρονα, δεν συνιστάται να το αφαιρέσετε απότομα – η εγκατάσταση πρέπει να μετριάζεται σταδιακά, ανοίγοντας το δοχείο και εν συνεχεία να ανοίγει τελείως. Μεταμόσχευση σε μόνιμη θέση στο δοχείο θα πρέπει να διεξάγεται μετά το σχηματισμό των βλαστών τουλάχιστον 4 φύλλα.

Αυξανόμενο ευστάμα στο ανοικτό έδαφος

Το Eustoma αναπτύσσεται καλά τόσο στο σπίτι όσο και σε εξωτερικούς χώρους με παρτέρια και παρτέρια. Για να μεταμοσχεύσετε ένα λουλούδι παρόμοιο με ένα τριαντάφυλλο, πρέπει να επιλέξετε ένα ηλιόλουστο μέρος στην περιοχή, απρόσιτο για τα ρεύματα. Εάν είναι απαραίτητο, γονιμοποιήστε το χώμα έτσι ώστε το έδαφος να είναι ελαφρύ και να τροφοδοτήσετε με ανόργανα λιπάσματα.

roza-lyubvi-yeustoma

Από Eustoma είναι θερμότητα που αγαπούν τα φυτά, φύτευση στο έδαφος για να πραγματοποιήσει αφού σταματήσουν οι παγετοί, και η πρώτη φορά που το λουλούδι συνιστάται για την κάλυψη της νύχτας.

rozovaya-yeustoma

Το Ευστόμο αναπτύσσεται καλά σε μικρές και μεγάλες γλάστρες. Αλλά θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό σχηματίσουν ανήκει – υπανάπτυκτα και ψηλά, περαιτέρω δε θέμα της δημιουργίας μιας στήριξης για έναν αυξανόμενο λουλούδι.

Βίντεο σχετικά με την καλλιέργεια του νοικοκυριού

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 20