Αξίζει να πιστέψουμε σε σημεία και δεισιδαιμονίες που συνδέονται με τη begonia

Ο φίλος μου μου έδωσε ένα δοχείο begonia για τα γενέθλιά μου. Λένε ότι αυτό το εργοστάσιο φέρνει καλή τύχη και ευημερία στο σπίτι. Ξέρω ότι στο σπίτι είναι χρήσιμο να κρατάτε κάκτους, ειδικά κοντά στον υπολογιστή, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για την begonia. Πείτε μας ποιες άλλες ενδείξεις και δεισιδαιμονίες συνδέονται με το λουλούδι begonia.
Πολλοί έχουν ακούσει επανειλημμένα ότι αυτό ή το λουλούδι είναι καλύτερο να μην κρατήσει στο σπίτι, καθώς εξαπλώνεται γύρω από την αρνητική ενέργεια. Και αντίστροφα – ένα συγκεκριμένο εργοστάσιο θα φέρει καλή τύχη. Η βιβλιογραφία περιγράφει πολλά διαφορετικά σημάδια και δεισιδαιμονίες που σχετίζονται με τα λουλούδια, συμπεριλαμβανομένης της begonia. Το να πιστεύεις σε αυτά ή όχι είναι ιδιωτικό θέμα για όλους, αλλά η ακρόαση της λαϊκής γνώμης δεν θα σταθεί ποτέ στο δρόμο.

σημάδια που συνδέονται με τη begonia

Begonia ως φίλτρο αρνητικής ενέργειας

begonia ως φίλτρο

Κάθε άτομο έχει τη δική του αύρα, η οποία περιέχει αρνητική και θετική ενέργεια. Οι άνθρωποι με την υπεροχή της αρνητικής ενέργειας συχνά αποκαλούνται “ενεργειακοί βρικόλακες”. Έτσι, αν ένα τέτοιο πρόσωπο έρχεται στο σπίτι, τότε μετά την αναχώρησή του ένα μέρος της αρνητικής ενέργειας παραμένει και έχει επίδραση στους κατοίκους του.

Σύμφωνα με τη δημοφιλή πεποίθηση, είναι η begonia που χρησιμεύει ως ένα είδος φίλτρου που απορροφά και εξουδετερώνει τα πάντα αρνητικά.

Αυτό ισχύει για τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων και τα συναισθήματα των κυρίων τους. Το λουλούδι, ως έχει, αναλαμβάνει τις αμφιβολίες και την αναποφασιστικότητα που πιέζει το άτομο και τον διεγείρει να αναλάβει ενεργές ενέργειες, βελτιώνοντας την αντίδραση και φέρνοντας ειρήνη και αρμονία στο σπίτι.

Το ιατρικό σημάδι της begonia

begonia ως θεραπευτής

Σχεδόν κάθε φυτό και βότανο χρησιμοποιείται στη λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία και την πρόληψη διαφόρων ασθενειών.

Υπάρχει μια άποψη ότι η begonia έχει θετική επίδραση στις ασθένειες της ανώτερης αναπνευστικής οδού, του ήπατος, της καρδιάς και του στομάχου.

Begonia και Finance

οικονομικό μαγνήτη begonia

Για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, είναι καλό να έχουμε ένα βάζο με βεγόνιες στο χέρι. Θεωρείται ότι οξύνει τη διαίσθηση, βοηθά στην ορθή εκτίμηση της κατάστασης και ανταποκρίνεται γρήγορα και επαρκώς σε αυτήν. Σε ευγνωμοσύνη για καλή φροντίδα το εργοστάσιο θα βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του να αποφύγει ανέντιμες συναλλαγές ή συνεργάτες και να αναπτύξει εμπορικά ταλέντα. Λένε ότι αν η begonia μεγαλώνει πολύ γρήγορα και ανθίζει άφθονα, συμβολίζει την καλή τύχη στις προσπάθειές σας. Και αντίστροφα – η μαρασμό του λουλουριού μαρτυρεί πιθανές απώλειες ή ασθένειες των κατοίκων του σπιτιού.

Η Μπεγκονία είναι βοηθός του Καπιτάδι

begonia σύμβολο της αγάπης

Πολλοί πιστεύουν ότι η βοήθεια μπιγκόνια να προσελκύσει μια αδελφή ψυχή, και αν είναι ήδη εκεί, θα φέρει στο σπίτι της αμοιβαίας κατανόησης – θα πάρει μακριά από τη σχέση όλων περιττή και άσκοπη, και να προσθέσετε ό, τι λείπει ζευγάρι. Για να γίνει αυτό, η κατσαρόλα πρέπει να τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα (αν το φυτό έχει κόκκινα λουλούδια). Ροζ και λευκή begonia θα εξομαλύνει την κατάσταση στην κουζίνα ή στο διάδρομο. Παρεμπιπτόντως, η μη προγραμματισμένη ανθοφορία της begonia μπορεί να δείξει την αναπλήρωση της οικογένειας.

Λουλούδια στο σπίτι για την προσέλκυση της τύχης, των χρημάτων και της οικογενειακής ευτυχίας – βίντεο

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =