Τι γίνεται με το σύνθετο λίπασμα του Rastvorin;

Αυτό το έτος, οι ντομάτες και τα αγγούρια αυξήθηκαν ασθενώς στο θερμοκήπιο. Ένας φίλος συνιστάται να χρησιμοποιήσει την επόμενη φορά Rastorin. Τι νομίζετε για το σύνθετο λίπασμα του Rastvorin, πώς να το εφαρμόσετε και είναι κατάλληλο για θερμοκήπια;

Το Rastvorin είναι ένα λίπασμα, το οποίο περιλαμβάνει μια ολόκληρη σειρά από θρεπτικά συστατικά:

 • ψευδαργύρου.
 • κάλιο.
 • φωσφόρου ·
 • άζωτο.
 • μαγνήσιο.
 • βιταμίνες της ομάδας Β ·
 • μαγνήσιο.

κονιάματος σε κάδο

Με βάση το όνομα, γίνεται σαφές ότι το λίπασμα έχει προηγουμένως αραιωθεί σε νερό για χρήση. Η λύση προορίζεται για τη λίπανση τόσο στο ανοικτό έδαφος όσο και στην καλλιέργεια σε θερμοκήπια και θερμοκήπια. Επιπλέον, συνιστάται να φτάσετε στο έδαφος την άνοιξη πριν σκάψετε τα κρεβάτια. Αυτό θα αναπληρώσει σημαντικά τα αποθέματα των υπογείων υδάτων από τα θρεπτικά συστατικά.

Χρήσιμες ιδιότητες

λύση σε μια συσκευασία

Οι χρήσιμες ιδιότητες του σύνθετου λιπάσματος του Rastvorin μπορούν να λεχθούν ως εξής:

 1. Η χρήση λιπασμάτων στην καλλιέργεια φυτών σε θερμοκήπια εγγυάται μια ισορροπημένη αναπλήρωση του ριζικού τους συστήματος.
 2. Το Rastvorin, που έχει αυξημένη συγκέντρωση θρεπτικών ουσιών, δρα ως διεγερτικό ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η συλλογή μιας πρώιμης καλλιέργειας.
 3. Το φάρμακο είναι απαραίτητο για την επικάλυψη των φύλλων, διότι είναι εύκολο να χωνευτεί μέσα από τα φύλλα.
 4. Διαλύεται καλά στο νερό.
 5. Το λίπασμα συνδυάζεται καλά με φάρμακα που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν από ασθένειες και παράσιτα.

Η λύση δεν περιέχει χλώριο.

Εφαρμογή του παρασκευάσματος: μέθοδοι και δοσολογία

πακέτο με οδηγίες

Κατά την εφαρμογή της λύσης στο έδαφος πριν από την άνοιξη του σκάβουν σε 1 τ.μ. Η γη για φύτευση θα χρειαστεί από 45 έως 55 g λιπάσματος.

Ως ζωοτροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές καλλιέργειες λαχανικών και μούρων, καλλιέργειες ριζών, αλλά και για την επεξεργασία οπωροφόρων δέντρων.

100 g διαλύματος

Για να κάνετε το ριζικό λίπασμα ντομάτα, μελιτζάνα και πιπέρι για να προετοιμάσει μια λύση που βασίζεται σε 10 λίτρα νερού – 15 γραμμάρια Rastvorin. Κάπου 2-3 ​​εβδομάδες μετά τη φύτευση, αυξήστε την αναλογία (25 γραμμάρια ανά κάδο νερού). Με την αρχή της καρποφορίας αρχίζουν να κάνουν λυματολάσπη λύση διάλυμα στην ίδια αναλογία, η συχνότητα της λίπανσης – μία φορά την εβδομάδα.

Για την εφαρμογή ριζών και φυλλώματος κολοκυθάκια και αγγούρι, χρησιμοποιήστε ένα διάλυμα 10 g λιπάσματος ανά 10 λίτρα νερού. Ο πρώτος επίδεσμος πρέπει να γίνει μετά την εμφάνιση 5 πραγματικών φύλλων.

Το λάχανο, οι πατάτες, τα τεύτλα, τα ραπανάκια μπορούν να ριζωθούν σε ένα μήνα μετά τη σπορά / φύτευση. Για να γίνει αυτό, αραιώνονται 15 g του φαρμάκου σε 1 κάδο νερού. Μόλις άρχισαν να σχηματίζονται οι ρίζες των φυτών, αρχίζει η επεξεργασία των φύλλων (25 g του φαρμάκου σε έναν κάδο νερού).

Το πρώτο λίπασμα των διαλυτών οπωροφόρων δένδρων μπορεί να πραγματοποιηθεί ήδη με την αρχή του σχηματισμού μπουμπουκιών. Το διάλυμα παρασκευάζεται σε αναλογία 35 g του φαρμάκου ανά κάδο νερού (ανά τετραγωνικό μέτρο). Δευτεροβάθμια θεραπεία μετά την ανθοφορία, όταν περνούν δύο εβδομάδες. Για να τροφοδοτήσετε θήκες σε 10 λίτρα νερού, χρειάζονται 20 γραμμάρια Dissolve.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ διαλυτών και κοκκωδών λιπασμάτων – βίντεο

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1