Interessante ideer til at skabe et moderne og praktisk grillområde

opholdsområde med grillNår dacha var forbundet kun med drivhuse, senge og besøg for rutinemæssige anliggender indhold haven. Men i dag ejere af private grunde foretrækker friluftsliv, så de kraftigt udstyre deres ejendele for at kunne samles med venner i gården, tilberede et måltid over åben ild og bare tilbringe tid komfortabelt. Selvfremstillet grill af mursten – i vores artikel!

åbent område med grillBrand har altid en samlet funktion. Omkring ham samlede familier op for at varme op, lave mad og lytte til grinernes opspringende sprængning. Dette er en glimrende måde at slippe af med stress efter en hård dag og helt slappe af.

grill i sommerhusetI dag er grillovnen ophørt med at være en luksus, som vi kunne observere i amerikanske film. Dette er en overkommelig enhed, som kan installeres selv i de mindste områder, men kan ændre dit liv dramatisk. åben spisestue med grill

Hvorfor har jeg brug for en grill?

Enheden har to hovedfunktioner. På den ene side tjener det til at lave mad i brand i den friske luft, og på den anden side er det et socialt objekt, der tjener som et samlingssted for familier og venlige virksomheder. Denne slags udendørs pejs og grill i en bygning, kun beskyttet mod vind og regn. Desuden lukker ovnen dørene, så du kan ikke være bange for at være nær under madlavning eller lugt af røg.

lille kompleks for familierGrillpladsen er udsmykningen af ​​ethvert område, hvor du kan have en god tid efter at have arbejdet i haven. Derudover er der ikke noget bedre end at selvstændigt forberede en skål med en røg på ilden i ovnen og dele dette måltid med familien.

Generelle øjeblikke

Grillområdet består oftest af en komfur, møbler, fortelt eller havepavillon og andre egenskaber valgt i en lignende stil. Baldakinen beskytter mod dårligt vejr, og hyggelige lænestole giver mulighed for at arrangere med glæde de nuværende.

behagelig hvile på det åbne områdeJo mere du er i fri luft, desto bedre vil du føle. At bringe til liv en god tradition for periodiske familieforsamlinger ved ilden vil være en glimrende løsning for at styrke familiebånd og åndelig harmoni.

opholdsstue med grill i nærheden af ​​husetHvis problemet med manglende ledig plads er det værd for dig, kan du bruge den mobile version af grillovnen. De kan installeres hvor som helst og derefter foldes og rengøres. De er billigere end stationære muligheder, og steder tager op meget mindre. Ikke desto mindre er der i mobile ovne ingen røgfjernelsesfunktion, og deres funktionalitet er stærkt begrænset. grill under forteltet

Vælg et sted til ovnen

stort opholdsområde med grillAt vælge et sted bør næres meget nøje. Ud over den obligatoriske kombination af zonen med det omkringliggende landskab, skal du være opmærksom på følgende ting:

  1. Tilstedeværelsen af ​​et tag spiller en stor rolle, fordi baldakinen gør dig uafhængig af vejroverraskelser.
  2. Det er ønskeligt, at haven stier fører til grillpladsen.
  3. Lad plads til installation af et spisebord og stole.
  4. Røg bør ikke bære af vinden til et rekreativt område eller en legeplads.
  5. Ovnen må ikke installeres i nærheden af ​​huset, under træerne og i nærheden af ​​buske for at minimere risikoen for brand såvel som i nærheden af ​​det tilstødende hegn for at undgå eventuelle konflikter.
  6. Det er bedst at opbygge en platform for hele grillområdet, for ikke at ødelægge plænen.
  7. Alle brændbare stoffer skal fjernes længere væk.

originalt designOfte vil du være i grillpladsen om aftenen, derfor er der brug for yderligere belysning. Til dette er bærbare lys, der er hængt på træer, LED-kranser og lamper egnet.

Eksempler på design til grillovne

Siddende hjørne ved hyttenGrillområdet bør kombineres i stil og materialer med det omkringliggende landskab. Hvis området er dekoreret med brædder, og over hovedet stiger træets trætak, så skal elementerne omkring ovnen også dekoreres med et træ. Husk dog, at der i betragtning af den øgede brandrisiko ved en sådan konstruktion kræves specielle beskyttende imprægneringer.

grill i stil med minimalismeBrændeovnen, der vender ud mod kaminen og udsmykningen af ​​restområdet med fliser, vil se harmonisk ud, hvis der er statuer af sten, asfalterede stier og forskellige stengenstande i haven.

grill i stil med dyrelivBrickforing er en anden interessant måde at dekorere rummet omkring komfuret. Det er bedst at vælge forskellige nuancer.

multifunktionelt rekreativt områdeHvis hovedbygningens vægge er malede hvide, skal du dekorere grillpladsen i samme toner. Strålende rustfrit stål passer perfekt til den polerede overflade af mælkefarvetabellen.

moderne design af rekreationsområdetElskere af moderne design i højteknologisk stil skal være opmærksomme på MDF-paneler med blank PVC-film. Skarpe hjørner af alle former, minimalisme i detaljer og stålskinne af ovnen giver indtryk af høje omkostninger til relativt lave omkostninger og gør designet ultramoderne.

grill i højteknologisk stilDu kan installere en grillovn overalt, selvom du ikke har dit eget websted. I dette tilfælde støder den stationære ovn til en af ​​væggene i huset ikke kan undgås, så alvorligt tackle spørgsmålet om brandsikkerhed.

grill ved husets væggeUnder alle omstændigheder vil denne fashionable og praktiske egenskab af et privat hjem føje komfort til dit lands liv, og det vil også gøre det muligt for hele familien at nyde velsmagende mad kogt på trækul.

Ideer til grill i landet – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 77