Aroma af sommer eller kompot af gul blomme

gul blomme til compoteEn af de lyse påmindelser fra sidste sommer, opbevaret på hylderne i spisekammeret, er en komposit af gul blomme. Og det er sandt, kun med et udadrettet udseende vil en krukke varm, solrig drik glæde den æstetiske smag. En duftende, sød compote slukker ikke kun tørst tørst, men bliver også en vitaminbarriere på vej til avitaminose.

I modsætning til drikkevarer fremstillet af frugter af blå sorter, giver den gule blomme komposten en mere sød smag, så du bør ikke lægge meget sukker.

Plum drikke

compote af gule blommerEn af de enkleste og nemmeste at forberede opskrifter af compote fra gul blomme til vinteren er en enkelt påfyldning af frugt med sukker sirup. Trods det faktum, at drikken ikke steriliseres yderligere, er den helt opbevaret, og så fordi blommer har deres egen nødvendige syre.

Til forberedelse af to dåser komposit med en kapacitet på 3 liter skal du bruge:

 • modne, men ikke meget bløde blommer – 1 kg;
 • sukker – 600 g;
 • vand – 5 liter.

Trin-for-trin forberedelse af kompot fra gul blomme:

 1. Steriliser flaskerne. canister sterilisering
 2. Frugt at sortere ud, rive af halerne og vaske. Lad tørre lidt. blommer til compote at sortere og vaske
 3. Spred cremen på dåserne, divider dem lige. læg blommer i dåser
 4. I en medium kasserolle hæld vand med en hastighed på ca. 2,5 liter pr. Dåse. Du kan tage lidt mere med en margen. Når det koges, tilsættes sukker. Omrøring, kog sirupen i 5 minutter. kog sirupen 5 minutter
 5. Hæld blommerne med kogende sirup, rulle og dække med et varmt tæppe til selvsterilisering. Hæld blommerne med kogende sirup og rul op
 6. Efter dåserne med compote afkøles helt, lagres i kælderen eller kælderen.

Komponenter af gul blomme med knogler anbefaler at gemme ikke mere end 1 år. Yderligere opbevaring kan være fyldt med madforgiftning på grund af særlige stoffer frigivet fra knoglerne.

Plum compote ved dobbeltfyldning metode

blomme compote uden steriliseringPræparatet til fremstilling af drikke er næsten det samme som i den foregående opskrift. For en tre-liters krukke, tilbered 1 kg modne gule blommer med hårdt kød.

Overrykke, bløde frugter skal efterlades til fremstilling af syltetøj og syltetøj. Ved kontakt med kogende vand kan huden af ​​disse blommer briste – dette vil ødelægge kompotens udseende fra den gule blomme til vinteren og give den en skum farve.

Sæt blommer i en krukke og hæld kogende vand (ca. 2,5 liter). Luk låget og lad arbejdsstykket stå i en halv time. Fra oven er det ønskeligt at dække med et håndklæde. Hæld over blommer med kogende vand

Afkølet vand til at fusionere i en gryde og på basis heraf til at lave sukker sirup, der tilsættes 250-300 g sukker. infusion og kogesirup

Med en varm sirup skal du fylde beholderen med frugt, rulle og pakke den.

Komposit af skrællede gule blommer

Kompot af gule blommer uden pitsDenne drik viser sig at være meget mættet smag på grund af den høje koncentration af frugt og sukker. For billet er det praktisk at bruge liter krukker – de vil tage mindre plads på hylden. Men fra en sådan krukke kan du lave et par liter komposit.

Koncentreret komposit af blommer kan om ønsket fortyndes med kogt vand umiddelbart før forbrug.

Formlen er lidt anderledes end fyldningskompoterne:

 1. Tre kilo søde gule blommer vaskes, skæres med en kniv i to halvdele og tager ud knoglerne. fjern stenen fra vasken
 2. I præsteriliserede krukker lægges den skrællede frugt og fylder dem op til toppen.
 3. Fra 750 g granuleret sukker og 1,5 liter vand, kog sirupen og hæld blommerne.
 4. Læg et gammelt håndklæde i bunden i en stor bred pande eller bækken og læg frugtkanden på toppen og dækk dem med låg. Hæld varmt vand i en pande, bring det kogt og fra det øjeblik at sterilisere kompoteren i 25 minutter.
 5. Fjern forsigtigt glasbeholdere, rul dem op og pakk dem rundt.

 

Komposit fra blommer uden sukkersteriliseret

blomme compote uden sukkerPå grund af at gule blommer har en ret sød smag, kan de opbevares uden tilsætning af sukker.

Plommer i mængden af ​​700 gram pr. Liter krukke vaskes, sættes i en kolander og overgives først – kogende og derefter med koldt vand. Efter alle de flydende afløb spredes de i krukker og hæld den nødvendige mængde kogende vand. Fyld bankerne med frugt

Sæt krukkerne i en bred gryde, dæksel med metal låg og steriliser i 10 minutter. at sterilisere kompotet af gule blommer

At rulle compote fra blommer uden sukker til vinteren, drej krukkerne på hovedet og pakk den op.

Plum compote uden sukker, kogt i en gryde

plum compote i en pandeDen særlige egenskab ved denne drik er ikke kun fraværet af sukker, men også dets forberedelsesmåde. I modsætning til den tidligere opskrift blev blommer forkogte.

Tætte modne blommer i en mængde på 500 gram for at vaske, rive af halerne. Knoglerne fjernes ikke.

Hæld i en kasserolle på 2,5 liter vand. Når hun opvarmer lidt, sættes de gule blommer ud. Kog, blancher i 1-2 minutter, og forsigtigt forsøger ikke at rive skræl, tag frugten ud af vandet og læg den i en flaske.

kog kompotaten i en kasserolleGiv det vand, hvor blommerne blev kogt, kog igen og hæld det i en flaske med blommer. Kork og wrap.

Kompotet til den gule blomme er især populær hos børn, fordi det er en to-i-en-drink: du kan slukke din tørst og have en bid af frugt. Og hvis blommerne forbliver, vil de lave en fremragende blommekage. Generelt, ikke-affaldsproduktion! Derfor vil et par (titus) ekstra krukker nøjagtigt ikke skade.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3