Bagt i ovnen appetitvækkende kød i sennep

kød i sennep i ovnenVelsmagende, appetitvækkende, saftigt og ømt kød i sennep, bagt i ovnen – en hyppig gæst i festlige og spiseborde. Forberedelse af skålen er meget enkel. Men takket være en anden opskrift og mange marinader baseret på sennep opnås fantastiske smag. Vi tilbyder at lave svinekød ifølge de mest populære opskrifter.

De uforanderlige klassikere

kød i sennep i henhold til den klassiske opskriftOvervej den klassiske opskrift på svinekød bagt i sennep. Den er forberedt i lang tid, men simpelthen. Takket være sennep vil kødet være saftigt og ømt.

ingredienser til kogning af kødFor at forberede fadet skal du have en lænde på 0,5 kg og 2 spsk. l. sennep. Hvidløg (ca. 4-5 lobuler) og peber og salt hjælper med at supplere smagen.

Madlavningsproces:

 1. Et stykke kød vaskes grundigt og tørres af med et håndklæde. Stænk på alle sider med peber og salt og lav punkteringer i pulpen, fyldt med hvidløgskage. Derefter bliver kødet smurt med sennep og sendt til køleskabet i flere timer. marinér kød i sennep
 2. I slutningen af ​​perioden er kødet pakket i folie. Dette vil forhindre tab af juice. pakk kødet i folie
 3. Det indpakket kød sendes til en varmebestandig bageplade og derefter til en forvarmet ovn til 180 ° C. Den tilnærmede tilberedningstid er en time. vi sender en ovn
 4. I slutningen af ​​tiden udfolder folien. Og efter at have øget temperaturen, sendes den igen til ovnen i 10-15 minutter for at lave en skorpe. folde folien ud

Det er kun at skære den bagt i folie i ovnen med sennepskød i stykker og tjene til bordet.

Det vil være bedre, hvis du forlader marineret kød for hele natten.

Shank i sauce

skaft i sauceKød er nu stort set “bidende” til prisen. Men det betyder ikke, at du skal glemme det til næste ferie. Vær opmærksom på hjulet. Dens omkostninger er helt acceptable. Og du får mulighed for at servere kød hver dag. En svineknok er tilberedt med honning og sennep simpelthen, men i lang tid. Men alt hvad du behøver er at marinere det, så sæt det i ovnen og lav din egen virksomhed.

ingredienser til bagningFor at arbejde skal du have den faktiske skaft og krydderier, som er sennep i mængden 2-3 st. 1, ½ tsk. ingefærpulver, 50 g mayonnaise, salt med peber, 2 spsk. l. sojasovs og hvidløg. Det har brug for 2 hoveder.

Madlavning:

 1. Først og fremmest skræl hvidløg og skær i 2-3 fragmenter. Hvidløg renses og knuses
 2. Håndtaget skal vaskes grundigt, og hvis der er en sort brunbrunt, skal du skrabe med en kniv. Derefter tørres det med papirhåndklæder og gør mange dybe nedskæringer i huden. De sætter hvidløg skiver i dem. Bemærk at hvidløg skal være helt nedsænket i slots. svinefedt med hvidløg skinnebenet
 3. Nu, med bomuldstråd, pakk hjulet. omhyggeligt bundet med en streng
 4. Forbered marinade ved blanding til homogenitet i en tank sojasovs, friskmalet peber, mayonnaise, ingefær, salt og sennep. Forbered sausen
 5. Prøv marinade på salt og korrigér det. forsigtigt ælt sausen
 6. Smør forsigtigt kødet med marinade, lad det stå i 2 timer alene og læg det i en ærme. smurt med en sovs
 7. Send svinekød med sennep og mayonnaise til ovnen, forvarmet til 200 ° C. Tilberedningstiden er ca. 2-2,5 timer, afhængigt af størrelsen af ​​stykket. Vi sender kødet til ovnen

Før arkivering til bordet fjernes alle tråde. Som garnish anvendes stuvet kål, grøntsager, salat eller Mos kartofler.

Da opskriften bruger sojasovs, skal du være forsigtig med salt, ellers kan du overdrive skålen.

Spicy ribben

svinekød ribben i sennepssaucePork ribs med honning og sennep er en anden lækker skål. Derudover forbereder han sig meget hurtigt – bare hvis gæsterne er på tærsklen. Vi tilbyder to muligheder for madlavning af dette kulinariske mesterværk.

Til fremstilling af svinekød med honning sennep og ovnen behov ribbe (0,4 kg) og honning sennep (1 time. L. Hver komponent).

I klaverblandingen honning med sennep. Massen vil være tyk, så der tilsættes lidt vand til det, indtil konsistensen er tilfredsstillende. mariner ribben i sauceYderligere belagt med ribben og sende den i ovnen en time på 2. Glem ikke ved udløbet af en time, vend ribbenene på den anden side, så de er jævnt ristet. Ribben i sennepssauce klarKogt svinekød i sennep, bagt i en ovn spredt på en tallerken og serveret på et bord med en sideskål eller som selvbetjent skål.

Det anbefales at bruge flydende honning. Men hvis du har kandis sukker, kan du tage det, skal bare forvarme det.

For at forberede “soja” kød i sennep, bages i ovnen kræves 1,5 kg svinekød ribben. På dette beløb skal du tage sojasovs og honning (henholdsvis 5 og 4 spiseskefulde) samt krydderier og olivenolie.

hakkede ribbenRibben vaskes grundigt, tørres med et papirhåndklæde og skæres i portioner. Derefter sænkes de i en pande med vand, brænder, koges og koges i en kvart time. I mellemtiden blandes sojasovs og honning, injicer lidt rød peber og kog i vandbad indtil tykt.

Derefter dyppes ribbenene i en marinade og lægges i en bageplade, forolieret med olivenolie. Fyldt kød sendes til bage i forvarmet til 190 graders ovn. Stegningstid 10 minutter. Når skorpen er dannet, kan kødet trækkes ud og fodres til bordet.

marinader

Selvbagt kød er lækkert og appetitvækkende. Men giv det en udsøgt piquant smag vil kun hjælpe forskellige marinader. Der er masser af opskrifter, og du skal eksperimentere meget for at finde “dine”. Godt felt for fantasi er enormt. Vi tilbyder at overveje flere opskrifter af marinade til svinekød med sennep.

sennep

sennepsindfaldSennep er ikke blot den vigtigste ingrediens i marinader beregnet til svinekød, da det gør kødet ømt og saftigt.

For at forberede marinaden, sennep pulver i mængden af ​​1 el. og 0,5 tsk. friskmalt peber og karry. Yderligere ingredienser – salt (ca. 1 tsk) og 1 el. mayonnaise. Akut vil komme gennem pressen 3-4 hvidløgskage. Denne mængde marinade beregnes for 1 kg kød.

Madlavning:

 1. I klaveret blandes alle ingredienserne til ensartet. bland ingredienserne i en skål
 2. Den resulterende marinade fra alle sider grundigt gnedet med et stykke kød anbringes i en beholder, dække med plastfolie eller et låg og sende i køleskabet i 4-5 timer. smør kød med marinade

I slutningen af ​​tiden, bagt kød med sennep og mayonnaise i ovnen.

Og endelig to lækre marinader.

Orange-honning sennep

Appelsinskal. Mærkeligt, men det er en glimrende ingrediens til marinade til kød med sennep. Derudover kombinerer det godt med honning og sennep og nuancer deres duft.

Til fremstilling af marinade kræves det ½ el. sennep.

Du kan bruge den allerede klar, eller du kan gøre den af ​​pulver.

På dette beløb skal du tage 1 stor appelsin og 1 spsk. l. honning (blomst eller boghvede). Derudover har du brug for 1 tsk. jord peber (ifølge præferencer, duftende, en blanding af peber eller bare sort), spidskommen og 0,5 tsk. salt.

For at få det, bør citrusen vaskes godt, skoldes med kogende vand og derefter fjernes fra det med en skræl ved hjælp af en speciel eller almindelig rivekniv. Sæt alle ingredienserne i klaveret, bland godt og kontroller for salt. Hvis blandingen er meget tæt, vil mineralvand bidrage til at bringe konsistensen til det ønskede niveau (1-2 skeer vil være nok).

Alt, marinade er klar, og de kan sprede kødet og sende det til køleskabet i en time.

Sennepsvin

Troede aldrig, at du kan bruge vin til en marinade? Så prøv at eksperimentere. Og lag sausen med sennep til kød med tilsætning af vin. Vi er sikre på, at parabolen udarbejdet ifølge denne opskrift vil blive nydt af absolut alle. Vinen giver marinade en krydret smag og gør kødet ømt og saftigt.

De vigtigste ingredienser i marinade er 3-4 st. l. sennepspulver, ½ spsk. hvidvin (ikke stærk), og også 5 pæreagtige rober. Balancering af smagen vil hjælpe saltet.

Et vasket og tørret stykke kød skal omhyggeligt dækkes med sennep. Mængden af ​​pulver kan styres afhængigt af svinekroppens størrelse. I denne tilstand forlades kød i en time ved stuetemperatur. I mellemtiden rengør løgene og send det gennem kødkværnen. Denne vin hældes i vin, blandes grundigt og gnides med kødblanding i sennep og efterlades igen for at marinere i 2 timer. Det sidste trin er at tilføje kød, lad i yderligere 30 minutter. Alt, svinekød er klar til at blive stegt i en stegepande eller i en ovn.

Kød i sennep, bagt i ovnen – kroneskålen på et festligt bord. Og brugen af ​​forskellige marinader i færd med at lave mad – muligheden for at give nye smag hver gang.

Tilberedning lækre marinader til kød – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3