Bevarelse af søde kirsebær i egen juice

kirsebær i sin egen saftEn rig kirsebærhøst er efterspurgt i krukker. Ud over konservessyre, compote, syltetøj, kirsebær i sin egen saft til vinteren, vil der være et glimrende udvalg i denne liste. Til et sådant præparat skal kirsebæren sorteres nøje, så der ikke er rotte bær. Selv et stykke kan ødelægge hele emnet. Kun modne og friske frugter er egnet til opbevaring i deres egen juice. Kirsebær er mere tætte i struktur end kirsebær, når de udsættes for varme temperaturer, vil det ikke miste sin form. Derfor bør den ikke opbevares i koldt vand i kort tid før konserves som kirsebær.

Sød kirsebær i sin egen saft, lukket om vinteren, er perfekt som fyldning til lækre tærter eller tærter. Til dette formål er det ønskeligt at bevare bær uden sukker. Forberedelse skal du tage kirsebær af hvidt, lyserødt, rødt sort, rammed i krukker og steriliseret i en gryde i 10-15 minutter. Så er det forseglet og opbevaret.

Hvid kirsebær i sin egen saft med knogler

hvid kirsebær i sin egen saftOpskriften til søde kirsebær i sin egen saft til vinterhviden skal have en liter krukke. På en sådan kapacitet vil der gå omkring 700 gram mellemstore kirsebær. Sukker bør tages for at optage ¼ af beholderen (ca. 200 gram). Denne opskrift bestemmer proceduren for sterilisering af krukker med kirsebær indeni.

fremstilling:

 1. Steriliser den glasbeholder du har valgt. Man kan behandles med varm damp med en tekande, men hvis du planlægger at lukke et stort parti af frugter, så udføres denne procedure bedst i ovnen eller mikrobølgeovnen. kan sterilisering
 2. Hæld ufuldstændigt glas sukker. hæld sukker i dåser
 3. Kirsebær vaske, slippe af med den forkælet, fjern blade og stilke. at røre og vaske den søde kirsebær
 4. Fyld krukken med bærene til toppen. Hæld kirsebærstofferne med kogende rent vand over bøjlerne. Op til halsen behøver du ikke at fylde i løbet af steriliseringen, den tomme kirsebærsaft vil optage det tomme rum. at fylde dåser med rene kirsebær
 5. Sæt et rent håndklæde på bunden af ​​panden, fyld med vand og opvarm det let. Sæt krukkerne af kirsebær i en gryde, så varmt vand når skuldrene. Start en sterilisering, der varer i 30 minutter. sterilisering af sød kirsebær i egen juice
 6. Fjern forsigtigt tangene fra puljen med bestemmelser, stram dem tæt med låg, vend dem om, pakk dem, indtil de køler ned. Næste dag, giv den sædvanlige stilling og læg den i pantryet.

Hvis der efter sterilisering af dåser med kirsebær ikke tillod tilstrækkelig saft, og efterladt et tomt sted til randen, skal det fyldes med kogende vand. Først efter er det muligt at tilstoppe lågene.

Sød kirsebærrosa, sorte sorter i sin egen juice med sterilisering

rød kirsebær i sin egen saftBillets fra kirsebær til vinteren, hvis opskrifter ikke er meget forskellige, men alligevel kræver en vis orden, når de bevares. Forberedelsen skal bruge 700 gram mellemstore kirsebær, som skal passe i en liter krukke eller to halv liter. 100 gram sukker vil gøre billets ikke tilstrækkeligt sød, som i fremtiden vil tillade brugen af ​​bær til bagning. Sirupen vil være 0,5 liter vand.

fremstilling:

 1. Bær slippe af med affald, haler og vask. modne kirsebær vaske og skrælle
 2. Fyld kirsebærene med en ren, steril krukke. Top med sukker. kan fylde kirsebær og fylde med sukker
 3. Kog vand og hæld det i krukken. kog vand til sømning
 4. Send krukken til 10-minutters steriliseringsprocedure. steriliser 10 minutter
 5. Tætning med hermetisk lukkede låg. Vend om til en dag. Afkøle bestemmelserne i spisekammeret.

Bunden af ​​panden før sterilisering skal sendes med en tynd klud for at undgå glassprick under påvirkning af varm temperatur.

Søde kirsebær i deres egen juice uden sterilisering

Kirsebær i sin egen saft til vinteren uden sterilisering sørger for dens opbevaring pitted. Opskriften skal bruge 2 kopper kirsebær og 1 glas sukker. Bevarelse vil give 1 tsk citronsyre. Frugterne af sådanne bestemmelser om vinteren kan spises uden at bekymre sig om knogler.

fremstilling:

 1. Med revne bær for at fjerne haler, løv, skylles grundigt. Sæt i en kolander og lad alt vandet afløb. Rens den søde kirsebær fra halerne og vask den
 2. Fjern knogler og send til rene, presteriliserede krukker. kan fylde bær med pitted bær
 3. Fyld med sukker og citronsyre. Hæld ingredienserne i vandet. Hæld det forsigtigt med en tynd strøm, så glasbeholderen ikke knækker. Hæld bær med kogende vand
 4. Efter bugten er de straks forseglet med et tyndt låg. Wrap, behøver ikke at vende.

For koncentreret juice fra bær kræver fortynding med kogt vand i de proportioner, der passer til din smag.

Klassiske opskrifter til konservering af kirsebær kan diversificeres ved at tilføje andre bær eller frugter. Du kan også tilføje en række krydderier til at mætte smagen med visse noter. Delicious Berry blanks til dig!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 40