Black currant compote – vinter del af vitaminer

solbærkompotEn compote lavet af solbær vil glæde alle familiemedlemmer med sød og sur smag og rig mørk lilla farve. Næsten hver have og grøntsagshave vokser vinranker, så det er ikke nødvendigt med finansielle omkostninger, så det er vigtigt i vores tid at lave billets fra deres bær. Det vil blive brugt kun en tid, normalt besætter omkring en time. Ud over compotes kan sort currant laves fantastisk syltetøj, syltetøj, gelé, juice, sauce, gelé, vin og fyld i tærter.

Nytten af ​​sort currant

Planten indeholder vitaminer C, E, B, PP, jern, calcium, zink, beta-caroten, natrium, fosfor, magnesium, organiske syrer og andre nyttige stoffer, der ikke forsvinder under varmebehandlingen under konserves. Denne kendsgerning er relevant i forberedelserne af kompot af sort vinbær til vinteren. Også sort currant har alle de ingredienser, der tillader det at blive opbevaret i dåser i lang tid uden eddike og citron tilsætningsstoffer.

I currantbusken er nyttige ikke kun bær, men også blade, blomster og nyrer. På grund af det store indhold i bladene af C-vitamin gør de bouillon, som positivt påvirker hjerte- og blodkarens arbejde. Tinkturer af nyrerne og kviste bruges som lotioner på øjnene, såvel som på steder, der er beskadiget af eksem og dermatitis. Regelmæssigt forbrug af currant bær gør dem antipyretiske, beroligende, tonic, diuretikum, antiinflammatorisk, antiseptisk og restaurerende. Ud fra de ovennævnte gavnlige virkninger af mikroelementer på kroppen er det nødvendigt at styrke immuniteten af ​​et glas compote hver morgen.

Du kan ikke bruge solbær mennesker med høj surhed i maven og dem med tendens til trombose.

Black currant compote hurtigt

blackberry compote på en hurtig opskriftOpskriften til compote af solbær til vinteren giver 1 – 1,5 timer af din tid. For at skabe sådanne bestemmelser vil der være behov for 600 gram bær, som opbevares i en sirup bestående af 2,7 liter vand og 300 gram sukker. En sådan bevarelse giver ikke mulighed for sterilisering af krukker med bær, hvilket forkortes kogetiden betydeligt og kaldes sikkert til en “hurtig” opskrift.

fremstilling:

 1. At plukke bær, slippe af med visnet og forkælet. Sæt dem i en skål med koldt vand og skyl. Tøm det beskidte vand, og hæld den rene vin inde i krukken. At rense og vaske vinerne
 2. Kog vand og hæld halvdelen af ​​krukken med brasen i den. Dæk låget, lad i 40 minutter for at mætte bærene med vand. halvt fyld beholderen med kogende vand
 3. Hæld i sukker i en kasserolle eller en skål, og hæld det fyldte vand fra krukken ind i det. Kombiner hele konsistensen og kog den. i en gryde med infusion hæld sukker
 4. Hæld krukken med sirupen modtaget en anden gang og stram låget fast. Kompot af sort currant til vinteren uden sterilisering wrap i en tyk klud før afkøling. Derefter kan du lægge den i lager til opbevaring.

Bær kan ikke slippe af med pedicels. Deres tilstedeværelse vil ikke skade sikkerhedsbestemmelserne, og indkøbene vil have en dekorativ udseende.

Kompot af solbær og æbler

compote af solbær og æblerEn vinterdrink lavet af solbær kan bevares ikke kun i ren ydeevne, men også kombineret med andre frugter eller bær. Fremtidige bestemmelser erhverver ikke kun en anden smagsforretning, men blander også med mange andre nyttige stoffer. En sådan vitaminiseret blanding kan være en sammensætning af æbler og solbær. Det vil gå 500 gram æbler og 150 gram vinmarker. Sirupen indeholder 5 store sukkerrør og 3 liter vand.

fremstilling:

 1. Vask æblerne, opdel dem i 4 dele, fjern knoglerne. Formen af ​​æbler kan gives nogen, selv en dåse hel vil være en god idé. vaske og skære æbler
 2. Skyl vinerne. solbær og smadre
 3. Saml vand i en pande og dypp ind i det stykker æbler og sort currant. Kog det. kog kompotaten i en kasserolle
 4. I kogende frugter til at falde i søvn sukker, for at reducere ild og koge minutter 5. Tilsæt sukker og kog indtil færdig
 5. Hæld i dåser og kork. Kompoteren er klar!

Hermetiske frugter bortfalder ikke nødvendigvis efter at du har slået fat i krukken. De kan spises lige sådan eller lade som en fyld i tærter.

Black currant compote med orange

kompot af sort currant og appelsinEn usædvanlig smag af vinrankompot vil blive opnået ved tilsætning af citrus. På compote af sort currant og appelsin bør tage 1 liter bær, appelsinbund og 350 gram sukker.

fremstilling:

 1. Vask bærene. Forberede bær til bevarelse
 2. Du kan slå en orange i en tråd af enhver ønsket form. Forbered en orange til compote
 3. Sæt ingredienserne i en krukke og hæld i 5 minutter med kogende vand. læg ingredienserne i en krukke og hæld kogende vand
 4. Dræne det aromatiske vand i en gryde, opbevar sukkeret, opløs ved kogning. at lave sød sirup til kalvekompot
 5. Hæld citrusfrugter og bær med kogende sirup. Rul straks op, vend om og vikle.

Kompot af sort currant og hindbær

compote af sort currant og hindbærAt kombinere to sæsonbetonede bær i forberedelsen af ​​en duftende drink er bare en glimrende ide. Dette resultat kan være en kompote lavet af solbær og hindbær. Black currant på det du skal rive off så meget som du vil, afhængigt af dit ønske, hvor koncentreret du ønsker at se compote. Den anden hovedkomponent er 200 gram hindbær. 1 kilo sukker, fortyndet i 1 liter vand, vil fungere som en sirup. Tilsæt også hindbær til sirupen.

fremstilling:

 1. At sortere og vaske vinbærsbærene. Blanch 5 minutter vasket frugt. blanchederibber
 2. Placer de vaskede frugter i steriliserede krukker. Fyld krukker med bær med en tredjedel
 3. Sirupen brygges fra vand, sukker og samme sted indeholder hindbær. kog hindbærsirup
 4. Den kogende hindbærblanding hældes i dåser med kronblade. Dæk låget, vent i 5 minutter. at fylde vinranden med hindbærsirup
 5. Dræn væsken i en gryde, kog igen og hæld dåserne igen. Cork, det er klar!

For at øge smagen, kan du tilføje citron skaldet skiver og citron.

Kompot af sort currant kan kombineres ikke kun med æble og hindbær. Der er mange opskrifter til konservering af denne drik med andre ingredienser. Det kan være: jordbær, pærer, rødbærer, mynte, citron, lime og endda agurker. Forberedelsesstadierne med andre ingredienser vil være de samme som i ovenstående opskrifter, kun antallet af dem vil variere alt efter din smag. Selv mængden af ​​sukker er reguleret, alt efter dine præferencer. Bon appetit!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7