De bedste opskrifter af tomatjuice gennem en kødkværn til vinteren

tomatsaft til senere brugOpskrifter af tomatjuice til vinteren gennem en kødkværn hjælper dig med at forberede en rigtig godbid for dig selv og dine kære. Denne drik hjælper med at genoplade batterierne i den hårdeste kulde. Den indeholder et stort antal vitaminer og sporstoffer, der er nødvendige for sundheden. Forbered saften er meget simpel, vigtigst lager op på friske tomater og vælg en passende opskrift.

Klassisk opskrift

fremragende juice til vinterenForbered en drink med den sædvanlige smag let. Opskriften på tomatsaft til vinteren gennem en kødkværn foreslår at bruge følgende ingredienser:

 1. Tomater – 10 kg.
 2. Sukker – 100 gr.
 3. Salt til smag.

Friske tomater er forberedt til forarbejdning. For at gøre dette skal du skylle dem grundigt i rindende vand. Skær alle de beskadigede steder og stilkene ud. Vask tomaterne Skær tomaterne i små terninger. skære tomater Kør gennem kødkværnen. hakkekødDet er bedst at bruge en speciel juicer-juicer. Hvis det ikke er tilfældet, skal du filtrere den resulterende vandløb med en sigte. Så du kan frigøre saften fra frø og skræl. at gratulere

Hæld saften i en stor beholder og læg på en flamme. Tilsæt salt og sukker. Rør konstant, vent til væsken koger. brygge juice

Tomatjuice gennem en kødkværn opbevares hele vinteren i ukuporennyh glasburer. Før du hælder saften i dem, skal de omhyggeligt steriliseres. Behandlingstiden for den to-liters dåse er ca. 20 minutter. Glem ikke at sterilisere og dække.

At spildes saften er bedst i en eller to liter krukker.

Efter at saften begynder at koge, skal du fjerne skummet fra det. Kog i yderligere to minutter. Hæld over de forberedte banker. Tætning med låg. Sæt lågene på lågene, læg dem i et varmt tæppe og lad dem afkøle i denne tilstand. kan fylde banker

Når bankerne er helt afkølet, skal de fjernes for opbevaring. Det er bedst at gemme tomatjuice gennem en kødkværn hjemme i en kælder eller et køligt skab.

Opskrift med krydderier og eddike

tomatsaft med krydderierEn drink med en rig krydret smag kan laves ved hjælp af en anden opskrift. Følgende komponenter er nødvendige til fremstilling:

 1. Tomater – 11 kg.
 2. Sukker – 500 gr.
 3. Salt – 180 gr.
 4. Sød peber – 32 ærter.
 5. Kanelpulver – 3 tsk.
 6. Carnation – 8 knopper.
 7. Muskat – en knivspids.
 8. Hvidløg – 3 fed hvidløg.
 9. Rød jordet peber – 0,5 tsk.

Vask tomat i rindende vand. Fjern alle stænger og steder, hvor spor af ødelæggelse er synlige. Skær tomaterne i små skiver. hugge tomater Rul gennem kødkværnen. Stamme med en sigte.

Tilberedt juice hældes i en gryde og koges i 30 minutter på en lille flamme. Indtast salt og sukker. Kog i yderligere 10 minutter. Indtast derefter alle andre komponenter. Kog i yderligere 10 minutter. kanister sterilisering i mikrobølgeovnHæld den tilberedte saft over de tidligere steriliserede krukker. Tæt lågene let. Pak med et varmt håndklæde eller tæppe og lad det køle af. saften er klar

For at forbedre denne opskrift af tomatsaft til vinteren gennem en kødkværn er det muligt at have tilsat den hakkede bulgarske peber. Herfra vil smagen af ​​drikken blive blødere og mere intens.

Opbevar dåserne med en drink på et køligt sted.

Opskrift med basilikum

lækker tomatsaftHvis du kan lide den klassiske italienske kombination af basilikum og tomater, så vil sådan saft helt sikkert være til din smag. Forbered det, forbered komponenterne:

 1. Tomater – 5 kg.
 2. Grøn eller lilla basilikum – 1 stor flok.
 3. Salt ca. 100 gr.
 4. Sukker – 100 gr.

Skyl alle tomater godt. Fjern alle forkælet dele og stilke. Skær i terninger. Rul gennem kødkværnen og slip gennem en sigte.

Hæld den tilberedte saft i en kasserolle og kog i 20 minutter. Derefter indtastes salt, sukker og jordbaseret basilikum.

Til denne opskrift kan du også bruge tørret basilikum, men det er bedre at give præference for frisk grøntsager.

hæld i dåserHæld den tilberedte saft over forsigtigt steriliserede krukker og stram lidsene tæt. Placer dåserne med dækslerne nedad. Pak det i et tæppe. Vent til fuldstændig afkøling.

Tomatjuice med løg og peber

god drink til vinterenDem, der vil vide, hvordan man laver tomatjuice gennem en kødkværn mere pikant, er det værd at være opmærksom på denne opskrift. Det kræver følgende komponenter:

 1. Tomater – 9 kg.
 2. Bulgarisk peber – 3 stk.
 3. Hvidløg – 5 tænder.
 4. Løg – 1 hoved.

Grøntsager vasker og fjerner alt forkælet. Tag frøene ud af peberfrugterne. Skræl tomaterne fra skindene og knus dem i terninger. Grind løg og peberfrugter.

For hurtigt at skrælle tomaterne fra skrællen, sænk dem i et par sekunder i kogende vand, og afkøl derefter straks i isvand.

Alle grøntsagerne snoet gennem en kødkværn. Den resulterende vandløb gnides gennem en metalsigte. Hæld saften i en gryde. På en lille flamme vent på kogningen.

tomatsaft uden steriliseringAfslut saften på steriliserede krukker og luk dem med låg. Sæt tæppet om og vente, indtil det er helt nedkølet. Derefter kan du fjerne saften til opbevaring i et køligt rum.

Vælg en passende opskrift for dig selv og lav en velsmagende og sund juice til hele familien.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 54