Det rigtige valg af avocado er garantien for en lækker skål

god moden avocadoOversøiske eksotiske har længe kommet ind i det russiske køkken, men ikke alle ved hvordan man vælger en avocado, for ikke at blive forvekslet og ikke skuffet. Selv om dette er en fælles frugt til forskellige salater og sidevarme, er det stadig sværere at forstå det end i æbler eller tomater. I dag vil vi forsøge at gøre dig bekendt med denne gave af naturen og fortælle alt om sit rigtige valg.

Hvad er avocado, og hvad spiser det?

avocado træTil at begynde, lad os finde ud af hvad alle de samme spørgsmål, og derefter se på, hvordan man vælger en moden avocado, som vil behage en delikat smag og en behagelig, karakteristisk aroma.

Hjerten i vores fortælling har et andet interessant navn – alligatorpæren. Formen af ​​frugten, i virkeligheden, som en pære, men dens ru overflade er mørkegrøn farve, med markante bump ligner krokodilleskind, derfor sådan en poetisk navn. Vilde vilde oversøiske eksotiske dyr vokser i Mexico og Sydamerika, men kulturelle arter dyrkes med succes i Europa. Det amerikanske persiske træ, som giver fantastiske frugter, kaster aldrig blade, men kan nå op til 20 meter i højden. Dens krone ser luksuriøse og udbredte ud.

En sjusket avocado kan ikke lide at du smager. Det er fast, og det umodne kød har en ubehagelig bitterhed. Den modne frugt er blød, lidt olieagtig i tekstur, med en sødlig smag. Det er en integreret ingrediens i verdensberømte hot mexicanske saucer.

Hvis du fejlagtigt valgte en umodig frugt, skal du ikke modløses. Vi vil fortælle dig, hvordan du modner avocadoer hjemme, men først lad os finde ud af, hvordan du vælger det korrekt fra al den sort, der tilbydes i butikkerne.

Lære at vælge avocado korrekt

avocado af forskellige sorterSå vi har brug for en moden frugt, fordi den umodne frugt er næsten uspiselig på grund af ubehagelig bitterhed. I dag findes der i mange butikker en usædvanlig grøn gæst hele året rundt, så med at søge efter problemer ikke opstår. Men med valget af en ideel prøve – det kan det.

avocado modnerNogle vigtige tips om hvordan man vælger den rigtige avocado er:

  1. Ved blødhed. Så er der en anden fare: selv en ikke-fast, let prominaetsya når der trykkes inde alligator pære, er tættere på knoglen, kan fortsat være tærte. Selvfølgelig er det bedre at tage den frugt, der er blød til berøring, fordi hård som en sten – absolut umoden. Men når du vælger, være opmærksom på andre tegn.
  2. Efter farve. Det næste vigtigste kriterium for evaluering er hudens farve. Avocado, ser, går gennem stadierne fra lysegrøn til næsten sort. Den mørkere er den modne frugt. Letteste i fødevarer er endnu ikke egnet, dyb-grøn nuance indikerer, at det valgte eksempel kan spises på en dag, mørkegrøn – umiddelbart efter overtagelsen, og udtrykte sorte rapporterede, at frugten moden.
  3. I henhold til håndtagets tilstand. Du har valgt en blød avocado af mørkegrøn farve, men for kontrol skal du være opmærksom på pletten tilbage efter fjernelse af stiklinger. Den bedste frugt har en lysegul farve. Men hvis pletten mørkedes og blev mørk brun – før du moden alligatorpære.
  4. På banke knogler. Her er alting simpelt: Skud forsigtigt dit yndlingsprøve i nærheden af ​​øret. Hvis du hører benet, der tapper indeni, er det et sikkert tegn på den rigtige tilstand.

skære frugter af avocadoNu ved du alle hemmelighederne om, hvordan man vælger den perfekte avocado. Men lad os fokusere på andre punkter, hvorpå hver værtinde skal have en ide. For eksempel er det dårlige den overrykte frugt? Det bliver blødt og umuligt at håndtere, især – skæring. Hertil kommer, at kød af en sådan frugt er farlig forgiftning, da det ofte allerede er rotet indefra. Det kan forårsage forstyrrelse af mave-tarmkanalen. Men de umodne kan købes. Det er ikke så svært at bringe det til den rigtige tilstand derhjemme. Dette vil blive diskuteret nedenfor.

Farven på alligatorpærens hud er afgørende for valget af den rigtige frugt, men der er nogle hemmeligheder. Kom fra en række. Faktum er, at der er en californisk avocado, kaldet stadig haas. I moden form er den en rig brunlig eller endog sort farve, og i dette tilfælde angiver farven ikke overgrowth, men taler derimod om et normalt modningstrin.

skiveskåret avocadoNå et par ord om, hvordan man renser avocadoen, for ikke at skade kødet. Det hele afhænger af, hvad du planlægger at bruge frugt til. Hvis saucen, derefter skæres i halve, trække sig ud knoglen, og kødet fjernet den sædvanlige skeen, skrabning op væggene. En anden ting – ruller eller salat. For dem skal alligatorpæren skæres i tynde strimler, terninger. Frugten vaskes grundigt, skæres, benet fjernes. Tag forsigtigt huden op fra overkanten og rip den af. Den rydde frugt skæres efter behov.

Funktioner af opbevaring og modning

Nu ved du ikke kun hvordan man vælger den rigtige avocado, men hvordan man rengør den til forbrug. Lad os se på lagerfunktionerne.

avocado egnet til brugEn frugt kan nemt serveres hjemme, og det tager ikke meget tid. Og alligevel, hvordan man opbevarer avocados, så den modner? Der er ikke noget kompliceret. Sæt den tørrede frugt på et mørkt, varmt sted, lad i to eller fem dage. Du kan fremskynde processen. Ethylengas vil bidrage til at opnå det ønskede, og dets aktive producenter er æbler eller bananer. Sæt dem i en taske med avocado og rengør igen på et varmt, tørt, mørkt sted. Alligator pære vil være klar til at spise meget hurtigere. Her, måske og alle de hemmeligheder, hvordan man opbevarer avocado.

Opbevar ikke frugt i plastposer, for i dem kan den “kvæles” og forringes. Den bedste løsning – en papirbeholder eller en træ, papkasse. Kan placeres i en lærred taske.

At vide, hvordan til at bestemme modenhed en avocado, vil du nemt kunne vælge den perfekte stykke frugt, velegnet til salater, samt for den lækker sauce, friske rundstykker. Vi ønsker dig en glad familie af nyttige avocadoer!

Sådan vælges og rengøres avocado – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 3