Gentag og duftende marmelade fra kirsebær uden grober

sød kirsebær syltetøjHvem kan ikke lide saftige, søde kirsebær? Desværre passerer deres sæson hurtigt, men jeg vil gerne forlænge glæden så længe som muligt. Der er ikke noget nemmere – du kan rulle op for vinteren marmelade fra kirsebær uden grober. Det har en mere sød smag end kirsebær, men ikke sukkerholdig, foruden er det meget duftende og ser smukt ud.

Generelle anbefalinger for den sure kirsebærmarmelade

Til konservering af marmelade, du kan bruge alle sorter af kirsebær, men den mest lækre delikatesse fås fra Napoleon kirsebær (pink og sort), og Francis Trushenskaya.

Syltetøj vil vise sig at være sødt i tilfælde, hvor alle bærene er modne.

Før du kan koge marmelade fra en sød kirsebær uden en sten, skal bærene skylles grundigt og rives af petiolerne. Og selvfølgelig rense knoglerne. Det er værd at bemærke, at processen med at fjerne gruber er ikke let. I modsætning til kirsebær er kirsebærknogler tæt knyttet til papirmassen, og det er svært at tage dem ud, men det er muligt. Hvis der ikke er nogen speciel enhed, der letter processen, er en almindelig stift egnet til dette formål.

fjernelse af sten fra kirsebærHvis der var varmt vådt vejr under blomstring og modning af frugt, er der stor sandsynlighed for, at larverne kommer frem i bærene. Ved opdagelse af “ubudne gæster” skal kirsebæret før forarbejdning fyldes med koldt vand og efterlades i et par timer. Larverne vil overflade i løbet af denne tid, og kirsebæret bliver rent.

Opstår under tilberedning af syltetøj, skum skal fjernes, ellers kan lagringstiden reduceres betydeligt.

For at holde bærene intakte, er det bedre at forberede syltetøj i et par dråber – så den søde kirsebær vil have tid til at suge sirupen og holde sin form.

Søde kirsebær i deres egen saft

kirsebær i sin egen saftMættet syltetøj fra kirsebær uden grober til vinteren opnås, hvis bærene er kogte i deres egen saft uden tilsætning af vand. Den eneste nuance er, at du vil have saftige søde kirsebær, som vil være i stand til at fordele nok væske.

Til fremstilling af syltetøj skal sukker og bær tages i forholdet 1: 1. Af 1 kg kirsebær opnås ifølge denne andel 1,2 liter syltetøj.

Trin-for-trin instruktion:

 1. Modne saftige kirsebær vasker, fjerner knogler og hældes i en kogeskål. læg kirsebær i en madlaveskål
 2. Fyld bærene med sukker og lad dem gå i ca. fem timer, så de starter saften. falder i søvn med bær sukker
 3. Efter den angivne tid, sæt beholderen med bærene på pladen. Giv emnet kog, stram ilden til et minimum og piercér i 5 minutter. Fra tid til anden skal du røre marmeladen, så den ikke brænder ud. Når pladen er lukket, skal emnet helt afkøles. Dækslet behøver ikke at være dækket – så overskydende væske fordamper hurtigere. kog en sød kirsebær
 4. Gentag proceduren yderligere to gange, og tag skummet ud, som det fremgår.
 5. Efter den tredje madlavning skal du sætte den tilberedte syltetøj på rene krukker og rulle dem op.

Hvis i 5 timer den søde kirsebær stadig tillod lidt juice, fortvivl ikke. Situationen kan korrigeres ved at tilføje lidt vand (ikke mere end 200 g).

Tykk kirsebær syltetøj i sin egen saft med gelatine

kirsebær syltetøj med gelatineEn universel opskrift på syltetøj uden pips er implementeret på bare 5 minutter. Takket være tilsætningen af ​​gelatine spredes en sådan dessert ikke over pandekager, og det ser også ud til at være meget smuk.

Da sukker vil blive krævet næsten tre gange mindre end i den tidligere opskrift, er det nødvendigt at vælge sødt kirsebær sorter for syltetøj.

Nødvendige ingredienser:

 • bær – 2 kg;
 • sukker – 600 g;
 • vand til gelatine – 400 g;
 • gelatine – 60 g.

Så for at forberede en tyk marmelade fra kirsebær uden grober:

 1. Bærne falder i søvn med sukker og forlade i 5-6 timer, så de lader saften. bær falder i søvn og forlader et stykke tid
 2. Tag emnet i kog, tag skummet af og kog i 5-6 minutter. at fjerne skum fra marmelade
 3. Mens syltetøj er klar, fortynd gelatine i koldt vand. opløse gelatine
 4. Indfør gelatine i billet, omrør kirsebærne regelmæssigt, så der ikke dannes klumper. Hvis gelatinen er frosset, kan du smelte den lidt over en langsom brand.
 5. Når syltetøj med gelatine koges, skal du slukke for kogepladen og hælde den over krukkerne. hæld marmelade på banker

Kirsebær syltetøj med citron

marmelade fra kirsebær og citronTil særligt utålmodig sød tand er en opskrift på syltetøj fra kirsebær uden gryder med citron, kogt på en gang, nyttigt. Varigheden af ​​tilberedningen afhænger af den ønskede konsistens – jo tykkere syltetøj, jo længere tid tager det at lave mad.

ingredienser:

 • 1 kg sukker og bær
 • 1 stor citron.

Teknologi til forberedelse:

 1. Citron skræl og skær. hak en citron til syltetøj
 2. Fra kirsebæret skal du tage knoglerne op, dividere bæren i to halvdele og læg dem i en kogepande.
 3. Hæld sukkeret, bland, læg citronen og sæt straks på komfuret. at koge syltetøj med citron
 4. Kog jammen til den ønskede tæthed og rulle.

Jam “Fem minutter” med orange

kirsebær syltetøj fem minutterEt særligt træk ved opskriften er en pureeagtig konsistens af dessert, hvilket er ret usædvanligt på baggrund af traditionelle emner. I stedet for citron bruges en appelsin.

Renset kirsebær i en mængde på 1 kg og en halv af medium orange, skåret i stykker, slib i en blender.

Hæld massen i en gryde, tilsæt 600 g sukker. Kog i 5 minutter over lav varme fra tidspunktet for kogning. Fremkaldende skum bør fjernes.

Varm marmelade nedbrydes i glasbeholdere og lad det køle af.

Jam fra kirsebær uden pits “Pyatiminutka” skal opbevares i køleskabet.

Mal fra hvid kirsebær

marmelade fra hvid kirsebærBær amber – det er det som en dessert lavet af hvid kirsebær ser ud. For at gøre det mere smagfuldt, brug vanillin og lidt citron. Sidstnævnte vil tilføje en lille syre til emnet, hvilket er nødvendigt for langtidsopbevaring, og hjælper også geléen til at tykke hurtigere.

Bær og sukker til syltetøj fra hvide kirsebær uden grober skal tages i forholdet 1: 1.

Derudover vil for hvert kilo kirsebær have brug for:

 • 100 g vand
 • 0,25 citron;
 • 1 g vanillin.

I stedet for sur citrus kan du bruge citronsyre -3 g pr. Kg bær.

Forberedelse af papirstop:

 1. Hæld vandet i en stor gryde og hæld sukkeret ud. Ved lav varme, lad sukkerkrystallerne opløses fuldstændigt under omrøring konstant opløs sukker i en lille mængde vand.
 2. Læg den hvide kirsebær ud i en tyk sirup. Rør bærene, så de alle dypper ind i sirupen. Kog 5 minutter og lad i 3-4 timer. sæt kirsebær i sirup og kog dem
 3. Gentag proceduren igen.
 4. Den tredje tilgang marmelade bring i kog i en gryde og lavere skiver citron (udstenede, men med skræl). Simre ved svag varme i 15-20 minutter.
 5. Inden du slukker pladen, skal du tilføje vanillin. Rør syltetøj, spred ud i beholdere og luk. luk kirsebær syltetøj

Klar marmelade efter dryp på en plade bør holde formens form og ikke spredes.

Jam af gule kirsebær uden sukker

kirsebær syltetøj uden sukkerFor dem, der er på slankekur for at tabe sig, eller som følge af sygdom, hvor forbruget af sukker er strengt begrænset, egnet opskrift naturlige syltetøj fra gule kirsebær, udstenede og sukker.

Antallet af bær afhænger af, hvor meget syltetøj det vil tage – mindst 500 g, om end 2 kg. Bevarelsesproceduren ændres ikke fra dette:

 1. Kirsebær vaske og rengøre.
 2. Lav et vandbad og kog bærene på høj varme i 30 minutter for at få saften til at skille sig ud. Fastgør derefter ilden og lad arbejdsstykket koge i to timer.
 3. Dæk krukken med syltetøj og lad det stå i 15 minutter.
 4. Spred på krukker og rul op.

Hvis i løbet af tilberedningsprocessen fordamper væsken hurtigt, kan du tilføje noget vand til syltetøj.

Gul eller rød, kirsebær syltetøj uden pits vil glæde både voksne og børn. Det er ikke kun lækkert, men også meget nyttigt. Jeg kan lide sundhed og føler mig ikke syg!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =