Hvordan man laver hjemmelavet kirsebærvin

kirsebærvinDrunk Berry – Kirsebær har længe været grundlaget for opskrifter til spiritus, spiritus, vine. Hjemmelavet kirsebærvin fremstilles simpelthen, kræver ikke betydelige økonomiske omkostninger. Denne drink er især populær blandt sommerboere, på landet, hvor kirsebær vokser i næsten hver gård. Tilgængelighed af kirsebær og enkel madlavning giver dig mulighed for at nyde smagen af ​​vin overalt.

Hvilke bær skal jeg bruge?

modne kirsebær til vinDrikkenes smag påvirkes af bærernes sort og modenhed. Hvordan laver vin fra kirsebær derhjemme lækker og duftende, med rig farve? For et godt resultat skal flere nuancer overvejes.

Søde sorter vil give en tilsvarende smag til slutproduktet. Sour sorter gør vin mere “maskulin”. Derudover vil der kræves mere sukker for at forberede en drink fra sådanne bær. For en kvalitetsvin skal du vælge modne, ikke forkælet kirsebær. At håbe, at bærene ikke ændrer sig alligevel. Forfaldne kirsebær ødelægger desværre smagen af ​​vin.

Hvis du skraler bærene, bliver drikkevaren blød og blid. Hvis du forlader, bliver smagen af ​​vin fra kirsebær med knogler mere mættet, lidt tærte.

Nogle eksperter forlader stilke for at fremskynde fermenteringsprocessen. Dette er ikke et principielt princip, og uden vandskyllene vandrer vinen godt, har en behagelig smag.

Hvad skal du bruge?

porcelæn til vinfremstillingDrikke af bær til at lave mad er ikke svært. Opskriften på husvin fra kirsebær er enkel og endda en nybegynder kulinarisk vil klare det.

For at forberede drikken har du brug for følgende tilbehør:

 • fermenteringstanke;
 • gaze;
 • et låg med en hydraulisk tætning eller en medicinsk handske
 • rør til dræning;
 • tallerkener til afregning;
 • træsked til omrøring.

Til fremstilling af kirsebærvin derhjemme skal du bruge produkter: 3 kg bær, 4 liter vand, 1,5 kg sukker. Vi forbereder komponenterne, tallerkener.

Før du begynder at arbejde, vaskes alle retterne grundigt og tørres.

Du kan lave vin af kirsebærsaft, men du kan ikke komplicere processen og drikke en bær af bær

Gør en drink

Step-by-Step opskrift på kirsebærvin derhjemme:

 1. Bærene vaskes, tørres. skylle ud kirsebær
 2. Vi opvarmer vandet til en temperatur på 25-29 ° C, opløses i det 1/3 af sukkeret.
 3. Vi sætter kirsebærene i en beholder med en bred hals, fyld den med sirup, dække med gasbind og lad den gærne i 3-4 dage. På dette stadium vises karakteristiske bobler på væskens overflade, massen begynder at svigte lidt. Periodisk omrør massen med en træske og undgå peeling af bær. Hæld kirsebær med vand og tilsæt sukker
 4. Efter denne periode drænes væsken i hovedgæringstanken. På nakken installerer vi hætter med en hydraulisk tætning eller en gummihansker. Hovedopgaven er at forhindre luft i at komme ind i væsken. Hvis dette sker, vil slutresultatet ikke være vin, men eddike.
 5. Efter 4-5 dage i opvasken tilsættes det resterende sukker. Gør dette omhyggeligt. Det er bedre at dræne en lille mængde væske, opløse sukker i den, og hæld den resulterende masse tilbage i beholderen. fermenteringsproces af kirsebærvin
 6. Lad kirsebærvin i 30 – 60 dage for fuldstændig gæring. Tiden afhænger af temperaturen, hvor processen foregår. Jo højere indekserne i lokalet er, desto hurtigere bliver processen færdig.
 7. Periodisk set bør tilstedeværelsen af ​​vand i den hydrauliske tætning kontrolleres. Hvis det fordampes, tilsættes vand.
 8. I løbet af denne tid bliver væsken gradvist gennemsigtig, et bundfald vises på bunden af ​​beholderen.
 9. Den kendsgerning, at fermenteringsprocessen er forbi, indikeres af vinens lette, og frigivelsen af ​​gasser fra beholderen ophører. I bunden var et lag af sediment klart dannet.
 10. Hæld forsigtigt indholdet i rene skåle til senere infusion. Det er bedre at gøre dette med et rør for at undgå at få sediment i produktet.
 11. På dette stadium justere smagen af ​​vin. Om nødvendigt sødes den yderligere. For at styrke drikken tilsættes alkohol eller vodka til det.
 12. Væsken hældes i opvasken og forsegles. Denne vin opbevares på et køligt sted.

Jo længere kirsebærvinen er infunderet, jo mere levende er dens smag.

opbevaring

vin er klar til brugDet er godt at sætte tallerkener med ung vin i kælderen, hvor den konstante lave temperatur. Kontroller tilstedeværelsen af ​​sediment i tankene fra tid til anden. Hvis der findes en sediment på bunden, hældes vinen i en anden skål, så sedimentet ikke kommer ind i væsken. En god vin er infunderet i mindst 12 måneder.

Efter denne periode er det færdige produkt aftappet og opbevaret i ukuporennom form.

Et hjem drikkevare vil være meget billigere end en butik. En stor fordel ved selvforberedelse er, at en person vælger sin fæstning, i processen bruger naturlige ingredienser. Hvilken slags vin at lave mad – blødt, fra bær uden pits, eller lav hjemmelavet vin fra kirsebær med knogler til at vælge for alle afhængigt af præferencer.

Video opskrift for at gøre vin fra kirsebær

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 43