Opskrifter af compote fra blommer med knogler til vinteren

komposit af blomme med knogler til vinterenHvis du kan lide frisk frugt, så vil du næppe nægte en drink, der brygges fra din yndlingsfrugt. Komposit af blommer med pits til vinteren, du laver mad uden meget besvær, hvis du læser omhyggeligt vores opskrifter. Efter at have brugt meget lidt tid og energi, kan du få en vidunderlig forfriskende drink, der kendetegnes ved sin fremragende smag og aroma.

Komposit af blommer med sten efter en simpel opskrift

Eksperter siger, at en sådan drink sikkert kan opbevares hjemme i et år. Vi tvivler dog på, at Deres lager vil blive forsinket i spisekammeret til foråret. Mest sandsynligt vil det komme til en ende meget tidligere, for før smagen af ​​denne plomme compote kan ikke modstå nogen elsker af søde.

Ingredienser til en tre-liters krukke:

  • blommer blåt – 500 gram;
  • sukker – 250 gram;
  • vand – to og en halv liter.

Hvis du vil holde en frisk høst af frugt i lang tid, så læs den enkle opskrift af plumkompot for vinteren med knogler.

blomme og vaskVælg de bedste frugter, fjern “halerne”, og skyll dem så godt i rindende vand. Sæt blommerne i en ren 3-liters krukke. Hvis du har mulighed for at vaske beholderen i en opvaskemaskine, hvor temperaturen stiger til 70 grader, behøver den heller ikke at steriliseres.

Nogle frugter kan bryde under madlavning. Selvfølgelig forkæler smag af drikken det ikke, men du kan nemt undgå en sådan situation. Faktum er, at normalt tynd hud ikke modstår en skarp temperaturændring. Derfor er det bedre at få blommer ud af køleskabet på forhånd, og derefter at sænke dem i vandet og varme op ved lav varme.

Kog vand i gryden, og hæld den derefter i krukken. For at sikre, at tallerkenen ikke brister, skal du ikke glemme at lægge en rustfrit stålske indeni. Dæk krukken med et tin låg og lad det stå i 15 minutter. kog vand og fyld bankerne

Dræn den dannede infusion i gryden, hold pummen med støj eller ved at bruge et specielt plastdæksel med huller. Bland væsken med sukker og kog den på ovnen. Return den kogende sirup tilbage til krukken og rul lugen op med maskinen.

Compote af blommer til at sende til opbevaringKomposit af blommer med pits til vinteren køler lang nok. Anbring krukken på låget og dækk det med uldtæppe. Omkring en dag senere kan drikkevaren overføres til de resterende billets og forlades der til vinteren. Men hvis du vil tage en prøve, kan du gøre det om et par dage. Måske virker kompotet for sødt for dig. Men det er let at rette – bare hæld det i en krukke og fortynd med varmt vand.

Hvis du kunne lide smagen af ​​denne dejlige drik, kan du foretage nogle enklere forsøg med ingredienserne. F.eks. Tilføj æbler, pærer eller yndlingsbær til opskriften. Næste vil vi tilbyde dig en anden interessant måde at gøre denne lækre behandler.

Komposit af blommer og druer

Den oprindelige smagskombination opnås ved at blande flere typer frugter. En mynteblade vil give drikken en særlig friskhed og usædvanlig duft. Denne gang vil vi fortælle dig, hvordan du laver plumkompot i en liter krukke.

ingredienser:

  • mørke druer – 130 gram;
  • otte blommer;
  • sukker – 160 gram;
  • vand – 800 ml;
  • mynte – to grene.

Hvordan laver man compote med frø fra blommer og druer? Du kan læse den detaljerede opskrift nedenfor.

vaske druer og blommerBehandle og frug grundigt frugterne fra kvistene. Vask krukken i sodavandelen ind og ud, skyll og steriliser derefter på en bekvem måde for dig. Dæk låget i et par minutter i kogende vand, og fjern det forsigtigt. bordservice sterilisering

Sæt blommer og druer i tilberedte retter, og hæld dem derefter med stejlt kogende vand. Dæk halsen med et låg og lad væsken blive infunderet i fem eller syv minutter. Når vandet skifter farve, hæld det i en gryde og bland med sukkeret. Tilsæt frisk mynteblade til sirupen og kog den i flere minutter.

Hvis du kan lide aromaer af krydderier, så prøv at tilføje buckthorn, melissa eller kanel til compote. Plumkompoter med knogler til vinteren er godt kombineret med citron eller limejuice.

svejsesirup og hæld over blommerHæld sirupen tilbage til frugten, og ryd derefter op. Glem ikke at dreje krukken på hovedet og læg den varmere. Den næste dag kan du sende kompoteren til opbevaring i køleskabet eller pantryet. koncentreret komposit af blommer Når tiden kommer, fortynd den med koldt kogt vand og server drikken til bordet. Glem ikke at forberede en lækker hjemmelavet kage eller charlotte.

Som du kan se, er komposit med blommer med pits til vinteren forberedt meget enkelt og hurtigt. Det kræver som regel ikke yderligere langtidssterilisering eller anden behandling.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =