Opskrifter fra et billede af en kage med kirsebær til hjemlavning

åben tærte med kirsebærEn varm sæson er altid forbundet med saftige frugter og bær, som du kan rive og spise lige fra haven. Når den første mætning finder sted, kan du bruge frugt til madlavning forskellige retter, såsom Cherry Pie, en opskrift trin for trin med fotos er ret enkel. Af de mange forskellige opskrifter er fortsat at vælge den bedst egnede for produktet liste eller de smagspræferencer af kagen, og søde og sure fyldning i nogen af ​​dem helt sikkert gøre dessert en mindeværdig gastronomiske glæde.

Regler for tilberedning af hjemmelavede kirsebærpajer

Ved blanding af sure røde bær med en sød dej kan du altid få en lækker dessert til te. bær forberedelse princip for alle typer af kager samme, men dejen selv, kan du vælge en anden, lige fra hurtige godbidder og slutter med en fyldning kage med kirsebær.

For at forberede bær skal du blot skylle dem under rent vand, fjerne stenene og lade dem dræne i en kolander. Forbered det pulveriserede sukker, hakket sukker i en blender eller kaffekværn på dette tidspunkt. Klar sukker og stivelse tilsættes til kirsebær 10 minutter efter skylning. Det er hele hemmeligheden bag påfyldningen.

Hvis du planlægger at lave en kage med en frosne kirsebær, så skal du gøre med bærene alle de samme handlinger, men efter en foreløbig optøning.

Dej til tærte kan fremstilles gær, kiks, blæser, frisk, sand – der er mange muligheder. Det anbefales at bruge fint slibemel til madlavning og før sigtning.

Tilføj altid en lille vanillin til enhver form for konditorivarer, så kagen udstråler en behagelig og indbydende duft.

Standarddej omfatter normalt ingredienser som mel, æg, sukker. Visse opskrifter kan omfatte yderligere produkter i form af kefir, smør, creme fraiche eller sur mælk. Tilsæt specielle raffinerede smagsadditiver som kanel, kirsebærlikør, citronsaft, chokolade – disse er de bedste muligheder for kombination med en moden bær.

Til fremstilling af kagen er rimeligt at gå videre til fremstilling af hjælpestoffer elementer i køkkenet – skeer, dybe skåle til æltning, kagerulle, mixer, en skarp kniv, blomsterkrone, formen af ​​bagning, bagning papir, hvis nødvendigt.

Metode til at lave en simpel tærte med kirsebær

kirsebær tærteBlandt de mange attraktive billeder af lækker dessert forsøger de fleste husmødre at finde den enkleste opskrift på en kirsebærpai. Det behøver normalt ikke meget tid at bruge på det, og det er ikke svært at finde produkter i køkkenet. Til forberedelse af saftigt, duftende og blød pie skal bruge:

 • 200 g mel
 • 200 g sukker;
 • 4 kyllingæg;
 • 50 ml vegetabilsk olie;
 • om ønsket, en lille kanel eller vanille;
 • 300-400 g kirsebær, skrællet.

Processen med bagning:

 1. Først skal du piske æg på en hvilken som helst bekvem måde, derefter tilsæt sukker til dem og fortsætte piskeprocessen. Mængden af ​​sukker kan justeres efter smag, hvis du vil have en cirkel med sur, kan du sikkert reducere mængden til 150 g. slå æg med sukker
 2. Til blandingen tilsættes vanillin i små mængder mel og fortsætter med at omrøre den fremtidige dej. ælt dejen
 3. Den sidste ingrediens er vegetabilsk olie. Alle skal grundigt blandes for at opnå ensartet konsistens.
 4. Dejen skal vise sig at være flydende. I den tilberedte form hæld halvdelen, og læg dem ovenpå på de forberedte bær og dækk med det øverste lag af den resterende dej. læg ingredienserne i formen
 5. Ovnen opvarmes til 200 ° C og bages en tærte i 25-30 minutter. Som følge heraf får du en meget velsmagende og appetitvækkende kage med kirsebær i travlt.

Enkel opskrift på kirsebærpai på kefir

kirsebær tærte på yoghurtDens enkelhed med madlavning og fantastisk smag er altid anderledes baget på kefir. Dette produkt er en hyppig gæst i køleskabe, og opskrifter baseret på det er altid praktiske og enkle.

At oprette en skål, du har brug for:

 • standard antal bær til 0,5 kg;
 • halv kop sukker til påfyldning;
 • en halv pak kefir;
 • en knivspids salt;
 • op til et halvt kilo mel
 • en pakke olie;
 • 1 tsk. bagepulver;
 • Vanillin efter smag.

Sådan tilberedes en kage med kirsebær på yoghurt:

 1. Start med at koge kirsebær fra knoglerne og skyll bærene. Mens vand og juice vil dræne, kan du gøre testen.
 2. Til sigtet mel tilsættes salt, bagepulver, blød olie og gradvist hæld i kefir. Dejen skal vise sig at være blød, men ikke flydende, om nødvendigt tilsættes lidt mere mel.
 3. Derefter skal blandingen rulles ud, skæres i tynde strimler, der hver er anbragt i en række kirsebær og strøet med sukker på toppen. Rul dejen ud og læg kirsebæret ud
 4. Hver stribe dej skal pakkes om påfyldningen og fastspændes. Det skal ligne en rulle. for at beskytte testen i form af en rulle
 5. Det er fortsat at lægge de færdige ruller med en spiral i en rund bagningskål. Begynd at lægge dem skal være fra centrum. Læg emnet ud i en form
 6. Temperaturen i bagning af retter fra 180-200 ° C fra 40-45 minutter. Beredskab kan bestemmes ved udseendet af rødme på testen. Færdig kage sprinklet med pulveriseret sukker og dekorere med bær.

Kage med kirsebær takket være denne opskrift med et billede trin for trin opnås ikke kun overraskende velsmagende, men også interessant. Det kan serveres på bordet af gæster eller beundre sin slags og smag i familiekredsen.

Video opskrift på creme pie med kirsebær

Forberedelse af dessert i en multivariat

kirsebærpai i multivarketTil forberedelse af tærte skal:

 • kirsebær til smag;
 • en tredjedel af et kilo mel
 • æg – 6 stk.
 • sukker eller granulat – 300 g;
 • i små mængder til øjet, stivelse, smør, salt, vanillin;
 • brødkrummer.

At lave en kirsebærpai i en multivarquet er den nemmeste og hurtigste ting at lave. Når alt kommer til alt, vil smart teknologi gøre alt for dig.

 1. Først skal du forberede en kirsebær – skylle, fjerne knogler, fylde med sukker og stivelse.
 2. Dejen vil være kiks, til dette adskiller æggeblommer fra proteinerne, sidstnævnte slår ind i et skum med sukker. Derefter tilsættes æggeblommer, portionet mel, mens du fortsætter med at omrøre dejen intensivt. Konsistensen af ​​den færdige blanding skal ligne den kogte kondenserede mælk. kog dejen
 3. Tilsæt kop multivarkolie, drys med brødkrummer og hæld derefter halvdelen af ​​dejen. smør en skål med multivarkolie
 4. Over dejen spred kirsebærfyldningen med sukker jævnt og dækk det med resten af ​​dejen. læg en kirsebær på dejen lag
 5. Moden vælger “bagning”, indstil tiden til 55 minutter og vent bare indtil programmets afslutning. Det viser sig en smuk velsmagende kirsebærkage på denne opskrift med fotos trin for trin, men du skal vente på sin komplette afkøling i multivarket selv.

Andre muligheder for at lave kirsebær tærter

sand tærte med kirsebærLovers af shortcakes kan bruge sin opskrift til at skabe en sur behandler med en kirsebær.

Til testen har du brug for et lignende sæt produkter, som for tæren med testen på yoghurt, men med undtagelse af det fermenterede mælkeprodukt. Har også brug for 1 æg og den samlede vægt af sukker erstattet 2-3 st. l. af pulveriseret sukker.

Dejen til sandpai med kirsebær fremstilles i overensstemmelse med princippet om slibning.

Først skal alle ingredienserne blandes, og derefter forsøge at ælte med en gaffel. 1/3 af testen skal pakkes i en film og opbevares i en fryser. På dette tidspunkt nedbrydes den resterende dej i en form, læg fyldningen ovenpå den og rist den frosne del med det sidste lag på toppen. Bages på samme måde som kagen på kefir. Det er meget nemmere at lave en tærte med en kirsebær fra et blødt wienerbrød, for hvilket der købes en klar base i butikken.

Video opskrift på wienske tærte med kirsebær

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 68 =