Principperne for forberedelse af aubergine i armensk til daglig brug og som forberedelse til vinteren

auberginer på armenskEn fin skål med en smag af aubergine og pikant bitterhed har længe haft et værdigt sted ikke kun på spisebordet, men også på festbordet. Det er umuligt at lave alle eksisterende snacks i det østlige køkken baseret på aubergine, men du skal bare prøve disse. Vi tilbyder dig de dokumenterede opskrifter til madlavning af aubergine i armensk trin for trin med fotos. De er tilberedt hurtigt og spist øjeblikkeligt!

Hvilket er bedre at vælge auberginer

Vælg ægplanter til høstDet er yderst vigtigt for enhver opskrift at vælge de rigtige auberginer, ellers kan smag af præparatet forkæles. Ingrediensen skal være medium i størrelse, da der er mere bitterhed og frø i store frugter. Du skal være opmærksom på stilken, den bør ikke være tør, men huden er rynket.

Den friske aubergine har en grøn stilk og en glat, uden skader, hud. Hvis du vælger friske grøntsager, kan du tilberede den mest lækre aubergineopskrift på armensk til vinteren uden meget besvær. Overpuffet og liggende i lang tid i køleskabet er blå, det er bedst at lade dem gyde.

Aubergine i armensk syltede

marinerede auberginer i armensk stilBehandle ægteplanternes værtinder i forskellige versioner af denne opskrift på sin egen måde. Du kan simpelthen vaske frugterne og fjerne stammen. Du kan skræl vegetabilsken fra huden, men med det er ægplanten bedre bevaret i form. Hvilken mulighed at vælge er op til dig, vil smagen af ​​parabolen ikke påvirke det på nogen måde. Snakket er specielt godt i kold form, så det serveres straks fra køleskabet til bordet. Takket være pickling viser skålen med en behagelig sur, det smelter bare i munden!

Opskriften til auberginer i armensk marineret er givet til armenske familier fra generation til generation. Siden da har opskriften gennemgået mange ændringer og alt dette på grund af det faktum, at man foretrækker at tilsætte en snack til en masse varm peber eller omvendt hvidløg. Du kan gemme dem i en uge i køleskabet, i hvilken tid grøntsagerne er godt promarinuyutsya.

Nødvendige ingredienser:

 • Aubergine – 4 stk;
 • sød peber – 3 stk;
 • bitter peber og hvidløg med en smag;
 • persille greener;
 • 9% bordseddike – 90 ml;
 • salt – 30 g;
 • sukker – 20 g;
 • Krydderier (koriander, humle-suneli, jordet peber).

Auberginer skæres og kogesAubergine skal vaskes, skæres og koges i saltet vand i 3-4 minutter. Villighed til at kontrollere med en træpind, bør cuticle være lidt elastisk ved piercing.

Det er vigtigt ikke at fordøje grøntsagerne, ellers bliver de bløde og usmageligt!

Få dem ud af panden og køl, og i mellemtiden hak fint grønt, peberfrugter og hvidløg. hak greens hak peberfrugterne finhak hvidløgeneHvis det ønskes, kan grøntsager føres gennem en kødkværn eller en blender. Bland grøntsagsblandingen med krydderier og fyld dem med aubergine. Sæt i en kasserolle, tilsæt sukker, hæld i eddike. Hæld auberginer i armensk varmt kogt vand, så væsken dækker grøntsagerne. For meget vand er ikke nødvendigt for at hælde, grøntsager får lov til at juice.

Æggplanter i armenske fyldte med urterTop pressen, hold i 12 timer, så cool og server.

Aubergine Armenske opskrift til vinteren

Auberginer på armensk til vinterenI princippet forårsager ideen om at bevare æggeplanten til vinteren en vrede med indignation, især i begyndende husmødre. Hvorfor tror de, at dette er en meget besværlig proces, de forstår ikke altid, hvad der vil ske som følge heraf. Vi foreslår at diversificere indholdet af emner med nye former for bevaring. For eksempel vil auberginer i armensk til vinteren glæde dig med en fremragende smag og aroma. En krukke med denne grøntsagssnap, der er tilberedt efter denne opskrift, tager et værdigt sted på bordet om vinteren.

Nødvendige ingredienser:

 • Aubergine – 3,5 kg;
 • 1,2 kg – løg;
 • hvidløg med en smag – 2 hoveder;
 • Krydderier (humle-suneli, peber sort jord);
 • salt til smag;
 • 700 ml – vegetabilsk olie til stegning af grøntsager.

For at opfylde de østlige traditioner for madlavning af denne skål har du brug for en støbejern eller aluminiumskedel.

tallerkener til aubergineTrin-for-trin udførelse af opskriften:

 1. Til at begynde med vaskes grøntsager, klippes skubbene fra aubergine, løg og hvidløg renses. Aubergine skal som regel skæres langs et stort halm, men hvis du kan lide det ellers – ikke et problem. Derefter skal de være lidt saltede og presset med noget tungt i 24 timer. Således, under pressen om dagen, giver aubergine alt overskydende fugt og bitterhed.
 2. Velpresset blå stege i en kedel i vegetabilsk olie. I en separat stegepande steges halvringe med hakkede løg. Når ægplanterne har en gylden farve, tilsæt løg og knust hvidløg. Derefter blandes salt og krydderier, og lad snacket slukke i endnu en halv time.
 3. Vi behøver ikke sterilisere salaten, læg den duftende masse i krukker, der er forberedt til emnerne og tilstopp dem med låg. Æggplanterne, der findes i kælder i armensk stil, serveres som en kold skål til kød og en varm garnering.

Aubergine i armensk i ovnen

Aubergine i armensk i ovnenTraditionelt hedder skålen “Badrijani på armensk”, i øst er det en universel favorit på bordet! Takket være den trinvise opskrift kan selv en nybegynder værtinde lave mad.

Nødvendige ingredienser:

 • Aubergine – 4-5 stykker;
 • kød af oksekød – 0,5 kg;
 • Bulb stor;
 • 4 friske tomater
 • fløde og vegetabilsk olie – 50 gr;
 • krydderier og urter (basilikumblå, koriander, dill);
 • salt til smag.

Forberedelse begynder med rengøring af auberginemetoden, som er vist på billedet. vi rengør aubergine

Skrællede auberginer skåret fra den ene side og let steg på det varme fedt fra alle sider. Den gyldne skorpe vil være et tegn på beredskab. stege og skære

Sæt aubergine til side, og i mellemtiden steg i løg, løg, hakket kød og tomater. I løbet af stegning sæson med salt og krydre med krydderier.

Traditionelt læg malkekød med tilsætning af fårekød, selv om du kan bruge enhver form for kød (svinekød eller kylling). vi forbereder forcemeat

Den resulterende påfyldning er anbragt i snittet af hver aubergine. Vi danner dem, så de stabilt placeres på bagepladen. Placer opskålen i ovnen og bages på medium strøm, indtil den er klar i ca. en halv time. Færdiglavede auberginer i armensk i ovnen

Sluk for ovnen, giv lidt bryg, drys med krydderurter og server. Æggplanter i armensk er klar i ovnen. Modige forsøg og behagelige lyster!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 79