Sådan salt vandmeloner til vinteren i banker

saltet vandmelon fra en dåse

Hvis der i sommer som regel er vandmeloner en dessert, så om vinteren kan denne frugt let blive en usædvanlig snack. Det erhverver forskellige smag kvaliteter og kan blive sur, krydret, salt og endda krydret. Alt afhænger af personlige præferencer.

Vandmelon indeholder mange medicinske stoffer og mikroelementer, som har en gavnlig virkning på menneskekroppen. Men hvordan man saltvand vandmeloner til vinteren i bankerne for at maksimalt bevare dem?

Ved marinering ødelægger eddikesyre nogle af de fordelagtige forbindelser og vitaminer. Derudover kan ikke alle spise mad med indholdet, jo flere børn, der, når de ser vandmelon, har deres hænder trukket til delikatessen. Udskiftning af bevaringsprocessen med naturlig gæring får vi et naturprodukt i sin egen juice. Derfor er det mere nyttigt at tilberede saltede vandmeloner i dåser til vinteren, så de kan glæde hele familien.

Inden du beslutter dig for opskriften på at fylde vandmeloner i dåser til vinteren, skal du vælge det rigtige produkt, for ikke at blive skuffet over smagen af ​​den tilberedte skål og ikke få en forstyrret mave.

Vandmelon med en gul plet og en lys kontrast af strimler indeholder sandsynligvis ikke kemikalier. Et groft gulligt kød, dets ujævn farve, farverige frø skal advares: sandsynligvis bæres fyldt med nitrater til hurtig modning.

Selvfølgelig, hvis du salter vandmelonerne hele i tønder, er de mere saftige og smager forskellige. Men i forhold til en lejlighed er denne måde at lave mad umuligt. Derfor er der ikke noget bedre end, hvordan man saltvand vandmeloner med stykker ved hjælp af flasker eller krukker.

Opskrift på klassiske vandmelonpipler med fotos

saltet vandmelon ifølge en klassisk opskriftPå basis af en 3-liters flaske skal du:

 • vandmelon (hvor meget vil gå i flasken);
 • 4 spsk. sukker sukker;
 • 1 spsk. spiseskefulde salt
 • 1 tsk citronsyre
 • vand.

Madlavningsproces:

 1. Vandmelon er godt skyllet med rindende vand. Vask bærene omhyggeligt
 2. Skær den tynde grønne skorpe til et hårdt hvidt kød.
 3. Skær i mellemstore stykker og fjern knogler. skære og fjerne frø
 4. Vask flaskerne med sodavand og steriliser.
 5. Læg vandmelonen i en forberedt beholder og hæld kogende vand. Efter 10 minutter afløb vandet i en gryde, kog og gentag processen. Hæld vandet igen i en gryde, tilsæt sukker, salt, syre og lad saltladen koge i 3-5 minutter.
 6. Sprøjt ikke, læg stykkerne i krukkerne, hæld varm saltlage. Rull med sterile låg. stadier af saltning af vandmeloner i dåser
 7. Sæt krukkerne på hovedet og pakk dem med et tæppe. Insister et par dage, sæt på et køligt sted.

For opskriften til at plukke vandmelon i en krukke under bagningen, skal kødkød fjernes. Under fermenteringsprocessen opstår der en meget aktiv reaktion i dem, hvilket kan føre til eksplosion af dåsen. Hvis produktet opbevares under hætten eller i en anden ikke-forseglet beholder, kan sådan rengøring ikke udføres.

fremstilling af saltlage med eddikeCitronsyre erstattes ofte med eddike, hvis det ikke er kontraindiceret. Tilføj det, når den færdige saltlage hældes i dåserne – 1 tsk. eddike pr. 1 liter produkt. Konserveringsmiddel kan også tjene aspirin. For hver liter emballage sættes 1 tablet og hældes saltopløsning.

Til denne opskrift kan du bruge alle slags krydderier. Vandmelon elsker de samme krydderier som agurk. Det kan være kirsebær eller vinblad, dill, hvidløg, peberrod, ingefær, sød peber, laurbærblade, koriander.

Serveres en saltet vandmelon anbefales til fede fødevarer, for nem fordøjelse eller som en selvstændig snack.

Til saltning anbefales det at bruge hjemmelavede vandmeloner uden nitrater, da forøgelsen af ​​giftstoffer øges under gæring. Vælg fine sorter med en tæt pulp, ikke overdreven. Hvis en umodne frugt er fanget – kast den ikke væk. Du kan endda rulle grønlige vandmeloner uden at få slik. Saltvand og sukker vil afhjælpe situationen.

Den mest sunde måde at holde en vandmelon på er at plukke den i krukker uden sterilisering. Det er umuligt at rulle et sådant produkt – intensiv gæring vil rive krukken. Hold det under capronhætten.

Men at gemme, nogle gange ikke nok viljestyrke. Jeg vil hurtigt teste den færdige skål og forberedelsen åbnes, før den er helt saltet. Sådan sylt vandmeloner i dåser til vinteren, så du kan nyde dem når som helst? Vandmelon og sennep kan forbruges på den tredje dag med madlavning. Hvis du holder dem i en uge – vil de blive til en salig smagsret snack med en rig smag.

Opskrift på saltet vandmelon og sennep

let saltet vandmelon med sennepVandmelon er vasket og skal rengøres fra skorpeen (så de hurtigt saltes ud).

Vi skærer frugten i cirkler, og skær derefter hver cirkel i 4-6 trekanter.

Vi lægger salt, sukker og tørre sennep på pladerne.

Hvert stykke gnides med sennep og dyppet i salt og sukker. Til vilje – det er nødvendigt at klemme. drys vandmelon med krydderier

Læg vandmelonen i en flaske i lag.

Et par dage står vi ved saltholdighed ved stuetemperatur, og så sender vi det til en kælder eller et køleskab.

På denne måde opnås let saltede vandmeloner. Hvis du vil have en mere udtalt smag – hæld hvert lag af lagte vandmelon trekanter med en lille mængde salt og sukker.

Vi fylder krukkerne og falder i søvn med sukker og salt

Saltning af vandmeloner er bedre at begynde at producere i september. En høj sommertemperatur fremmer hurtig og for intens fermentering og vandmeloner kan peroxidisere.

Saltet vandmelon med honning

saltet vandmelon med honningHvis steriliseringsprocessen erstattes med udsmidning af honning, naturligt konserveringsmiddel og antibiotikum, vil vandmeloner erhverve en særlig duftende aroma og uforglemmelig smag.

Vandmelon med honning på opbevaringMadlavningsproces:

 1. Skrællet vandmelon skæres i stykker.
 2. Vægge af dåser til fedt generøst med honning.
 3. Læg stykkerne af vandmelon.
 4. Tilsæt godt vasket blade af currant, et lille stykke ingefær og 2-3 hakket kardemomme pod.
 5. Hæld varm saltlage (pr. Liter vand til 1 spsk salt og sukker)
 6. Efter 2-3 dages gæring skal saltlage drænes, koges og hældes igen.
 7. Du kan rulle færdigt produkt.

Vandmelon med en pikant smagEfter at have lært, hvordan man korrekt saltvandsmeloner i krukker til vinteren, bedes du selv med denne forberedelse på en kold vinteraften. Endvidere er kroppen i denne periode mangel på næringsstoffer. Indeholdt i vandmelon bær, magnesium, kalium, fosfor, jern, vitaminer i gruppe B, P og C, genopfyldes nemt nogle af de manglende sporstoffer.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 6