Simple opskrifter til madlavning æble cider eddike hjemme

hjemmelavet æblecidereddikeEn simpel opskrift på æblecidereddike derhjemme gør det muligt at lave et virkelig nyttigt og velsmagende produkt. En væske med en behagelig sur smage bruges simpelthen som et nyttigt stof og bruges også som ingrediens i konserves eller krydderier til mad. Æblecidereddike har en gavnlig effekt på hele organismen: det normaliserer tarmfunktionen, syrebasebalancen, stabiliserer det generelle helbred, svækker absorptionen af ​​fedtstoffer, forbedrer trivsel og så videre.

Fordele ved æblecidereddike, der er tilberedt hjemme, er: et billigt produkt, der er tilgængeligt for enhver familie, allergivenlig, uden bivirkninger på leveren og maven.

Standard opskrift på æblecider eddike uden sukker

æblejuice eddikeFor en simpel opskrift på æblecidereddike derhjemme skal du vælge modne og søde æbler.

fremstilling:

 1. Vask æblerne og skær i store indsatser. Lad det stå i fri luft. finhak æblerne
 2. Efter en kort tid presser du saften fra de mørkede stykker. klemme saft fra knuste æbler
 3. Den resulterende væske placeres i en glasbeholder og på toppen af ​​nakken lægges en medicinsk handske med en punktering i en finger. I et varmt, mørkt sted i denne tilstand skal det være op til 6 dage. gæring af æblesaft
 4. Når handsken er stærkt oppustet, er det tid til at dræne den fermenterende æblecidereddike fra saften til en bred skål, hvorefter fermentationshastigheden øges. Denne ret skal dækkes med et løst håndklæde og sendes til et mørkt sted med en temperatur på +27 grader i 2 måneder. Hæld væske ud i en bred skål
 5. Når et tykt bundfald fremkommer, filtreres æblemassen gennem osteklange og pakkes på flasker. Hold det på et køligt sted bagefter.

Ved fermentering på overfladen af ​​æblemassen dannes der en film af eddikesyrebakterier, hvorfra det ikke er nødvendigt at bortskaffe. Det er hun der skaber et sådant produkt.

Apple cider eddike hjemme fra kage

æblecider eddike og gærIfølge den givne opskrift for at få ca. 1 liter eddike, skal du forberede 1,5 kg overripe æbler. Denne beskrivelse tilvejebringer anvendelse af gær i en mængde på 10 gram pr. 100 gram af blandingen.

fremstilling:

 1. Vask frugt, fjern forfaldne områder. Slib stykkerne af æbler på en kødkværn eller rist. knuse æbler
 2. Hæld over æblerne med samme mængde varmt vand. Der til at sende gær ved recept. Dæk opvasken med en løst klud. Halvfabrikatet skal flyttes til et varmt, mørkt rum i 10 dage. Rør hele blandingen hele dagen. Tilsæt vand og sukker
 3. Efter disse dage blandes æblepuréet og spændes gennem gaze. I den modtagne væske er det muligt at bringe en bestemt behagelig og blød eftersmag. Æble eddike, en opskrift med honning, der giver nøjagtigt den ønskede delikate smag. For at gøre dette skal du til 1 liter æble masse tilføje 50 gram honning. stamme og tilføje honning
 4. Efter at have dækket igen med gasbind, send til et mørkt sted til gæring i 1,5 måneder. Hæld den gennemsigtige æblevæske over flaskerne og luk efter den indstillede periode.

Video opskrift på æblecidereddike med rugbrød og honning

Apple cider eddike uden gær

æbleeddike uden gærI betragtning af fraværet af gær derhjemme eller simpelthen uvillighed til at bruge dem, er der opstillet en opskrift til fremstilling af æblecidereddike hjemme uden gær. For at opnå det ønskede produkt skal æbler knuses grundigt, og der skal tilsættes meget sukker.

fremstilling:

 1. Drej æblerne i små stykker og send dem til en pande eller et bassin. Top med hældt kogt koldt vand, så det dækkede helt frugt skåret. knuste æbler med vand
 2. Der til at sende sukker. Beregningen af ​​dens mængde er baseret på vandmængden: en kvart kop sukker pr. 1 liter vand. Bland, dække med et håndklæde og send til et varmt sted til gæring. i en beholder for at hælde sukker
 3. Efter en uge blandes blandingen med gasbind. fermenteret eddike
 4. Den filtrerede væske skal hældes i en skål eller bækken, dækket med et håndklæde og vente yderligere 1,5 måneder. Spred på glasflasker og luk. Opbevares på et køligt sted.

Gæring af æblecidereddike er en proces, hvor sporstoffer og sukker omdannes til ethanol og kuldioxid. Denne proces kaldes også fermentering.

En simpel opskrift på æblecidereddike derhjemme giver enkle trin, hvorefter du kan lave eddike, ikke kun til intern brug, men også til udendørs brug. Traditionel medicin med tillid til sine opskrifter viser i stigende grad, at æblecidereddike har en gunstig indflydelse på kroppen. Dens brug hjælper med at slippe af med laven, svampen, brystkornene, majsene, scabies, små åreknuder. Også den pågældende væske er en fremragende antiseptisk. For at behandle sådanne metoder skal du vide hvordan man laver æblecidereddike, hvis opskrifter hjælper dig med dette.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 69 =