Vi laver lækker syltetøj fra abrikoser med knogler

abrikos syltetøj med frøDer er mange muligheder for at lave denne søde behandler. Hvis du tror at syltetøj fra abrikoser med frø, brygget fra hele frugter, så fejler du. Først skal du behandle frugten, så tag kerne ud og udtræk kernerne fra det. Det er disse knogler, der giver frugt desserter en unik smag. Måske vil du gerne have en mere kompleks variant af godbidden fremstillet af flere slags frugt. Derefter vil vi fortælle dig i detaljer hvordan man laver abrikosmarmelade fra friske frugter.

Jam fra abrikoser, æsler og mandler

abrikosmarmelade med knogler og mandlerEn original dessert af modne frugter og nødder kan sikkert placeres selv på et festligt bord. Sørg for at tage vores opskrift på en note og afprøve den i den næste høstsæson.

Ingredienser til fire halvliter dåser:

  • abrikoser – 1200 gram;
  • mandler – fire spiseskefulde;
  • citronsaft – en spiseskefuld;
  • sukker – 800 gram.

Du kan altid erstatte mandler med valnødder.

Så vi forbereder abrikosjuice med frø. Vask først frugten, skær hver i fire stykker og læg knoglerne til side. Fold stykkerne i en dyb gryde, hæld dem sukker og hæld citronsaft. Rør mad og lad dem overnatte på et køligt sted.

vi adskiller ossiklerKnogler splittes i halvdelen og tager kernerne ud. Skræl mandlerne fra skræl og tør dem i ovnen.

sukker over abrikoserOm morgenen sættes en pande af frugt på en stærk ild og kog desserten, indtil sukkeret opløses helt. Derefter reduceres varmen og kog abrikoser i omkring en time, ikke at glemme at blande dem. Når tiden går, vil du bemærke, at sirupen er blevet ret tyk. kog abrikoserSluk for varmen, afkøl syltetøj, og tænd derefter ilden igen. Sæt knoglerne og nødderne i panden, bland desserten. Kog frugt i yderligere fem minutter. kog syltetøj til klar

Banker steriliseres over dampen. For at gøre dette skal du koge vandet, sætte en grill på gryden og lægge glasvarer på den. Sæt syltetøj af abrikoser og vieller i krukker, luk dem med låg og straks vende op og ned. Dæk emnerne med et varmt tæppe og rør dem ikke den næste dag. Når marmeladen er afkølet, kan den overføres til et pantry eller en kælder.

Sød marmelade fra frugter med nødder viser sig temmelig tyk og har en lys skøn farve. Tilby det til dine gæster for en kop te eller brug den til at lave hjemmelavede kager.

Video opskrift af hele abrikos syltetøj

Jam fra abrikoser og kirsebær blommer

marmelade fra abrikoser og kirsebær blommerEn duftende dessert med lidt sur vil blive nydt af voksne og børn. Denne gang vil vi forberede syltetøj fra abrikoser med kerner og kirsebærpumpe. Vi er sikre på, at du vil sætte pris på denne originale opskrift, og vær sikker på at gentage den i dit køkken.

Hvis du er heldig nok til at samle en rig høst af frugter, så sørg for at bruge vores opskrift. For at forberede en smuk og velsmagende godbidder skal du have følgende ingredienser:

  • friske abrikoser – et kilogram;
  • kirsebær blomme – 500 gram;
  • sukker – et og et halvt kilo.

Forbered abrikoserFrugter godt vasket, opdel hver i to halvdele og fjern stenen. Tag en stor gryde, læg på bunden af ​​et stykke abrikos og drys dem med sukker. kirsebær vaske og fjerne pitsTop plummen og fyld den med det resterende sukker. Lad emnerne stå i denne form i et par timer, så de bliver bløde og har tildelt nok juice. Hvis du bruger umodne frugter, skal tiden øges.

Skræl kernerne af abrikoskernerAbrikosknogler skal deles og nå kernen.

Sørg for at smage de kerner, du planlægger at bruge til at lave desserten.

Hvis de er bitre, bliver du nødt til at opgive denne ide. Hvis du stadig beslutter at gøre det på din måde, så vær forberedt på, at den tilberedte syltetøj fra abrikoser og knogler vil have en ubehagelig eftersmag.

kog ned frugtSæt panden af ​​frugt på ilden og bland. Når sukkeret er helt opløst i saften (dette vil ske omkring 15 minutter efter kogning), tilsættes rensede kerner. Fjern opvasken fra komfuret og afkøles indholdet.

Tilføj kerner og kog videreHvor meget abrikosmarmelade er kogt i anden fase? Vi anbefaler at returnere panden med den fremtidige dessert til ilden og kog den i yderligere ti minutter. Steriliser krukkerne på en hvilken som helst bekvem måde og behandl dekslerne. Hæld den varme søde masse i de tilberedte retter og rul det.

En færdigretter kan serveres til bordet med varm te og frisk hvidt brød. Derudover producerer den en vidunderlig påfyldning til hjemmelavede boller eller puffs.

Vi vil være glade, hvis du vil lide den søde abrikosmarmelade. Opskrifter til vinteren, som du måske har bemærket, er ikke særlig vanskelige. Derfor kan du nemt implementere dem, hvis du læser vores anbefalinger omhyggeligt.

Video opskrift af syltetøj med mandelben

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1