Miten kasvaa inkivääriä puutarhassa

Miten kasvaa inkivääriä puutarhassa?Inkivääri keksit, tee, ale – kaikki tämä ei ole vain erittäin hyödyllinen, mutta myös herkullinen. Inkivääri on trooppinen monivuotinen kasvi, jolla on korkea varsi, kaunis kukinto ja haarautuneet juuret. Jälkimmäistä käytetään ruoanlaittoon, mausteisena mausteena eri ruokia, juomia ja leivontaan. Paikallinen maa on Etelä-Aasia. Mutta jos osaat kasvattaa inkivääriä puutarhassa, voit nauttia trooppisen saaren kotona.

Inkivääri on erittäin suosittu lääketieteessä, joka säästää erilaisia ​​sairauksia. Se neutraloi vapaita radikaaleja, rauhoittaa, suojaa kehoa loisista ja lisää koskemattomuutta. Myös tämä kasvi parantaa ruoansulatusta ja verenkiertoa, paranee maksan, vahvistaa muistia ja vahvistaa seksuaalista tehoa.

Miten valmistautua kasvamaan inkivääriä puutarhassa

Suotuisissa olosuhteissa ja asianmukaisen hoidon avulla inkivääriä voidaan kasvattaa puutarhassa. Tätä kasveja ei kylvetty siemenillä, koska se ei anna siemeniä kasvatettaessa. Mutta inkivääri helposti kertoo jakamalla rhizome.

Voit ostaa sen melkein missä tahansa suuressa kaupassa. Istutukseen sopii parhaiten selkäranka kiiltävällä ja sileällä pinnalla.

Sen ei pitäisi olla:

 • erittäin kuiva;
 • ilman ampumarjoja (“silmä”);
 • peremorozhennym.

Ennen istutusta on syytä laittaa juoma lämpimään veteen 1-2 tuntia. Tämä edistää munuaisten kasvua. Puutteellisia tiputuksen selkärangan, lovettu osa, joka olisi “ulkopuolella” kuivua ja ripottele murskattua aktiivihiilen tai tuhkaa.

Kun elätte lauhkeassa ilmastossa, on parempi kasvattaa inkivääriä kasvihuoneissa, koska tämä aasialainen kasvi tarvitsee runsaasti kosteuttavaa ja korkeaa ilman lämpötilaa. Maaperän pitäisi olla hedelmöitynyt ja mureneva, hiukan hiekan mukana. Jäteveden kerros (sora, hiekka, sora) on pakollinen, muuten juuret murskaa!

Ja sitten tuli kevät. Maaliskuusta huhtikuuhun ihanteellinen aika istutettavaksi inkivääriin.

Vaiheittainen kuvaus:

 1. Ota valmiit juuret ja jakaa se kolmen senttimetrin kappaleiksi munuaisten kanssa;
 2. Hauta selkäranka 2-3 cm maahan ja munuaiset ylös;
 3. Kaada puutarha.

Jos kaikki on oikeassa, parin viikon aikana näkyvät ensimmäiset versot.

Vihjeitä tai kuinka kasvattaa inkivääriä puutarhassa saadaksesi hyvän sadon

kak-vyrastit-Imbir

 • Istutettaessa juuria käytä aurinkoa, mutta ilman suoraa “polttavaa” säteilyä;
 • Suojaa inkivääriä tuulta;
 • Hieman ja usein ruiskuttaa ja vettä kasvi;
 • Maadoita aina 1 cm syvä;
 • Fertilize inkivääri mulle ja heinäkuun jälkeen vaihtoehtoisia orgaanisia lannoitteita ja kaliumia;
 • Syyskuun lopulla kastelu olisi käytännössä lopetettava;
 • Kerää sato välittömästi kuivauksen jälkeen ja aloita laskujen lasku. Levitä juurakoita maasta ja kuivaa ne monta päivää auringossa;
 • Pidä juuret jääkaapissa tai kellarissa.

Koska ilmasto on kylmempi kuin tarpeen, juuret voivat olla hieman pienempiä kuin kaupat. Mutta älä hermostu. Pääasiallinen kasvi kasvoi puutarhassasi!

Kasvavan inkiväärin kokemus videossa

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 78 =