Marinoitua kaalia “Vaaleanpunaista terälehteä” juurikkaita

sokerijuurikkaan marinoitua kaaliaPiikkisimpukoiden ja suolakurkkujen keskuudessa on harvoja, jotka eivät ole koskaan maistaneet “vaaleanpunaista kaalia”. Mutta kaikki eivät tiedä miten saavuttaa tällainen hämmästyttävä väri, puhumattakaan rypsi marinoituja viipaleita ja mausteinen maku. Ensimmäisestä näytteestä juurikkaiden marinoitua kaalia. Tämä on erinomainen alkupala ja lisäksi salaatteja, kalaa, liharuokia, kasvisruokia ja erilaisten rouheiden ruokia.

Valmistelu ei vaadi paljon komponentteja ja kauan. Ja epätavallinen ilme muistuttaa ruusujen repimäisiä terälehtiä, jonka ansiosta resepti pikkuleivän valmistukseen kaalit, jotka on marinoitu sokerijuurikkailla ja jolla on tällainen nimi.

Marinoitua vaaleaa kaalia sokerijuurikkaan kanssa

Marinointia varten tarvitset:

 • 2 kg valkokaalia;
 • 2 juurikasjuuria;
 • 1 pieni valkosipulin pää;
 • 3 porkkanaa.

marinadi kaali ja sokerijuurikasMarinadi tarvitset:

 • 1 litra puhdistettua vettä;
 • 150 ml puhdistettua auringonkukkaöljyä;
 • 150 ml 9-prosenttista etikkaa;
 • 2 rkl. rkl suolaa;
 • 150 g sokeria;
 • herneet pippuria;
 • laakerinlehti.

Vaiheittainen valmistusprosessi:

 1. Huuhtele ja puhdista kaali likaisen huipulta, niin ettei lehdet jää jäljelle. pese kaali
 2. Pestä ja kuori punajuurta ja sitten porkkanoita. pestä ja kuori porkkanoita ja juurikkaita
 3. Kaada kaalilehdet riittävän suurilla neliöillä. leikkaa kaali neliöiksi
 4. Porkkanat ja sokerijuurikkaat olisi leikattava piireihin (jos suuri sokerijuurikas – leikkaa piireissä puoliksi). leikata juurikkaat viipaleiksi leikata porkkanat
 5. Kuori valkosipuli tai leikkaa levyiksi. murskata valkosipuli
 6. Aseta valmistetut kasvikset kerroksittain vuorotellen: porkkanaa, kaalia, punajuuria, vähän valkosipulia ja niin edelleen. Voit sekoittaa kaikki vihannekset kulhoon ja laittaa ne purkkiin yhdellä massoilla. laita vihannekset tölkkeihin
 7. Kaada marinadi mausteisiin.
 8. Top hieman jalostettua öljyä.
 9. Peitä purkit muovikansiin, jäähdytä ja puhdista jääkaapissa. kaada marinadi ja sulje
 10. Anna kaalin olla 3-4 päivää. Sen jälkeen – se voidaan palata pöydälle.

Marinoitua kaalia ja punajuurta talvella saadaan parhaiten, jos käytät myöhään lajikkeita, joissa on enemmän elastisia ja ei-letargisia lehtiä. Myöhään juuri kasvikset ovat myös juicier ja hyödyllisempää.

Marinadin valmistelu:

 1. Liuota suolaa ja sokeria lämpimässä vedessä. Niiden määrää voidaan säätää maun mukaan.
 2. Lisää mausteet marinadiin ja sytytä tulipalo.
 3. Keitä, lisää etikka ja sekoita.
 4. Marinadi hieman viileä, niin että kaalia, joka oli täynnä sitä, ei voitu hitsata.

Resepti suolainen rapea kaali ja sokerijuurikas talvella

rapeaa marinoitua kaaliaJotta varastoisit kaalia talvella, se voidaan rullata hyvin puhdistettuihin steriloituneisiin purkkeihin ja nauttia mausteisesta mausta milloin tahansa.

Pitkälle varastoituna kaalia voidaan leikata suuriksi paloiksi ja pieniksi ja jopa puoliksi. Porkkanat ja sokerijuurikkaat myös leikataan suuriksi paloiksi ja valkosipulirenkaiksi. Näin vihannekset säästävät enemmän käyttökelpoisia aineita, ja kun ne tarjoillaan pöydälle, on mahdollista fantasisoida eri tyyppisiä viipalointia.

Resepti suolakurkkua ja pikkuleipiä varten

hienonnettu kaali sokerijuurikkaan kanssaKaalia ei tarvitse korjata suuria määriä tulevaa käyttöä varten, ja sitten etsiä paikkaa eri säilykkeiden joukossa tölkien ja pullojen säilyttämiseen. Marinoitua kaalia ja punajuuria voidaan valmistaa nopeasti reseptillä ja se on valmis toimitettavaksi 4-5 tunnissa.

Ruoanvalmistusprosessi:

 1. Kaali on hienonnettu tai ohuesti leikattu kaistaleiksi. kaataa kaalia
 2. Siirrä se suuriin, tilaviin kulhoihin.
 3. Punajuurikkaat ja porkkanat grillataan. kaataa porkkanoita ja juurikkaita
 4. Sekoita punajuurta, porkkanoita ja kaalia ja kevyesti “murskata” kädet, niin että ne alkavat aloittaa mehun. sekoita vihanneksia
 5. Purista valkosipulia vihannesten päälle. sekoita vihannekset ja lisää valkosipuli
 6. Laita massa säiliöön.
 7. Marinadi kypsennä edellisen reseptin mukaan, mutta öljy kaadetaan välittömästi ja lämmitä se yhdessä kaikkien ainesosien kanssa. kypsennä marinadia vihanneksia varten
 8. Kaada marinadin vihannesten sekoitus, kunnes se on kuuma.
 9. Annetaan infusoida huoneenlämpötilassa noin 5 tuntia.

On monia suosituksia siitä, miten suolata kaalia sokerijuurikkaita. Jotkut neuvovat vahvemman rypistyksen lisäämiseksi kirsikkalehdet marinadiin (tällainen salaisuus on poistettu resepti kurkkujen peittauksesta). Toiset – sipulien ja paprikoiden lisäämiseen maun kyllästämiseen. Toiset taas vaativat muita sokerimääriä, etikkaa ja suolaa. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. On syytä kokeilla vähän ja kulinaarisessa kirjassa on yksi ihanteellinen resepti suolakurkkua ja sokerijuurikkaan talvella.

Kaali, joka on marinoitua ilman etikkaa talvella ja punajuurilla

Väkevöinti etikkaa korvataan joskus sitruunahapolla. Keskimäärin sen määrä riippuu 3 litran pullojen määrästä – noin 1 tl. vesipulloon. Joskus käytetään sitruunamehua.

Kaali ei etikkaa, juurikkaita, porkkanoita leikattu kuutioiksi, valkosipulilevyjä. Kaali – kaataa. Laita sekoitetut vihannekset steriloituun pulloon ja lisää heille korianterinsiemeniä, laakerinlehtiä, kynsilepähkinää ja pippuriperä.

kaali marinoitua etikkaaVihjeitä varten keita vesi (1 litra) ja laimea 0,5 tl sitruunahappoa, 3 rkl. rkl sokeria, 1,5 rkl. ruokalusikallista suolaa. Keitä 3-5 minuuttia, kaada vain keitettyä marinadisäiliötä kaalin kanssa. Rullaa.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 91 =