Meripihkan meripihkan ja mehukkaiden omenien koostumus

tyrnimarja omenatekoinenHedelmäjuomia rakastavat kaikki poikkeuksetta. Merilintu ja omenat muodostavat vitamiineja, mikroelementtejä. Paljon mielenkiintoisia reseptejä kompostoinnin valmistukseen: ainesosat voidaan lisätä minkä tahansa ja valita maun mukaan. Voidaan säilyttää valmistelemalla tulevaisuutta talvella tai juoda välittömästi ruoanlaittoon kuumana tai jäähdytettynä.

Merilintujen hyödyt ja vasta-aiheet

hyödyllisiä merikotiloitaSeabuckthornia pidetään hyödyllisenä marjona, joka sisältää suuren määrän vitamiineja, mikä auttaa parantamaan koskemattomuutta ja torjua vilustumista sekä erittäin maukasta tuotetta.
Seabuckthorn on runsaasti eri vitamiineja ja kivennäisaineita: karoteeni, askorbiinihappo, vitamiineja A, K, P, B-vitamiineja, E-vitamiinia nuoret, ja tärkein puolustus vilustuminen – C-vitamiinia, foolihappoa, orgaaniset hapot ja tanniinit. Ja myös rasvat: keskimäärin noin 5% rasvaöljystä. Sisältää serotoniinia tai, kuten sitä kutsutaan myös, “onnellisuuden hormoni”. Tästä syystä merikotka ja omenat muodostavat aina runsaasti talvea ja parantavat tunnelmaa.

Levyillä on pehmeä, rentouttava vaikutus. Ylipainon torjumiseksi ja, kun on tarpeen säilyttää positiivinen tulos, autetaan merirotujen marjoja tuoreessa tai kuivassa muodossa.

Kontrolloitu potilailla, joilla on virtsatietulehdus ja vatsavaivat.

Merituotan arvokkain tuote on tyrniöljy, jota käytetään erilaisten sairauksien hoidossa.

Seabuckthorn on suositeltavaa antaa lapsille, alkaen 3 vuotta. Kylmällä ja tarttuvalla tautilla sinun täytyy valmistaa merisuojat marjoja ja antaa lapselle kolme kertaa päivässä.

Tärkeät ominaisuudet omena

vitamiinivarasto - omenaOmena on B-, C- ja P-vitamiinien varasto sekä kaliumin, mangaanin ja raudan lähde. Tämä hedelmä on hypoallergeeninen, joten se voi sisältää ihmisiä, jotka ovat alttiita allergioille heidän ruokavaliossaan. Omenoiden päivittäinen käyttö vakauttaa verenpainetta, vahvistaa hammaskiiltä ja luita, ja omena-aineisiin sisältyvä pektiini parantaa ihonhoitoa ja sillä on ihon uudistuvaa vaikutusta.

Omenat sisältyvät luetteloon tuotteista monien ruokavalion, koska ne polttaa liikaa rasvaa ja kuitua, joka sisältyy näitä hedelmiä, antaa kylläisyyden tunne ja pilaa nälkä. Turruttaa kipua akuutin gastriitti, omenat suositellaan, paistetaan uunissa medom.Chtoby on bavitsya suoliston infektioita, tarpeeksi syötävää 1-2 tuoreesta omenasta tai juoda 1,5 lasillista tuoreita mehua.
Jos kehossa olevalla henkilöllä ei ole jodia, hän tarvitsee tyhjään mahaan syömään 6-7 omenan siemeniä.

Elimistöä ottamaan omenat raastettuna, mutta se ei ole välttämätöntä poistaa kuori, koska se sisältää aineita, jotka läsnä veressä ja maksassa yli kolesteroli sekä antioksidantteja, vähentää merkittävästi riskiä muodostumista ja kehittymistä syöpäsoluja.

Harvat ihmiset tietävät, että omenat sekä sitruunan ja merikotka ovat erittäin hyödyllisiä vilustumiselle. Ne riittää grillata, lisätä hunajaa tai sokeria. Ja voit syödä useita teelusikoja tyhjään vatsaan.

Cook soseet omena ja tyrnimarja lapsille, se ei ole vaikeaa: muutama epätavallinen reseptejä, jotka eroavat epätavallinen, maaginen maku ja säilyttää kaikki eniten hyödyllisiä aineita marjoista.

Klassinen resepti merenrannalle ja omenoille

Marja valitaan, kypsä syksyn alussa, jonka on oltava kiinteä eikä kypsä. On huuhdeltava hyvin ja lajitella kaikki, samoin kuin mätänevät marjat, tämä voi tehdä juoman mautonta kulutusta ja vaikuttaa varastoon.

Resepti valokuvilla: merikotka ja omenat, jotka aloitusmestarit voivat valmistaa.

ainesosat:

 • vesi – 3 l;
 • merikotka – 300 g;
 • omenat – 200 g;
 • sokeri – 200 g.

valmistus:

 1. Järjestä hedelmät muista epäpuhtauksista, mätä ja syötävä hedelmä. Pese juoksevan veden alla omenat ja merikotka marjat. Omenoista siementen ja ydinosan poistamiseksi on mahdollista puhdistaa ja leikata, ja se on mahdollista jättää kokonaan, sijoittaa kattilaan. me puhdistamme omenat suklaalle
 2. Lisää merihartsi, sokeri ja vesi. pesty merikotka
 1. Laita kattila uuniin, keitä se kuumaksi matalalla lämmöllä 10-15 minuuttia. Marjoista tulee pehmeä, mutta ei pilkottu, säilyttäen koko muodonsa. Jätä komposti seisomaan 2 tuntia. kiehua merilintu
 2. Siivilöi marjat ja kaada kyytiin. Komposti on valmis, sitä voi kuulla kylmässä ja kuumassa, kaataa kauniit lasit ja nauttia mausta, väreistä ja aromista. valssautettu merilintu ja omenat

Tämä kompotti on erittäin hyödyllinen niille, joilla on diabetes. Marja aktivoi haiman hormonitoiminnot ja helpottaa potilaan tilaa.

Meri-tyrnin ja omenan multaa monivärisessä

vitamiinijuomaValmistamme monipuolisen, omenien ja merirotujen virkistävän kompotin, jota voidaan säilyttää ja varastoida normaalissa huoneenlämmössä.

ainesosat:

 • vesi – 3 l;
 • merikotka – 400 g;
 • omenat – 300 g;
 • sokeri – 250 g;
 • minttu – 2 haaraa.

valmistus:

 1. Pese marjat ja kuivaa ne. Pese omenat, poista ydin ja leikkaa viipaleiksi.
 2. Valmistetut elintarvikkeet taittuvat monivärisellä, lisätään vettä ja lisätään sokeria. Valitse lievästi kiehuva ohjelma, jotta voit säilyttää juoman hyödylliset ominaisuudet. Esimerkiksi: ruoanlaitto “Soup” tai “Quenching”, aseta aika 45-55 minuuttia.
 3. Lopuksi lisätään minttuja ja lisätään kuumennusta vielä 5-10 minuuttia.

Ihana juoma on valmis!

Ei ole suositeltavaa keittää mäntyä ja marjoja alumiiniastioissa, koska materiaali on hapetettu ja myrkylliset aineet vapautuvat. Ruoanlaitto tulisi olla emalissa tai ruostumattomassa teräksessä, käytä lusikoita ruostumattomasta teräksestä tai puusta.

Voit valmistaa valmistetta reseptin mukaan: merikotka ja omenat on valmistettu talvella ilman sterilointia. Vaikka ainesosimme on valmistettu monivärisellä, me säilötämme tölkit ja kannet säilyttämiseen.

Kaadetaan kuumaa komposti valmiisiin astioihin, ruuvaa kansi. Muista tarkistaa kireys, käännä purkki ylösalaisin ja jättää siihen asti, kunnes se on täysin jäähtynyt. Sitä säilytetään huoneenlämmössä. Ja kylmässä talvella, avaamalla purkki, voit nauttia maaginen tuoksu ja erinomainen maku.

Pidä komposti tölkissä paikoissa, joissa ei ole kirkasta valoa – joten hyödylliset ominaisuudet säilyvät.

Monien hostessien valmistaa merenrannasta ja omenoita, ja se on erittäin hyödyllinen, tuoksuva maku ja väri muistuttaa oranssin nektaria.

Juo merestä tyrni ja omenat pikku maistu

sommitella piquant-makuillaValmista merikotka ja omenat, lisäämällä appelsiinimehun ja kanelin valmistukseen. Tämä resepti on yksinkertainen ja helppo valmistaa, sillä on ainutlaatuinen maku ja antaa elinvoimaa. Kylmä talvi muistuttaa lämpimästä aurinkoisesta kesästä.

ainesosat:

 • vesi – 2 l;
 • merilintu tuoreet tai jäädytetyt marjat – 200 g;
 • omenat – 300 g;
 • sokeri – 150 g;
 • 1 oranssi;
 • 1-2 neilikkaa;
 • 1/3 teelusikallista kanelia.

valmistus:

 1. Meripihkan marjat on pestävä ja kuivattu.
 2. Pese omenat, poista ydin, leikkaa viipaleiksi.
 3. Valmistetut ruokat tuodaan kattilaan, lisätään vettä, lisätään sokeria ja neilikkaita. Kiehauta kieha ja kypsennä 10-15 minuuttia matalalla lämmöllä.
 4. Ota oranssi ja pese se kuumalla vedellä, leikattu viipaleiksi. Lisää kompostin lopussa viipaloidut oranssit 2-3 minuutin kuluessa.
 5. Valkean meri-tyrnän ja mehukkaiden omenien yhdistelmä on valmis, sitä voi olla kuuma ja kylmä. Kuumakompoteessa voit lisätä hieman kanelia, joka antaa ainutlaatuisen maun juomalle.

Valmista komposti, se ei ole vaikeaa, voit improvisoida lisäämällä erilaisia ​​marjoja ja hedelmiä. Sokerin on myös maistuttava, keksittävä uusia reseptejä epätavallisille juomille, hoitamalla perheen ja heidän ystävänsä.

Merikilpikonnat merenrannalle talvella – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =